Já už na to nemám!!

2.7K 129 2
                                    

Uběhl měsíc a Yoongi se za tu dobu neuvěřitelně změnil. Ve škole dělá že neexistuji a když už o mé existenci ví, tak mu nejde o nic jiného než si se mnou zapíchat. Několikrát jsem ho viděl jak se tahá s nějakou holkou a pokaždé mi pohled na ně dva, jak se líbají lámal srdíčko.

Skoro každý večer ležím na posteli, zabalený v peřině a brečím. Dokonce ani klukům nezvedám telefony a neotevírám, nemám na ně náladu a nechci na ně být zbytečně zlý.

Dnešní den nebyl výjimkou. Byl jsem v kuchyni a dělal si něco k jídlu, abych neumřel hlady, když jsme uslyšel odemykání dveří. Jediný, komu jsem dával klíče je Yoongi, na kterého nemám náladu už vůbec.

"Ahoj Baby~" Zavrněl nadrženě a než jsem stačil cokoliv udělat, už mi jeho velké dlaně mnuli zadeček. Okamžitě jsem se na něj otočil a co největší silou ho od sebe odstrčil "nesahej na mě" Zavrčel jsem výhrůžně. On se na mě jen zmateně podíval a hned na to se zamračil "co si myslíš že děláš Jimine?!"

"Jestli chceš píchat, tak jsi jdi za tou tvou šlapkou. Já teď nemám náladu" Znovu jsem se k němu otočil zády a dál krájel rajče do svého salátu "Podepsal si svou smlouvu!" Ztuhl jsem a zavřel oči, do kterých se mi nahrnuli slzy "Chci tu smlouvu zrušit" Zašeptal jsem, jelikož jsem věděl, že kdybych mluvil více nahlas, tak by se mi hlas třásl

"Cože?!"
"Slyšel si dobře!" Vykřikl jsem a otočil se na něj "Já už na to nemám sílu  Yoongi. Láme mi to srdce. Já se do tebe zamiloval Yoongi!" Slzy mi stékali po tvářích a rty se chvěli.

Yoongi mě jen sledoval, nevypadal překvapeně, což mě bolelo ještě víc "jestli byl tvůj plán mě zničit a dostat na úplné dno, tak se ti to povedlo a teď prosím odejdi" Bez dalších slov se otočil a rychle odešel. Jakmile jsem uslyšel prasknutí dveřma, svezl jsem se na zem a začal brečet.

Ale nebyl jsem jediný, kterému po tomto hovoru tekly slzy po tvářích

EJOOOOOOOU LIDIŠKY 😂😂
Ano, já žijuuuu
VOLEJTE SLÁVA!
btw plánuji zase normálně psát, takže tímto oficiálně ukončuji pozastavení, které bylo naprosto zbytečné 😂😂😂😂
Mimochodem, mám v plánu napsat dva konce, jedena Sad a druhý Happy aaaaaa nebo napíšu konec otevřený..... Který ale bude Sad 😂😂
No nic~
MĚJTE SE HEZKY, ROZMNOŽUJTE SE AAAAAA ČUS !!!!!!!

I Love You Daddy/YoonminWhere stories live. Discover now