Bus Stalker

68 6 0
                                    

Eram in autobuz impreuna cu colegul meu de banca, ne uitam in telefoane facand schimb de memes.
- Hey, uite.
Imi sopteste acesta batandu-ma pe umar facandu-mi semn sa ma uit cine urca in autobuz, un baiat mic de statura cu paru mai lung, imbracand in negru, Cris, huh, se schimba ceva, dar tot la fel de inalt ramasa.
Ii fac semn colegului din privire si ma indrept spre el.
- Cris.
Acesta tresare si se uita la mine.
- Gabriel, hei, nu te vazui.
Zise el punandu-si telefonul in buzunar.
- Si cum e Oliver?
Il intreb pe acesta despre baiatul pe care il presentai acum ceva timp, imi parea apropiat de stilul lui si ma gandeam ca poate vorbi cu acesta ce eu nu pot, cum ar fi anumite subiecte sau personalitatea lui, poate nu pare, dar Cris e destul de misogin, dar culmea, fix cu propiul sex, poate deveni dificil sau greu de inteles dece acesta ajunge sa zica ca toti baieti sunt ori prosti or nu stiu cum, dar mai mult in gluma, umorul sau e destul de ofensativ pentru persoane sensibile, eu fiind una din ele.
- E chiar bime, e un amic bun.
Zambi acesta.
Amic? Huh, nu stiu daca sa rad sau sa plang, se vene clar pe fata lui Oliver ca ii place de Cris, cum de nu observa el?
- Amic?
Il intreb.
- Da, amic.
- Oh, mi secparea ca sunteti mai apropiati.
- Ei bine...
Se fastaci el, ma aplecai la nivelul lui ca sa imi poata zice fara a se simti rusinat ca aude altcineva.
- Imi cam... Place de el, dar el nu simpte la fel.
- Esti sigur Cris?
- Pai nu imi dadu nici un semn ca ii place de mine sau ceva.
Imi scapa un mic chicot, dar inauntru radeam, asa comedie nu vazui in viata mea, dar chiar si asa, nu i-as vedea pe ei doi impreuna.
- Nu rade.
Imi dadu el una peste umar, ma calmai.
- Poate ar trebui sa te gandestibla altceva, adica, el nu e singura ta varianta, nu?
Il intreb pe acesta, care parea pierdut la un moment dat.
- Nu stiu...
Zise el urmarind cu privirea pe cineva, ma uit dupa ochii lui, era o fata mai inalta ca el, o piticania, satena, plinuta, nasu mic, dar imbracata lejer, pe cand Cris, inafara de cizmele sale cu platforma de 10 si chocker, se evidentia prin par si pierceinguri, ea aratatnd complet diferit de el, mereu a fost atras de stilul total diferit, ii plac contrastele extraordinar de mult.
-Gabi, hai.
Imi aud colegul, in 2 stati coboram, il batui pe umar pe Cris si el imi facu un semn scurt, cu doua degete de la tampla in exterior ca salut, dar chair si asa nu ma puteam abtine sa raman aproape de el statile astea sa vad ce are in legatura cu fata aia.
- Gabi.
Zise Cris, facandu - ma sa imi intorc capul, dar il aborda fata in schimb, si incepura sa vorbeasca despre faptul ca au test azi, parca imi zisa de ea, sau era celalta Gabi sau celalt Gabi, el stie prea multi Gabi. Ma si miram, Cris, cum se poate observa, e bisexual, si asta poate fi putin ingrijorator ca se poate baga chiar cu oricine, deci ar trebui, daca esti intr-o relatie cu el sa fi atent la ambele sexe cand te plimbi pe strada, el fiind elev la arte nu se poate sa nu ii fuga ochii dupa lucruri "frumoase", dar e un lucru clar ca el are o afectiune pentru umeri si spate.
- Cris, esti cam emo azi.
O aud pe fata.
- Macar azi nu incercai alt smokie eyes.
Incepuse ea sa chicoteasca, ridicai din umeri, coborai, Antonio tragandu-ma dupa el.

Cris ramand cu Gabi discuta d nimicuri de zi cu zi criss observa cu coada ochiului ceva, sau mai bine zis pe cineva. Era o fata, nu mai inalta ca el, imbracata confortabil, se vedea ca nu dorea sa atraga atentia, dor la scoala si inapoi, cu un corp ata de mediu care nu ar trage atentia, brqte si picioare, niste burtuca, umeri usor lasati si parul pus intr-un coc asa lener, o fata de pus in fundal, dar fata ii atrasa atentia, era palida, cu obraji rosi, ii reaminta de ingerasi din pictura " Nasterea lui Venus", o fata bucalata si obraji rosi cu carlionti, tacea si se uita pe geam sa nu piarda statia.
- Cris, iti place de ea?
Se trezi din visare, Gabi soptindui.
- Amm... Un pic...
Se balbaie Cris nelundu-si ochii de pe ea aproape neclipind.
- Ii cer instagramul pentru tin-
- Nu nu nu, nu e nevoie, si coboram acum.
Zise Cris lundu-si colega de brat tragando afara din autobuz.
- Esti ok?
- Da Gabi, e doar o fata.
- Heh, daca zici tu.
Chicoti ea cand il vazu pe Cris ca isi intoarce capul dupa alta fata care trecu pe langa el si dupa pe partea cealalta sa se uite la autobuz.
- Ai vazut ce eyeliner are aia?
Sopti Cris catre Gabi.
- Da boss, asta so intor de la supt.
Zice Gabi in soapta facand gestu cu mana si cu limba pentru blow job, incepand sa glumeasca pe chestia asta. Cris era atent la aceste detali, orice baiat era atent la aceste detali, dar acum in mimtea lui Cris era cum sa ptinda autobuzul sa o nimereasca iar pe fata aia.
Cris poate parea dur si nepasator, dar el e cam cu capul in nori cand e vorba de persoanele de care e atras, dar ca orice crush fara motiv, ii va trece pana maine daca nu o va mai vedea, sau intr o saptamana cand isi va da seama ca se comporta stupid... Ca asa e firea lui.
A dumb lover...

Ciudatul meu [YAOI] On viuen les histories. Descobreix ara