Modest for models

734 43 1
                                    

Liam's synsvinkel:

"Liam og Julie Sophie, er I det nye par?" Spurgte en journalist. Jeg gav Julie ordet. "Nej, vi er vel bare venner?" Hun kiggede på mig.

"Ja, det lyder vel meget rigtigt?" Jeg trak på skulderne. Hun var usikker om sit eget svar! Det måtte være et tegn!

"I lyder begge meget usikre?" Den journalist var god til sit job. Julie og jeg grinede. "Man kan aldrig vide hvad der sker!" Svarede Julie med et akavet smil.

•••

Julie Sophie's synsvinkel:

Showet var godt igang. Jeg sad imellem Louis og Liam. Pludselig skulle One Direction om bag scenen og gære sig klar til deres optræden.

Jeg stod og kiggede på drengene, der opvarmede deres stemmer, da en mand kom hen til mig. Han havde en kvinde i hælene. "Interessant. Hvad er dit navn?" Han kiggede nøje på mig.

"Julie Sophie? Dig?" Han gav en underlig latter fra sig. "Andrey Harris! Hyggeligt at møde dig!" Han virkede lidt snobbet og formel. Han virkede også lidt bøsset?

Vi gav hånd og han kiggede så på mig igen. "Hvad siger du til at blive model?" Spurgte han og slog hænderne formelt sammen. "Øhm?-" Jeg blev afbrudt af ham.

"Jeg er moderedaktør på Modest For Models, og jeg søger en unik model. Du er unik!" Han gav mig sit kort. "Tak, tror jeg?" Svarede jeg undrende.

"Så hvad siger du?" Jeg tænkte lidt over det. "Okay!" Svarede jeg spændt. "Dejligt! Du skal til fotografering imorgen i den her bygning, og der efter øver vi din catwalk!" Han var væk inden jeg nåede at svare.

"Okay?" Sagde jeg til mig selv og gik så hen til drengene, som gjorde sig klar. "Held og lykke, de herre!" Sagde jeg imens jeg foldede Andrey's kort sammen.

"Hvad er det?" Spurgte Louis nysgerrigt. "Det var moderedaktør på Modest For Models, som vil ha' mig som model, så jeg skal på et Shoot imorgen" Svarede jeg.

"Andrey Harris? Ham skal vi også fotograferes af imorgen?" Svarede Liam. Jeg løftede det ene øjenbryn.

(Næste dag)

"Julie Sophie! Mit nye ansigt!" Andrey kom hen og holdt hænderne på siderne af mit ansigt. "Hurtig, hurtig, hurtig! Hen i make uppen og gør dig klar!" Råbte han pludseligt.

Jeg spurtede hen til stylisterne.

•••

"Wauw!" Lød det fra Liam, da jeg kom ud fra make uppen. Jeg smilede og kiggede ned af mig selv. "Du ser-" "Fabelagtig ud!" Andrey klappede et bøsset klap og trak i mig.

Liam vrissede. Jeg gik hen foran kameraet, og stillede mig pænt inden jeg fik instrukser.

My World || c.h & l.pWhere stories live. Discover now