Capitolul 11

51 9 16
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Hyungsik


       Să zic că nu m-am întrebat la cât de afectată a fost după ce s-a întâmplat totul acum cinci ani în urmă, mă voi amăgi pe mine însumi. Așa că am încercat să trec peste și să uit, să o urăsc și tot în același timp să o iubesc. Când am fost trimis în Canada, i-am ignorat pe acei de acasă aproape o lună, dând vina pe ei, că nu m-au lăsat să clarific lucrurile până la urmă. Eram pierdut printre străzi. Primele zile cred că mă băgam în toate belele care le întâlneam pe stradă, nu am stat nici acolo locului. Când am început meditațiile cu Xenia, cred că m-am vindecat, doar pe dinafara să arăt că totul e bine, însă în înăuntrul a rămas la fel de strivit cum a fost.

        Au trecut aproape șase luni de la întoarcerea mea, am petrecut șase luni rugându-l pe Taemin să meargă cu mine la cluburi și evident nu o făcea mereu, măcar mă aducea acasă când nu puteam să ajung. Beam în ciuda dureri aproape în fiecare seară, crezând că e o ieșire din situație și voi putea da uitări, dar s-a schimbat ceva, nimic.

        În această seară trebuia să ies cu Soojung, dar ceva nu a mers bine când l-am văzut pe Henry cu Seulgi, parcă totul s-a întors cu picioarele sus. Frica m-a cuprins, când am stat pur și simplu și m-am gândit că Seulgi urmează să meargă acasă cu Henry. Poate sunt egoist, dar mai bine să fie cu Leo, decât Henry să o ducă acasă. Gelos, înseamnă că am sentimente pentru ea. Am rămas și mai uimit când am auzit că soțul ei o înșeală și ea știe despre asta, atunci nu-i nicio dragoste între ei. Cred că mi-am forțat conștientul să creadă că o urăsc.

       Acum femeia visurilor mele, e cu mine. Și nu cred că o voi mai lăsa vreodată.

       Parchez mașina și cobor cât mai repede, înaintea ei, să o pot ajuta cu Lily. Deschide atent portiera mașini și dă să coboare, dar pare foarte surprinsă când mă vede lângă ea.

— Dă-mi-o mie pe Lily...

       Mă privește uimită și se poate citi pe fața ei. Pare a fi surprinsă și prinsă într-o dilemă. Dar cedează după câteva secunde, iar în capul meu sună victorie.

      Ce dracu se întâmplă cu tine Hyungsik?

       O i-au atent pe Lily și aștept ca Seulgi să coboare din mașină, încui mașina și aștept ca ea să meargă înaintea mea. Chiar dacă ar fi și apartamentul meu, mă simt incomod știind că nu a renunțat la el și a avut grijă de tot. Lily e un copil firav, atât de ușoară ca mama ei și la fel de frumoasă. Pentru câteva secunde îmi imaginez cum aș fi în rolul de tată, dar imediat scutur capul. Știind că am greșit foarte mult în fața fiecărui, nu pot accepta să mai fac cuiva rău.

— Nu am crezut că voi avea musafiri în seara aceasta și probabil e destulă dezordine în apartament!

     Spune când ajungem în fața uși, un sentiment de nesiguranță m-a cuprins și inima a început să îmi bată mai tare.

Limitless | HyungsikWhere stories live. Discover now