Posetiv eller negativ?

542 14 5
                                    

Jeg var lige kommet hjem, og skyndte mig op på toilettet. Jeg åbnede døren til toilettet, og låste selfølgelig døren, så Jake ikke lige pludselig kom ind. Jeg åbnede den lille pakke med graviditets testen i, og gjorde det jeg skulle. nu skulle jeg bare vente i et par minutter. Det bankede lige pludselig på døren, og selfølgelig var det Jake, ''kan jeg ikke lige komme ind Zoe'', sagde han lidt irriteret, ''jo 2 sek'', jeg skyndte mig at gemme graviditetstesten, og låste op. Jake gik ind, for han skulle åbenbart på toilet, så jeg satte mig ind på mit værelse for at vente.

Jake åben den dør, sagde jeg sur, han havde været derinde i en halv time nu. Han svarede ikke, men så var det jo godt at jeg havde en ekstra nøgle. jeg fant nøglen, og låste op ind til toilettet. jeg skyndte mig ind, og så det jeg havde frygtet, Jake sad med min graviditetstest, og bare stirrede på den. ''hvor langt er du henne Zoe, og havde du overhovedet tænkt dig at fortælle mig at du var gravid''.

''Jake jeg vidste ikke at jeg var gravid før nu, og jeg ved ikke hvor langt jeg er henne, jeg går ud fra at jeg nok er 6 uger ca. Og jeg ville havde fortalt dig det'' sagde jeg med en trist stemme. '' Hvad gør du med barnet, beholder du det''.

Undskyld at kapitlet ikke blev så lang, men har så meget at se til lige nu😥, så jeg skal nok opdatere så hurtigt jeg kan ❤️

HurtsWhere stories live. Discover now