#6 Cioară

21 1 0
                                    

   Cioară este un baiat pe care l-am intalnit in excursie. Poate va întrebați DE CE i se spune asa. Ei bine nu este neaparat rom, dar este mai inchis la culoare. (Stop rasismului)

    Totul era normal la el pana la un punct. Acesta se îndrăgostise de o colega de-a noastră, sau cel putin asa se comporta. Si inca n-am ajuns la partea nasoală...
    După ce a văzut că nu ii merge cu colega, a inceput cu noi. Prin noi ma refer la Iulia si la mine.

    Stăteam împreună cu Iulia pe scaun in autocar. Ne pregăteam să coborâm la ultima stație. Cioara statea in locul alăturat de pe celălalt rand. Se ridică brusc de pe scaun, merge la vreo 2-3 prieteni in spate si revine peste câteva secunde si pune mana pe piciorul Iuliei. "Hopaa..." era în mintea mea. Desigur ca ma ducea mintea numai la prostii si mi se părea o situație amuzantă. Ei bine, nu era.

       Iulia a realizat de abea dupa cateva secunde bune ce tocmai se întâmplase. Iar eu radeam in hohote, deasemenea uimită, însă la cat de bine ma stiu, nu m-aș fii putut abtine.

       Oprisem la o benzinărie, pentru a mânca, a ne face nevoile si altele. Si eu coborasem sa merg la baie pentru că na. Cand ma întorc, nu stiu ce se întâmplase, căci Elena era în toiul unui scandal cu Cioară. Ceilalți privind amuzandu-se la spectacolul produs iar eu uitandu-ma curioasă sa vad ce tocmai se intampla. Replici de o parte si de cealalta, dar ale Elenei erau mai bune.

       - Ce se intampla? Intreb eu.
       - S-a enervat Elena si mi-a sarit in aparare...răspunde Iulia
       - Ce e ineregula cu viata mea..?

      Cu câteva minute în urma...

        - Auzi, cioroiule, tu n-ai alta treaba de facut? intraba furioasa Elena. Nu ti-ai gasit alte victime??
        - Hoo, doamne ce urata esti. In care film se groaza joci?
        - Stai calm, in filmul asta tu esti monstrul si eu personajul pozitiv. Sa te vad, te crezi mai destept si frumos decat mine? Daca iti dau o oglinda te sperii si cazi pe geam cand iti vezi reflexia.
        - Stiam ca esti o c***ă, dar nici chiar asa.

        Peste inca cateva replici care il cam faceau de ras pe Cioara, mai ales ca erau si prietenii sai acolo, coboara din autocar si acolo ramane.

       

O clasă ca oricare altaWhere stories live. Discover now