33

29K 2.4K 1.1K
                                    

Evet geldik mercimeği fırına vermeye. Kaç bölümdür gülüp, eğleniyoruz, bazen yükselip, bazen düşüyoruz ama artık yeter. Bunların da canı var dedim ve benimle birlikte bu fici okuyan herkesin beklediği bölüme geldim. İyi smut yazdığımı iddia etmiyorum umarım seversiniz ve keyif alırsınız.

Yorum ve beğeni atmayan da bölüm açılmasın amin😡❤️

Muse - Undisclosed Desires

***

Jungkook sonunda babasının yanından ayrılabilmişti. Avuçları ve alnı sürekli terliyor, babasıyla abisinin gülmesine sebep oluyordu. Jungkook babasına gay olduğunu söylediğinde, babasının sinirleneceğini ve ters tepki vereceğini düşünmüştü ama babası hiç de onun düşündüğü gibi davranmamıştı.

Olabileceğini söyleyip oğluna destek olmuştu. Babası garipti. Bazen çok sert olabiliyordu. Bazen inanılmaz iyi bir adam oluyordu ve bugün gerçekten de iyi günündeydi.

Şöför Taehyung'un evine bıraktığında, küçük olan adımlarını daha da hızlandırmıştı. Bir yandan deli gibi istiyor, diğer yandan tatmin edemeyeceğini düşünüp endişeleniyordu. Umursamamaya çalışarak kapı şifresini tuşladı ve eve girdi.

Taehyung'un nerede olduğunu tahmin ediyordu. Odasından gelen loş ışığı fark edince küçük olan ışıkları yakmaktan vazgeçerek ceketini çıkardı ve koridorda bir yere bıraktı. Şu an tek düşünebildiği Taehyung ve bedeniydi. Günlerdir bu an için yaşıyor, bedeni kıvranıyordu. Taehyung'un yaptığı türlü oyunlara katlanmak, geceleri erekte olmuş bir şekilde büyük olanın uyumasını bekleyip, tuvalete gitmesine artık gerek yoktu. Taehyung ondan kaçamazdı.

Küçük olan istenileni yerine getirmiş, kendini her seferinde tutmuştu ve şimdi istediğini alacaktı. Avuç içleri deli gibi terliyordu ve bir kaç dakika sonrasını hayal ettikçe erkekliği sızlayarak kendini belli edip duruyordu.

Taehyung sabahtan beri evde bu an için hazırlanıyordu. Mesajda söylediklerinde yalan söylememişti. Defalarca kez giyinmiş, soyunmuş en sonunda internette bulduğu şeyi yapmaya çalışmış ve bedenine bir halat bağlamıştı. Yapmamalıydı belki de ama yakışmıştı esmer tenine.

Üstüne ceket giymiş, beğenmemiş beyaz bir gömlek giyip altına sevgilisinin sevdiği gibi beyaz dantelli kadın iç çamaşırı geçirmişti. Kendini fazla feminen ama değil gibi hissediyordu. Küçücük bir çocuğun bu kadar istikrarlı olması onu heyecanlandırmış, gerçekten de onu memnun etmek için çabalamıştı. Güzel kokuyordu. Gerçekten güzel kokuyordu. Yatağında uzanmış, yatak örtülerini bile değiştirmişti bugün için. Korkmuyor değildi ama bu korku tatlı bir korkuydu. Bir sürü şey okumuş, izlemiş en sonunda bunu yapabileceğine inandırmıştı kendini.

Jungkook kapıyı araladığında, Taehyung'u bir süre süzmüş, ardından içeriye girerek dizlerinin üstünde yatağa çıkmıştı. Taehyung da onun gibi dizlerinin üzerinde doğrulup ona yaklaşmıştı. Sevgilisi ne zaman babasının yanından gelse asla çocuk gibi durmuyordu. Kravat, gömlek, kumaş pantolon tıpkı bir erkek gibi gösteriyordu onu. Taehyung Jungkook'un yaşını neredeyse hiç göremiyordu. Günlük konuşmaları olmasa onun çocukluğundan şüphe ederdi. Mesajlaşırken çok komik olabiliyordu ve gerçekten eğlenceliydi ama eve geldiğinde, Taehyung'un bin bir muzurluğuna çok güzel kendini tutabilmişti. Jungkook bu günü gerçekten de hak etmişti.

Küçük olan ellerini kravatına attığında Taehyun hızlıca kravatını kavradı ve açmaya başladı. "Ben yaparım." diye mırıldanmıştı. Bir kaç mumun yaktığı ışıktan başka ışık yoktu. Ortam küçük olanı daha da sabırsızlandırıyordu.

cheater | taekookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin