James

14 0 0
                                    

Az az elhagyatott rókaüreg amit magaménak tudhattam , nem volt egy hatalmas hely , de az enyém volt , és itt senki nem zavart . A seb a nyakamon szerencsére nem volt vészes . Butaság lett volna az alfahímtől , ha nyomós ok nélkül súlyosan megsebezi az egyik falkatagját . Egyszerűen csak féltékenységi rohama volt , vagy jól tudta , hogy nem is tudhatja olyan biztosan maga mellett Sophit , mint amennyire hitte . Hiszen ő miatta  távolodott el tőlem , de sosem adtam fel hogy visszaszerzem , és ezt John is tudta . A legjobb barátom volt . Talán már éppen hogy több is . Mindenesetre ez most , jelenleg nem a legnagyobb problémámnak bizonyult . Nem terveztem ma visszamenni a falkához , viszont ennem kellett .
A nyulak egész jó prédának szolgáltak egy olyan magányos farkasnak , mint amilyen én voltam jelen pillanatban , így nem sokat tétováztam amikor végre megpillantottam egyet. A szarvas hús ízletesebb volt , és omlósabb , de nem válogattam , és minden porcikáját elfogyasztottam a prédámnak . Egyedül nem volt izgalmas a vadászat . Teljesen más , amikor egymást hergelitek , a hajsza fergetegében , egyszerűen leírhatatlan érzés . Mindenesetre , ha egyedül vagy akkor be kell érned azzal , hogy ha sikerül akkor ehetsz , és ez nekem most pont elég volt .
Délután fele éppen az utolsó csontokkal játszottam , amikor megreccsent pár ág az odu bejáratánál . Csak egy farkas tudta , hogy hol kell keresnie , ha eltűnök  így magabiztosan sétáltam ki , és James bundájába fúrtam a még vértől maszatos pofám . Nem érdekelt , hogy miért van itt , ő volt az egyetlen akit a saját területemen megtűrtem , és még örültem is a társaságának . Ahogy elváltunk egymástól , ledobott elém egy darab húst , amit nyilván a vadászatból hozott nekem . Megnyaltam az arcát , majd nyüszögve megköszöntem , és bevittem az oduba az ételt . Hallottam , hogy James mögöttem lépked , és amint leraktam a húst , közelebb jött hozzám . A szemébe néztem , és kiolvastam amit üzent nekem . Velem akart maradni . Itt . Válaszul , közelebb léptem felé , és lehunytam a szemem . Amikor kinyitottam , olyan közel volt hozzám , hogy éreztem a lélegzetét a pofámon . Óvatosan felém nyújtotta a nyakát , én pedig kiverve a fejemből Sophit ,  elfogadtam a közeledését . Orrunk összeért , teste az enyémhez ért , és csak élveztük a pillanatot . Lassan elhúzódtam tőle , majd leheveredtem , úgy hogy ő is tökéletesen elférjem mellettem . A szemébe nézve igyekeztem a mondanivalómra összpontosítani .  Nem kellett kétszer mutatnom neki , lefeküdt mellém , és együtt kezdünk neki a lakomának .

Running freeWhere stories live. Discover now