Spice Girls

996 44 3
                                    

Julie Sophie's synsvinkel:

"Liam, vent!" Han vendt sig vredt om. "Hvorfor?! Der er ikke så meget at snakke om, du valgte Calum frem for mig..!" Han gik vredt videre.

"Stop så, Liam!" Han vendt sig chokeret om. "Du aner ikke hvad du snakker om! Jeg vil ikke være kærester med dig, jeg vil være din ven! Men det vil du ikke, så drop at give mig skylden for din egen fejl!"

Jeg vendt mig om og gik hen til de andre igen. Idioten Liam blev lige alene. "Er du okay?" Spurgte Spenc og trak mig ind i et kram, da jeg kom tilbage.

"Jeg har det fint..." svarede jeg og sukkede.

•••

Jeg sad med den store bamse Calum havde, da jeg græd på toilettet. Den var egentlig meget dejlig at putte sig ind til?

Calum kom ind i rummet. Han satte sig på stolen foran mig. "Hej" startede han. "Hej" svarede jeg nedtrykt. "Hvordan har du det?" Det var ligsom om vi lige havde mødt hinanden for første gang.

"Okay. Dig?" "Skidt" Jeg gav ham bamsen og gjorde tegn til at han skulle omfavne den. "Hvad fortalt du Liam?" Spurgte han så. "At han selv var skyld i at han mistede mig... Hvad har du sagt til Liam?"

"Det samme som dig..." Han strammede grebet om bamsen. "Du må undskylde at jeg flippede ud, men jeg er så bange for at miste dig til ham!" Han bed lidt i sin tommelfingernegl.

"Hvorfor? Du kender mig vel nok til at vide at jeg holder fast i folk jeg holder af?" Han nikkede. "Men Liam er så charmerende og hot, at jeg var bange for at du ville synes jeg er grim og klam!"

Jeg grinede lidt. "Jeg tror der er større chancer for at du er forelsket i ham end jeg er!" Svarede jeg grinende. Han grinede også. "Kom her!" Jeg åbnede mine arme og trak ham ind i et stort kram.

Han kyssede mig i håret inden vi trak os.

•••

Drengene havde fundet på at vi skulle tage til stranden. Vi kørte i to sportsvogne. Calum, Ashton, Louis, Harry og jeg i den ene. Michael, Niall, Luke, Zayn og Liam i den anden.

Liam og jeg havde ikke snakket sammen siden vores lille konflikt... Drengene havde skruet op for den mest pigede sang ever! Wannabe med Spice Girls.

Ashton og Louis sad selvfølgelig og skreg sangen ind i hovedet på mig... Typisk... Jeg spillede bare med ved at spille en af de piger der sang.

Det var faktisk lidt sjovt... Tre Spice Girls på bagsædet!

Da vi kom ud på stranden, løb vi ud til vandet og smed vores tøj og sko på vejen. Alle nåede ud i vandet og plaskede rundt på hinanden.

My World || c.h & l.pWhere stories live. Discover now