Nogle måneder henne

528 12 1
                                    

Jeg var efterhånden, begyndt at få en stor rund mave, og det føles så mærkeligt. At der ikker er så lang tid igen. Jeg var nu 4 måneder henne,"og wow jeg syntes tiden er gået hurtigt.
I alle de måneder, har mig og Harry, gjort klar til at barnet kom. Og forresten havde Harry offentliggjort det med min graviditet. Og det havde jeg fået meget hate...men jeg klare det fint, men selfølgelig hør det da mig ked af det, når jeg læser det.
Jeg var på vej ned i det lokale supermarked, for at handle lidt ind. Harry var på Tour i 6 uger. så jeg var alene "ret træls", med det går nok. jeg stod lidt og kiggede på shampoo, idet jeg ser en bekendt person.."nej vent det kan ikke passe", mit hjerte stoppede op. Jeg glemte helt at trække vejret, så jeg hev efter vejret. I kan nok godt huske hvordan mine forældre døde, men i for lige den afvise igen
Lady million(gammel model)
Mine forældre skulle over til vores tante i Mexico, til deres bryllup, og vi skulle ikke med, da Jake og jeg havde skolen og tænke på. Nogle timer efter de var taget med flyet, blev jeg ringet op af politiet, og mit hjerte bankede vildt hurtigt, for jeg følte bare at der var sket noget forfærdeligt. Politimanden fortalte at vores forældre havde været med i et fly styrt, og de desværre ikke kunne redde dem, men han fortalte, at de kun havde fundet min mor's lig. Og siden har de ikke fundet min far's lig.
Jeg var stadig i trauma efter det jeg havde set....
Jeg gik hen for at betale mine varer, "475,95 bliver det" sagde hende der sad bag kassen, og så gav jeg hende pengene, og pakkede mine varer ned i posen. Jeg var på vej ud. Og idet jeg gik ud, gik jeg ind i en person. Jeg kiggede op for at se hvem det var, og fandt ud af at det var ham jeg så da jeg kiggede på shampoo..."min far".

"UNSKYLD FOR DET KORTE KAPITEL, MEN JEG KUNNE IKKE NÅ AT SKRUVE SÅ MEGET HER I WEEKENDEN, DA JEG HAR VÆRET OPPE VED HESTEN, OG VAR TIL FODBOLD KAMP SØNDAG" 😊❤️

HurtsWhere stories live. Discover now