♥ Capitolul 6 ♥

6.7K 305 38
                                    

Heyyya. Ce mai faceţi? Long time no see. Îmi pare atât de rău că nu am mai postat de 2 săptămâni dar cum am mai spus, sunt clasa a 8-a şi am foarte multe lucrui de făcut pentru şcoală. Fuck school. But yeah, now I'm here şi o să postez săptămâna viitoare mai mult ca sigur. De asemenea, o să pun next la Danger mâine pentru că azi voi fi la ziua de naştere a unei prietene. Chiar dacă am pierdut mulţi cititori, le mulţumesc celor care au rămas indiferent de cât de greu am postat and stuff. Thanks a lot, love u.

Btw, sunt foarte fericită pentru că Justin mi-a dat follow pe twitter pe 13 ianuarie. Yuuup, I'm so happy. He's my everything. Şi da, aţi văzut poza în care fumează? He's so fuckinggg hot. Cât despre ce s-a întâmplat în zilele trecute... Este o perioadă foarte grea pentru el şi eu nu-l judec. I'll support him no matter what. Ok, ok... Kisses.<3

Sper să vă placă!<3

-----

Din punctul de vedere al lui Kaci:

"Ce este cu toate zvonurile despre Plaja Myrtle?" Am spus odată ce m-am apropiat de fratele meu care de obicei stă lângă maşina lui.

Jake a dat din umeri. "A fost doar o idee care ne-a venit nouă. Sydney a fost de acord aşa că acum vă mai aşteptam doar pe voi, pe tine şi pe Gabby."

M-am încruntat. "Nu vreau să merg nicăieri cu Bieber!" Am exclamat.

Jake a oftat, lăsându-şi capul pe spate. "Nu e ca şi cum voi doi veţi împărţi o cameră de hotel. Doar haide, Kace. Toţi vrem ca tu să vii."

Mi-am pus mâinile în dreptul pieptului. "Bine. Voi veni. Dar doar pentru că nu vreau să rămân singură acasă cu mama şi cu tata."

"Bine."

"Bine."

"Ok."

"Urcă-te în maşină."

-----

Deci Gabby a acceptat să vină şi acum toţi stăm în faţa casei mele aşteptându-l pe Justin şi pe gaşca lui. Ei au apărut chiar la timp şi spre norocul meu, am urcat în maşini, eu şi Justin fiind departe unul de celălalt.

Cu cât suntem mai departe, cu atât mai bine.

"Îl placi pe Chaz?" Am întrebat-o brusc pe Gabby care stă în spatele maşinii lui Jake.

A dat din umeri. "E complicat."

"Adică îl placi şi este complicat sau este complicat pentru că nu vrei să recunoşti?" Sydney a adăugat.

"E doar complicat, ok?" A spus şi s-a întors spre Jake. "Deci Jake, ai prietenă?"

A rânjit. "De fapt, am. Numele ei este Megan Fox şi ne întâlnim de aproape 20 de ani."

"Ai 17 ani." Sydney a spus.

"Şi Megan Fox?" Gabby a chicotit. "Serios?"

Jake şi-a dat ochii peste cap. "Un băiat poate visa."

-----

Am ajuns la hotelul nostru în jurul orei 9 seara. Băieţii au luat o cameră şi fetele alta. Sydney şi Gabby au împarţit un pat în timp ce eu am stat în al meu.

Nu a durat mult până când Jake a intrat în cameră, fiind puţin confuz. "Te urăsc." A murmurat, venind lângă mine.

Mi-am încruntat sprâncenele în faţa fratelui meu. "Ce te-a apucat?"

"Să facem asta mai simplu. Acolo sunt doar două paturi. Chaz şi Ryan au împarţit unul, Justin şi Nate au împarţit un altul." Mi-a spus. "Unul dintre noi a trebuit să vină şi să doarmă aici." A arătat spre el. "Desigur, eu."

The Love Game - Justin Bieber Fanfiction - [Română]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum