Ah Daddy

5.1K 164 11
                                    

Nakonec jsem vstal, vzal si znovu župánek a sedl si na židli ke stolu. Zapl jsem notebook a dal anonymní stránku. Do vyhledávače jsem napsal BDSM. Vyjelo mi několik videí a taky článků. Polkl jsem a nejdřív si přečetl asi tři články a pak pustil nějaká videa. Vypadalo to bolestně. Tohle semnou chce Yoongi dělat?

Znovu jsem polkl, jelikož jsem ucítil narůstající tlak v oblasti rozkroku. Oh bože....on se mi postavil.... Rozvázal jsem uzel a trochu se odkryl. Na podbřišek se mi přilepila má, tvrdá jako kámen, chlouba. Zakňučel jsem a palcem si přejel po špičce. Jak jsem se mohl vzrušit z něčeho takového? Jsem ještě zvrhlejší, než jsem si myslel. 

Uchopil jsem celou délku a začal pomalu pohybovat rukou nahoru a dolů. Postupně jsem přidával na rychlosti a tiše vzdychal. Jenže pocit blížícího se orgasmu ne a ne přijít. Už mě začínala bolet ruka a má chlouba byla stále neuvěřitelně tvrdá a též neuvěřitelně bolela. 

Vstal jsem, sundal si župan a klekl si na postel, obličej jsem zabořil do polštářů, čímž jsem měl vystrčený zadeček. Ze šuplíku jsem vytáhl lubrikant, kterým jsem si postřel prsty. Chvilku jsem ukazováčkem dráždil svůj vstup a pak nakonec do sebe dvěma prsty pronikl.

No co, tohle není poprvé, co si jdu prstit. Začal jsem prsty pohybovat a tiše vzdychat. Bože můj, tohle už jsem nedělal tak dlouho. Proč lžu? Vždyť jsem si prstil před třemi dny. Nakonec jsem přidal i třetí prst a zrychlil pohyby ruky. Najednou celým mým tělem projela nepopsatelné vlna slasti a já hlasitě zasténal. 

Najednou se otevřeli dveře.............







Hello 

Jak se vede? 

Já vím.....tohle asi není ten smut, který jste očekávali ale nemusíte se bát xd Však oni si jednou zašukají ehm ehm ehm 

Bože můj, dnes je to po druhý, co jsem šel do města.....s mamkou....nebo spíš, včera jsem byl s babičkou xd Jenže chápete, žádný kamarád. Tedy... Kamarádka ale ta je na dovolené .-. Já tu chudáček sáááám .-. 

No nic, jdu spát bye byeeeeeeeeeeeee .-.

I Love You Daddy/YoonminWhere stories live. Discover now