#1- Hopa, s-a dus tavanul😮

43 3 1
                                    

   Nu stiu daca am început bine această carte, însă este o întâmplare pe care nu pot sa o trec cu vederea.
      
     Colegul nostru minunat si fantastic, pe care o sa-l poreclim "Uță" (deoarece nu vreau sa dau nume reale, evident) mergea linistit pe hol palavragind cu ceilalți. Avea zâmbetul pana la urechi ca de obicei, ceva normal pentru el. De cand a plecat clovnul clasei, Manuil, Uță i-a luat într-un fel locul, numai ca diferenta intre cei doi este ca Uță are note foarte bune la scoala si este olimpic.(Sa nu mai zic ca sunt ambii născuți în aceiasi luna)

     Uță vroia sa faca o demonstrație nereușită ca de obicei, a ridicat piciorul in aer si, pentru că nu era legat la șireturi, încălțămintea lui a zburat direct într-o placa din aia care acoperea practic tavanul.

      Desigur ca eu eram in clasa cand s-a întâmplat asta, si cand am auzit ce tocmai s-a întâmplat am zis ca sunt minciuni. "Cine? Uță? Colegul nostru?Nu va cred" era tot ceea ce puteam zice, pana am iesit din clasa si am vazut cu ochii mei.
Cat de obisnuit e sa vezi un tavan spart?(sau cel putin placa aia) Ei bine, nu stiu, dar am rămas pur si simplu fără cuvinte cand am putut sa vad.

       Da, era Uță, ne puteam aștepta la orice de la el, dar nu la asta. Desigur ca tot etajul si toti puradeii se uitau la minunăția facuta de colegul nostru. Noi, fiind o clasa "foarte cuminte"(in opinia profesorilor), cu note extrem de mici. Si cand zic mici, zic mici.

Ei bine de atunci Uță a ramas in vizorul profesorilor, desigur făcând si alte prostii in trecut.

De exemplu, în clasa a 5-a, și-a rupt piciorul căzând cu trotineta si a trebuit să meargă în carje câteva luni. Ce sa zic, copii inteligenti, asa cum zice profu de mate.




*scuzați pt greselile gramaticale       

O clasă ca oricare altaWhere stories live. Discover now