♥ Capitolul 18 ♥

4.1K 240 22
                                    

Heii. Mi-a fost dor de voi. Nu am absolut nici o scuză că nu am postat de o lună şi ceva, dar chiar îmi pare rău. Ok, aici este capitolul 18. Mai sunt foarte puţine capitole până la sfârşitul cărţii şi probabil dacă o să obţin multe comentarii şi voturi o să postez cât mai repede pentru voi, guys.<3 Vă mulţumesc din suflet pentru cele 41k citiri şi 2,1k voturi, înseamnă enorm pentru mine. Nu uitaţi şi de data aceasta să votaţi şi să vă lăsaţi părerea într-un comentariu, mai jos. ily all.<#

P.S.: Pentru cei care nu ştiu de cealaltă poveste pe care o traduc, numită “Danger”.  Apăsaţi pe profilul meu şi o să o găsiţi acolo, este la fel de frumoasă ca aceasta. V-aş rămâne datoare dacă aţi vota şi acolo si de asemenea comenta.

P.S. 2: Probabil o să postez următorul capitol când cartea ajunge la 47-48k citiri.

Sper să vă placă!<3

-----

Din punctul de vedere al lui Kaci:

Am scanat holurile în căutarea lui Gabby, fiind foarte nervoasă. Cum de nu mi-a spus că a fost împreună cu Justin? De ce ar minți?

În final, am văzut-o. Ea căuta prin lucrurile ei din dulap ca şi cum tocmai ajunsese la şcoală. Am mers rapid pe holuri până când am ajuns la ea, fiind surprinsă când m-a văzut.

"De ce!"  Am ţipat, vocea mea răsunând puternic în sală, atrăgând şi primirea la câțiva studenți.

Gabby părea confuză, dar asta nu a oprit-o din a fi răutăcioasă. "Oh, deci vorbim acum?"

Am ignorat comentariul ei. "Cum de nu mi-ai spus că ai fost împreună cu Justin?! Unde naiba a fost informaţia asta atunci când mi-ai spus să stau departe de el? De ce trebuie să aflu asta de la o tipă Karly pe care tocmai am întâlnit-o ?!"

Gabby a rămas uimită, atunci când ea şi-a dat seama despre ce vorbeam. "Îmi pare rău." Ea spune în cele din urmă, sprijinindu-se de dulapul ei. "Nu am vrut să știi că... pentru că lucrurile s-au încheiat prost și am încercat doar să te salveze de ce mi s-a întâmplat mie."

Mi-am încrucişat braţele. "Ce s-a întâmplat?"

Ea a dat din cap. "Nimic. Nu e important. Dacă vrei să te vezi cu Justin, du-te la el."

Ochii mei au crescut în surpriză. "Când – cum-"

"Nu este treaba mea cu cine te vezi, chiar dacă el este fostul meu. Du-te la el, Kaci. Nu mă deranjează." Ea a ridicat din umeri și apoi, a început să meargă, lăsându-mă acolo cu gura deschisă.

Asta... a fost neaşteptat.

---

"Te-ai gândit vreodată să obţii un contract?" L-am întrebat pe Justin câteva ore mai târziu. Suntem în camera lui. Stau în poala lui și mă joc ocazional cu nasturii de la tricoul lui, în timp ce el îşi scrie câteva versuri pe carneţelul lui.

El îşi aruncă carneţelul și ridică din umeri. "Mi-a  trecut prin minte."

"Ar trebui să încerci să obții unul." Mi-am înfăşurat o mână în jurul gâtului său, sărutându-l  pe frunte. "Ai talent, serios. Mă îndoiesc că cineva te va refuza."

"Tu m-ai refuzat." Justin subliniază.

Îmi dau ochii peste cap şi îl împing pe pat, ducându-mă deasupra lui. "Asta a fost înainte. Acum... lucrurile sunt diferite." Mi-am lipit buzele de ale lui şi l-am sărutat pentru o vreme. Mâna lui dreaptă şi-a dus-o în părul meu şi îşi folosește mâna stângă pentru a mă ține în jos, sărutându-mă profund.

"Ar trebui să iei lucrul ăsta în considerare." Am murmurat la un moment dat, fiind încă pe aceeași temă.

Justin doar a continuat să mă sărute, limba lui explorând fiecare centimetru din gura mea.

"Când vine mama ta acasă?" Am întrebat, respirând greu.

"Mâine.”  Justin spune. “Are treabă la serviciu şi stă la nişte prieteni.”

Am gamut şi i-am muşcat buza de jos, ducându-mi mâna liberă spre blugii lui, trăgând uşor de fermoar.

"Ce faci?" Justin a întrebat odată ce şi-a dat seama unde era mâna mea.

"Te vreau.” Asta a fost tot ce am spus, tachinându-l, trăgând din nou de fermoarul lui.

L-am simţit pe Justin dând din cap. "Kaci, nu putem. Tu... ai..."

Am chicotit. "Dacă încerci să întrebi, atunci da, sunt virgină.” I-am spus. "Dar nu trebuie să fiu." Am adăugat seducător.

"Kaci," Justin era emoţionat. Pot spune. Știu că asta nu ar fi prima dată a lui, spre deosebire de mine, dar el e emoţionat. Ceea ce mă face să mă întreb... de ce e emoţionat cu mine… dintre toate fetele?

"Kaci, ești sigură?" El spune în cele din urmă.

Dau din cap şi trag de pantalonii mei de blugi, reuşind să scap de ei.

Ochii lui Justin s-au mărit. Eram foarte conştientă că purtam o pereche de chiloţi tanga. Eram de asemenea conştientă că singurul băiat care m-a văzut vreodată dezbrăcată, sau pe jumătate dezbrăcată, a fost fratele meu. Dar era ceva la Justin… Nu ştiu. Cred că… Chiar îmi place de el, la fel de mult cum spune şi el că mă place. Chiar îl plac. Cu adevărat.

"Sunt a ta." L-am informat pe Justin, zâmbind. Justin nu face nimic. Pare să se gândească. La ce se gândeşte?

În cele din urmă, el a venit deasupra mea, lipindu-şi buzele de gâtul meu, mâinile lui trăgând de bluza mea.

Am zâmbit, permiţându-i să mi-o dea jos, lăsându-mă doar în lenjeria mea intimă.

De fapt, mă simţeam fericită. Voiam asta. Îl voiam pe el. Pe nimeni altcineva. Doar pe el.

Doar noi.

---

 Am fost trezită în dimineața următoare de lumina strălucitoare care intra prin fereastra de la dormitor. Capul meu se odihnea pe pieptul gol al lui Justin și brațele lui mă ţineau strâns. El încă dormea, respiraţia lui fiind uşoară şi gentilă.

Am zâmbit şi m-am înroşit, luându-l şi mai tare în braţe. Mirosea foarte bine. Aş putea să mă obişnuiesc cu asta.

Dintr-o dată am auzit un sunet care părea să fie sonoria telefonului meu. Am rupt îmbrăţişarea lui Justin şi m-am ridicat din pat, luându-mi hainele şi de asemenea şi telefonul.

Am avut 5 mesaje de la Jake. Am înjurat în gândul meu.

- Mama crede că ai mers la culcare mai devreme. Unde eşti?! -

- De ce nu răspunzi? Eşti bine? –

- Eşti cu cineva? Kaci, sunt îngrijorat. –

- Dacă nu vii acasă mâine, sun la poliţie. –

- I-am spus mamei că încă dormi. Dacă eşti bine, vino mai repede acasă. Sunt foarte îngrijorat. -

 "La naiba.” Am înjurat. În cazul în care mama află că mi-am petrecut noaptea cu un băiat, ea mă va ucide. Și Jake? Da, o să mă omoare şi el.

Am început să mă îmbrac. Justin încă dormea.

Am mers uşor spre el şi m-am lăsat în jos, sărutându-l uşor pe obraz.

"Noaptea trecută a fost cea mai frumoasă noapte din viața mea." Am şoptit, nefiind sigură dacă a auzit sau nu. Probabil că nu.

Nu m-am putut abţine, observând cât de drăguţ arăta când dormea. Părul lui ciocolatiu era ciufulit şi faţa lui era foarte paşnică. Dacă aş putea, m-aş duce din nou în braţele lui şi aş sta acolo pentru tot restul vieţii mele.

 Dar m-am întors înapoi la realitate, realizând că Jake nu putea să mă acopere pentru totdeauna. Mă gândeam să-i las lui Justin un bileţel dar nu mai aveam timp. Privindu-l pentru ultima dată, mi-am luat telefonul şi am ieşit pe uşă.

The Love Game - Justin Bieber Fanfiction - [Română]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum