🌙Ay Hakkında Bilgilere Devam...🌙

49 28 1
                                    

🌙Yılın her Dolunay'ının ayrı isimleri vardır.
🌙Ocak: Kurt ya da Yaşlı Ay
🌙Şubat: Kar ya da Açlık Ayı
🌙Mart: Karga, Kabuk, Kök ya da Solucan Ay
🌙Nisan: Pembe, Çimen, Yumurta ya da Balık Ay
🌙Mayıs: Çiçek ya da Süt Ay
🌙Haziran: Gül, Çilek ya da Ateşli Ay
🌙Temmuz: Fırtına ya da Geyik Ayı
🌙Ağustos: Mersinbalığı Ayı, Tahıl Ayı ya da Yeşil Mısır Ayı
🌙Eylül: Hasat, Arpa, Mısır ya da Meyve Ayı
🌙Ekim: Avcı'nın Ayı, Ölen Ay ya da Seyahat Ayı
🌙Kasım: Buz Ay ya da Kunduz Ayı
🌙Aralık: Altın ya da Uzun Gece Ayı

🌙Ocak: Kurt ya da Yaşlı Ay🌙Şubat: Kar ya da Açlık Ayı🌙Mart: Karga, Kabuk, Kök ya da Solucan Ay🌙Nisan: Pembe, Çimen, Yumurta ya da Balık Ay🌙Mayıs: Çiçek ya da Süt Ay🌙Haziran: Gül, Çilek ya da Ateşli Ay🌙Temmuz: Fırtına ya da Geyik Ayı🌙Ağusto...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

🌙Ayda gölgeler sizi canlı canlı yiyebilir.
Ay'a giden ilk astronotlar, buradaki atmosfer eksikliğinin gölgeleri çok daha karanlık yaptığını fark ettiler. Güneş ışığı ile direkt temasta bulunmayan her şey burada zifiri karanlık içindeydi. Öyle ki ellerini gölge bir yere koyduklarında adeta tamamen yok oluyordu. Bu durum bakım ve tamirat işlerini oldukça zorlaştırdı çünkü araç gereçler astronotların kendi ellerinin gölgesinde bile kayboluyorlardı ve keşif yapmak da aşırı zordu çünkü derin gölgeler bir düzlük ile dik bir tepeyi birbirinden ayırmayı zorlaştırıyordu.

 Bu durum bakım ve tamirat işlerini oldukça zorlaştırdı çünkü araç gereçler astronotların kendi ellerinin gölgesinde bile kayboluyorlardı ve keşif yapmak da aşırı zordu çünkü derin gölgeler bir düzlük ile dik bir tepeyi birbirinden ayırmayı zorlaş...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Uz 🌙 'da Tek BaşınaWhere stories live. Discover now