Fødslen

543 17 30
                                    

Jeg kunne se en skikkelse af en kvinde og hendes barn...hun stod og råbte af hendes lille barn som var en pige. Skikkelsen kom imod mig, og gik lige igennem mig, og idet hun gjorde det, kunne jeg mærke at min krop blev kølig, og at jeg rystede, fordi jeg var bange, det er jo ikke noget man sådan ser.

Jeg kunne tydelig se hvem det skulle forstille, den kvinde der stod op råbte af den lille pige. Det var min mor, som stod og råbte af mig. Da Jake og jeg, var små havde vi en rigtig kærne familie, men så ville min far skilles, og det tog hårdt på min mor, så hun begyndte og drikke og gå i byen hver weekend, og tage mænd med hjem. Jeg var kun 10 år gammel og Jake var 6 år gammel, så på det tidspunkt forstod han ikke hvad der skete. Men nogle gange når min mor kom hjem, og havde drukket sig i hegnet, så begyndte hun at råbe og skrige af mig, og ofte slog hun mig...men jeg stoppede aldrig med at elske hende, for jeg vidste at hun havde problemer....

***
Jeg tænkte lidt over hvorfor jeg har haft det samme syn hver aften kl. 00.00...og så fandt jeg en forklaring. Min mor ville have at jeg skulle være en bedre mor en hun var den gang.

Jeg gik op i seng igen, og lagde mig ind til Harry, og faldet stille i søvn.

***

Jeg vågnede op ved en stor smerte i maven, og kunne mærke at sengen var våd. vandet var gået!!

"Harry vandet er gået"...han kom løbende ind i soveværelset, og fik mig op og stå. Vi kom ud i bilen, og Harry trykkede spiderne i bund. Det tog ikke så lang tid før vi kom op på hospitalet, og sygeplejesker og læger kommer, og får mig ind på fødestuen.

Fødslen var sat igang, efter 3 timers ver. "Zoe pres pres, du er der snart" sagde jordmoderen. Harry var en god støtte, så det var fantastisk at han var der. Jeg kunne høre en baby der græder, og der vidste jeg at det var overstået. "Det blev en pige" sagde en af sygeplejerskerne, og lagde vores lille pige på mit bryst.

Få timer efter vågnede jeg op, og Harry sad med vores dejlige datter i armene. Vi havde besluttet at hun skulle hedde??

HEY LÆSER, HAR I ET GODT NAVN TIL HARRY OG ZOE's LILLE PIGE, SÅ MÅ I MEGET GERNE SKRIVE NAVNET I KOMMENTAREN. ❤️

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 12, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

HurtsWhere stories live. Discover now