♥ Capitolul 17 ♥

4.2K 245 21
                                    

Heii guys, ce mai faceţi? Da, ştiu că nu am mai postat de mult timp dar chiar nu mai am timp să scriu de când a început liceul... Deci, nu ştiu când o să postez din nou... Probabil aici mult mai repede decât la Danger pentru că, capitolele sunt mult mai scurte. Oricum, mai sunt foarte puţine capitole rămase din această poveste.:( Vă mulţumesc oricum pentru cele 36k citiri şi 1,9k voturi. u guys r amazing.<3 Nu uitaţi să votaţi şi de data aceasta şi să vă lăsaţi părerea despre acest capitol mai jos, într-un comentariu. ily all.♥

-----

Din punctul de vedere al lui Kaci:

"...Love me, love me. Say that you love me. Fool me, fool me. Oh, how you do me. Kiss me, kiss me. Say that you miss me. Tell me what I wanna hear. Tell me you love me." Justin i-a mai oferit chitarei lui încă o ultimă 'lovitură', zâmbindu-mi.

"Deci?"

"A fost frumos." I-am spus, lăsându-mă în jos și sărutându-i buzele.

"Mă bucur că (,) crezi asta." Și-a pus chitara pe patul de lângă el și m-a pus peste picioarele lui, genunchiul lui fracturat părând să nu fie foarte deranjat.

Suntem împreună de o săptămână. Oficial. Nimeni nu știe în afară de noi. I-am spus lui Justin că vreau ca relația noastră să rămână un secret și el a fost de acord fără nici o problemă. La școală, ne comportăm ca înainte să fim un cuplu. Nimeni nu pare să bănuiască ceva.

O excepție fiind Ryan, care mereu ne aruncă priviri suspecte și mereu îl prind șoptindu-i chestii în ureche lui Justin, făcându-l să se înroșească.

"Nu trebuie să mergem la școală?" Am murmurat în timp ce Justin m-a sărutat tandru.

L-am sărutat înapoi pentru o secundă, apoi m-am depărtat, permițându-i să-mi răspundă la întrebare.

"E vineri. Nu putem să-"

"Nu am de gând să lipsesc." L-am informat, întrerupându-l. "Am examen la Engleză și Balul este aproape. Sydney practic m-a făcut să mă înscriu, deci-"

De data asta, el a fost cel care m-a întrerupt, ducându-și o mână după capul meu și ducându-mi fața mai aproape de a lui, lipindu-și buzele de ale mele. M-am simțit pierdută în timp ce mă săruta, cealaltă mână a lui ținându-mă de șold, ducându-mă cât mai aproape de el.

M-a întors, împingându-mă pe pat și poziționându-se deasupra mea, buzele lui fiind acum pe gâtul meu.

"Justin," Am gemut. "Chiar ar trebui să mergem la școală." Am scos alt geamăt și mi-am mușcat buza.

"Doar o zi?" A implorat, încă sărutându-mi gâtul.

Am gemut din nou, dar m-am prefăcut rapid că tușesc. " Nu. Nu lipsesc. Tu ai o scuză din cauza programării tale la doctor. Eu nu am."

Încă un geamăt.

"O să ne vedem după școală," I-am promis. "Nu-ți face griji."

A oftat și s-a dat jos de pe mine, ajutându-mă de asemenea să mă ridic. "Dacă asta e ceea ce vrei, baby."

Mi-am dat ochii peste cap și i-am sărutat obrazul, ridicându-mă în picioare. "Mult noroc cu genunchiul tău. Ne vedem mai târziu."

"Ne vedem, baby!" L-am auzit strigând odată ce am ieșit din cameră. Am zâmbit și am început să cobor scările, zâmbindu-i lui Pattie înainte să ies pe ușa din față. Justin i-a spus mamei lui că sunt doar o prietenă apropiată, chiar dacă ea nu părea să fie foarte sigură.

The Love Game - Justin Bieber Fanfiction - [Română]Where stories live. Discover now