Sex na usmířenou

4.4K 134 10
                                    

Do očí se mi nahrnuly slzy. Na lince seděla nějaká červnovlasá nána, nohy roztažené, Yoongi stál mezi jejíma nohama. Ona měla ruce omotané kolem jeho krku a on naopak kolem jejího pasu. Líbali se, vypadalo to, že se znají dlouho.

Cítil jsem, jak moje srdce puká a rozpadá se na milion malých kousků, které půjdou stěží slepit. Já miloval jsem ho a myslel si... Myslel si že on mě taky. První ošklivý vzlyk, opustil má ústa.

Najednou se na mě otočil a vykulil oči "J-Jimine.. J-já-" Nechtěl jsem ho poslouchat. Nechtěl jsem poslouchat všechny ty lži. Otočil jsem se, a i pres ukrutnou bolest mého posadí, jsem utekl do ložnice.

Lehl jsem si na postel a začal vzlykat. Cítil jsem se zneužitě. Bylo mi ze sebe zle. Jak jen jsem mu mohl propadnout? Proč. Jsem s tou nabídkou souhlasil? Možná pro to, že všichni říkali, že je to dobrý nápad. Od mohl tušit, že je Yoongi jen kurevník?

Najednou se otevřeli dveře a v nich stál on. Otočil jsem se k němu zády a setřel si slzy "n-nechci slyšet n-nic typu N-není to ta tak, jak to vypadá" Zašeptal jsem a stočil se do klubíčka.

Bylo ticho. Myslel jsem, že odešel ale ruka na mých zádech mě přesvědčila o opaku. Začal jsem se lehce třást "Jiminie" Zašeptal a najednou mě objal. Celý jsem ztuhl "mrzí mě to" Jeho dech na mém uchu mu způsobil husí kůži po celém těle.

Otočil jsem se na něj a naše pohledy se střetli. Snažil jsem se v jeho očích najít jakýkoliv náznak lži, jenže jsem tam nic nenašel... Nebo.... Nechtěl najít. Najednou se ke mě přiblížil a jemně mě políbit.

Zase ten pocit motýlů v břiše. Kašlu na to! Objal jsem ho kolem krku a sám spojil naše rty. Začali jsme se líbat. Nejdřív něžně ale potom jsme začali přidávat na rychlosti a dravosti. Po chvilce jsme se od sebe odtáhli a Yoongi ze mě strhl župan a já z něj oblečení.

Obkročmo jsem se na něj posadil a natáhl se pro lubrikat, kterým jsem pozřel jeho chloubu. Na nějakou přípravu jsem kašlal. Vzal tělo jeho penisu do ruky a špičku si nasměroval k memu vstupu, prudcr jsem dosedl, čehož jsem okamžitě zalitoval.

Tělem mi projela ostrá bolest a já vykřikl. Do očí se mi nahrnuly slzy ale i tak jsem začal dosedat. Hned na začátek jsem nasadil rychlé tempo. Yoongi mě chytl za zadeček, který různě hladil, mačkal a pomáhal mi a dosedáním.

Začal jsem hlasitě vzdychat a sténat jeho jméno. Pevně jsem ho chytl za ramena a zaklonil hlavu dozadu. Ústa jsem měl pootevřená a cítil jsem, jak mi z koutku úst teče malý pramínek slin, ale mě to v tu chvíli bylo upřímně jedno.

Najednou mi Yoongi začal honit v rytmu přírazů a mě bylo jasné, že tohle už dlouho nevydržím a taky že ne. Po pár minutách jsem se s hlasitým stenem udělal na Yoongiho hruď a bříško. Po chvilce se mým nitrem rozlehl příjemný, hřejivý pocit.

Opřel jsem si spocené čelo o jeho rameno a snažil se popadnout dech "takže mi je odpuštěno?" Zašeptal po chvilce ticha Yoongi a já jen s menším úsměvem přikývl

Yo!
Jak se máte?
Já v celku dobře
Hehe.....
Ne kecám, nemám daleko od toho, propadnout depresi. Ptáte se proč? Ne? Nikdo? Stejně vám to řeknu.
Š-K-O-L-A
Jakože mě škola osobně nevadí ale...... MATEMATIKA
Předmět, jenž vymyslel sám pán Pekel.
Btw (˵ ͡° ͜ʖ ͡°˵)(˵ ͡° ͜ʖ ͡°˵)(˵ ͡° ͜ʖ ͡°˵)
(˵ ͡° ͜ʖ ͡°˵)(˵ ͡° ͜ʖ ͡°˵)(˵ ͡° ͜ʖ ͡°˵)(˵ ͡° ͜ʖ ͡°˵)
(˵ ͡° ͜ʖ ͡°˵)(˵ ͡° ͜ʖ ͡°˵)(˵ ͡° ͜ʖ ͡°˵)(˵ ͡° ͜ʖ ͡°˵)
(˵ ͡° ͜ʖ ͡°˵)(˵ ͡° ͜ʖ ͡°˵)(˵ ͡° ͜ʖ ͡°˵)(˵ ͡° ͜ʖ ͡°˵)
Rozmnožujte se, mějte se rádi AAAA ČUS!

I Love You Daddy/YoonminWhere stories live. Discover now