En hed nat

827 13 1
                                    

Jeg kunne høre den irreterne lyd som jeg høre hvor morgen, og du har nok gættet hvad det er ''mit vække ur''. Jeg kastede træt min dyne væk, og luntede hen til mit skab, for at finde det tøj/undertøj, som jeg skulle have på. Jeg fandt endelig det sæt tøj jeg ville have på efter ca. 15 min, det bestod af sorte jeans, og en hvid crop top, og hvid undertøj.

Jeg havde været i bad, og havde fået mit valgte tøj på, så nu var jeg på vej ned i køkkenet for at tage et æble, men så ringede min telefon, så jeg løb så hurtigt ind på mit værelse for at tage min iPhone ud af laderen, og trykkede på grønt rør, uden at se hvem det er!

H= Harry Z= Zoe

Z - Hej det er Zoe

H - Hej Zoe, det er Harry

Z - ohh Hej Harry, hva så?

H - jeg ville bare egentlig spørge om du ville med ud og spise?

Z - invitere du mig på date Harry? 😂

H - ehnn nej, okay jo jeg invitere dig på date.

Z - det vil jeg meget gerne Harry

H - fedt så hender jeg dig kl. 18.00

Z - okay ses

Og så lagde jeg på, og så på klokken, den var kun 12, så jeg havde meget tid. Jeg gik op for at vågne Jake. Jeg bankede på døren '' Jake du skal op klokken er 12, jeg kunne høre han brummede, så jeg regnede med han var oppe.

Klokken var nu 17.48 og jeg manglede kun lige at lave nogle bløde krøller, så det gik jeg igang med, og Harry havde sagt at jeg godt måtte tage fint tøj på, så mit outfit var en lårkort sort kjole med stropper, og et par sorte stilletter, og min make up var en tynd streg eyeliner og lidt mascara, en svag lyserød lipgloss, så var jeg egentlig færdig. Det bankede på døren, så kunne jeg næsten godt regne ud at det var Harry, jeg åbnede stille døren, og så Harry med open mund ''Harry det trækker'' sagde jeg imens jeg rødmede, ''ohh undskylde, du ser virkelig godt ud Zoe''. Mange tak Harry, du ser heller ikke værst ud. vi gik ned til bilen og kørte mod restauranten. Der var stille i bilen, men jeg kunne ikke lade være med at tænke på at mig og Harry allerede havde kendt hinanden i 1 måned og 5 dage '' ja jeg tæller dagene, ved ikke hvorfor'' 😂 og vi havde på en måde en flirt, for vi kysser lidt, og vi fletter fingre.

Vi var ved restauranten, og Harry kom hen og åbnede døren for mig ''gentleman'', han tog forsigtigt min hånd og flettede dem sammen, vi satte os ved et bor, bestilte noget mad. Vi sad nu og ventede på maden. ''Zoe'' sagde Harry lidt nervøs, ja hvad er der Harry. jeg kan virkelig godt lide dig, og jeg har ikke ture at sige det til dig, fordi du er ikke ligesom de andre piger, som bare tager mig for pengenes skyld. Jeg syntes du er unik, så vil du være min?

Jeg tøvede ikke i et ce. jeg gik hen til Harry og gav ham det største kys ever...''håber det var svar nok'', han smilede ekstremt meget.

Vi havde spist vores mad og skulle til og hjem, vi kørte hjem til Harry, fordi min bror havde nogle venner med hjemme, så gad ikke hjem. vi kørte ind ind i en gårdsplads hvor der var et stort Hvidt hus, og så gik vi stille op til døren. Harry åbnede døren, og vi gik ind, jeg hang min jakke op på knagen, så gik jeg hen foran Harry, og begyndte vi at kysse, det udviklede sig hurtigt til et snav. Vi gik op af trappen uden at bryde kysset, og Harry sparkede stille til døren, og lagde mig forsigtigt i den bløde seng, han lagde sig mellem mine ben. Han kyssede ned af min hals, han stoppede, ''er du sikker på du vil det'' sagde han på kærlig måde...''ja Harry jeg vil gerne''. han tog forsigtig min kjole af, og kyssede vider ned til min trusse kant, og tog dem forsigtig af. han tog sit tøj af, og jeg kunne mærke han kom op i mig, der strømmede en smerte nede i mig underliv, og det ændrede sig hurtigt til noget fantastisk, vi begyndte begge at stønne, og Harry satte tempoet op, og nu kom jeg til det jeg havde ventet på ''min orgasme'', den var fantastisk, og Harry kom også. Jeg kunne mærke den varme væske som strømmede i mit underliv. Harry trækker sig ud og ligger sig ved min side igen, vi ligger og kysser lidt, og så falder vi lige så stille i søvn.

HurtsWhere stories live. Discover now