Nicolas Flamel

1.1K 84 40
                                    


Sonunda naled olası noel bitmişti.
Niye naled diyorum çünkü artık sıkılmaya başlamıştım. İlk zamanlar güzeldi felan ama olay olmayınca tadı kaçıyor abi. Şimdi evde olsaydım 2 dizi bitirirdim. Ama burada ne ka güzel internet çekmiyo.

Neyse okulun başlamsına bir gün kala çoğu kişi gelmişti. Draco Owen Selin Hermione.

Tabiki Hermione gelince araştırmalara devam ettik ama bişi bulamadık Harry bu ismin ona bir yerden tanıdık geldiğini söylüyordu ama hatırlayamıyordu işte. Ben hiç karışmıyorum valla zaten eninde sonunda çıkacak.

Selin ise gelir gelmez neler yaptığımızı sormuştu. Bende anlatmıştım. Aynada benim ne gördüğümü sormuştu. Kimseye gerçeği söylemek istemiyordum. Ona da babamı gördüğümü söyledim. Selin tatilde çok eğlendiğimizi duyunca biraz kıskanmıştı. Bende onu ikna etmek için Nicolas Flamel olayına dahil edeceğime söz verdim.

Draco ve Owen ise beni özlediklerini söylemişlerdi. Beraber uzun bir sohbet etmiştik. Onlara noelde teyzemin gönderdiği lokumlardan verdim. Bayıldılar. Başka türk yemekleri yemek istedikleri söylediler. Bende bir gün onlara çiğköfte yapacağıma söz verdim.

Sonunda okul yine başlamıştı. Herkesi bir Qudditch merakı sarmıştı. Acaba bu sene kupayı kim kazanacaktı. Gryffindor Hufflepuff ile olan maçını kazanırsa kupayı alabilirlerdi.

Canım Harry'im durmadan çalışıyordu. Valla iyiki quidditch oynamıyorum.

Yine Harry maç için çalışmaya gittiğinde hava yağmurlu ve çamurluydu. Bende böyle havaları çok sevdiğimden bahçeye çıkmıştım.
Hava yağmurlu olduğundan kimse yoktu bahçede. Sadece büyük bir ağacın yanında oturan Ravenclaw'lı sarışın bir kız vardı.

Yüzünü tam göremesemde benim gibi 1. sınıf olduğunu anladım. Aslında kızın yanına gitmeyecektim ama daha sonra pek arkadaşım olmadığı aklıma geldi. Gülümseyerek yanına gittim "Selam naber ?" dedim. ilk önce bana sen kimsin karşim ne iş ? der gibi baktı sonra gülümseyerek "Merhaba" dedi. "Sen şu Snape'e laf sokan kız değil misin ?"

Eheheheeh okulda bir ünüm oldu. Sorarlarsa Belalı Merve dersiniz.

"Evet o benim." dedim tebessüm ederken. Ya olm ben yeni biriyle tanışınca nie hep sırıtıyom aq.

Laned olsun iyi olmak.

"Peki sen kimsin ?"

"Ben Clara, Clara Hall" dedi elini uzatırken bende elini tutup sıktım.
Yanına oturdum ve biraz sohbet ettik.

Birinci sınıf ve Ravenclaw'lı olduğunu kesinleştirmiştik. Ailesi köklü ailelerdendi. Hiç melez yokmuş ailelerinde. Ama onlara karşı kötü değillerdi. Şu iyi köklü ailelerdendi.

Tatlı kızdı valla ben bu kızla iyi arkadaş olurum. Tam konuşmamız bitiyordu ki Harry geldi. Antremandan çıkmıştı. Clara'ya sonra görüşürüz deyip Harry'nin yanına gittim.

"Oo Harry başkan napıp durun bea?"

Harry bana bu salak ne diyo der gibi baktı sonra "Merve sen iyi misin ? " dedi ciddi ciddi.

Yaw bu çocuk niye bu kadar salal niye bana çekmemiş ?

"İyiyim iyiyim birşey yok. Naptın sen nasıldı antreman ?" dedim.

"Antreman iyiydi de maçın hakemi Snape olacakmış. " dedi kızgın bir şekil de.

Yapma yaw hiç haberim yok.

"Ee olamaz napacaz biz sana büyü yapmaya çalışırsa çıkmasan mı maça?"

"Yok olmaz öyle şey başka arayıcı yok benden başka." dedi.

Harry Potter ve Kızıl TürkWhere stories live. Discover now