Part 2

25 1 0
                                    

Nagy nehezen el is indultunk mivel  Natival nem tudtunk közös  nevezőre  jutni a cipővel . Végül  a fekete conversem melett döntöttünk . Megérkezve  a  magas felhő  karcolóhoz  ahol Andrew vár  kicsit megtorpantam. Biztosan akkarom én ezt? Készén  állok  én  ere?
-Hahooo föld  hívja  Liàt, Liát hívja  föld- zökkent ki gondolatmenetemből  Nati
-Hm?
-Úgye nem most ijedtél  meg mindentől ?- kérdi  barátnőm  beleolvasva gondolataimba
-Nem, ugyan ez már  gyerekjáték- füllentek  de tudom hogy nem hiszi el
- Te tudod de gyere mert elkesünk- húzz be az épületbe 
Beérve a recepciós  csaj elmondja hová kell mennünk és  elérve a megfelelő  emeletre meg is tálaltuk  Andrew Gertler  irodáját . Veszek egy mély levegőt  és  bekopogók . Miután  kapok választ  hogy bemehetek kinyitom az ajtót.
- Ohh Lia végre  hogy itt vagy gyere mar várnak  lent a stúdióba  minket. Mivel  Nati mondta hogy ma Shawnal - itt Natira nézek  mert nem mondta hogy a fiú  az Shawn- ebédeltek  ezért ő már  lent van a stúdióba , az ő dalát  is ma veszik  fel szóval  gyere igyekez, amúgy  csini vagy- darálja  le gyorsan es utolsó  két  szavánál  rámkacsint  én meg elvörösödöm .
Leérve a stúdióba  Shawn mar ott várt  ránk  és  Nati amint meglátta  egyből a nyakába  ugrót.
- Szia biztosan te vagy Lia, Shawn Mendes vagyok- nyújtja  a kezét  amit kedvesen el is fogadok
-Mendeském ne most flörtölj  iránj a 3 as stúdió  Mark már  tuti vár  addig Liával Davnel veszük fel a dalt- utasítja  Shawnt Andrew aki tisztelegve elvonul
Kemény 2 és  fél  óra  alatt végeztünk  és mit is mondjak hát  nagyon fasza lett.Már  az éterem  előtt  álltunk  de még  mindig nem jött  meg a név  nélküli  partnerem.
-Lia itt is van a partnered- szól Shawn és  amint felnézek  lefagyok. Ugyan azokkal  a barna szemekel tálaltam  magamat szembe mint  ezelőtt 10 éve .Az arca olyan férfiasá vált az évek  alatt .Szemembe könyek gyültek amint szembecsapot a felismerés hogy ez a fiú  az a Cam aki kicsi kóromba a legjobb fiú  baratom volt, aki megígérte  hogy keresni fog de nem tette és  akibe majdnem beleszerettem . Ő is megismert és  elkezdet közelíteni  felém.
-Lia te vagy az?- kérdi  megdöbbenten
-Igen- felelek el, el csukló  hangon- azt hiszem én  megyek- nézek  Natira mert érzem  hogy kitörni  készül  egy adag sírás  és  elfutók  de láttom  hogy Cam kapcsol eléggé  gyorsan és  már  csak azt érzem  hogy elkapja a csuklómat és  magához  ránt . A hirtelen mozdulatától  mellkasának  csapódok  és  ő rögtön  ölelésbe  von.
-Hiányoztál- suttogja  elcsukló  hangon és érzem  hogy ő  sem bírja  visszatartani a sírását
-Te is, mindénél  jobban- és  kész , kitört  belőlem  a sírás

-Hiányoztál- suttogja  elcsukló  hangon és érzem  hogy ő  sem bírja  visszatartani a sírását -Te is, mindénél  jobban- és  kész , kitört  belőlem  a sírás

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Egy egyszerű lány történeteWhere stories live. Discover now