Půjčuješ si jeho věci

76 11 5
                                    

Rye: Přespávala jsi u něj na jednu noc, měla jsi oblečení na přespání. Ale jednu věc sis zapomněla, tepláky. Takže když jsi vešla do kuchyně, měla jsi jeho modré tepláky. On se kouknul na tebe a dal ti pusu na tvář. ,,Sluší ti to víc než mě" řekl.

Sonny: Sonny se tě zeptal, jestli bys s ním šla do kina a ty jsi samozřejmě hned souhlasila. Vzala sis na sebe černé, úzké jeansi a červený krop-top, ale nevěděla si co další. Proto si vzala jeho dva řetízky a šla si za ním do kina.

Andy: ,,Zlatíčko, ahoj" ozval se Andy za tebou a obejmul tě. Měli jste romantický vztah a proto ti opět přinesl květiny.
,,Děkuju, jsi hodný" řekla jsi a dala je do vázy. Pak sis oblékla bílé triko, jeansi a černé boty. Pak jsi sáhla do šatníku a vzala si jeho růžovou mikynu. A šli jste do parku.

Mikey: ,,Mikey, jsem tady" řekla jsi a skočila mu do náruče. On tě silně obejmu. Posadili jste se na gauč a pustili si film. Mikey, ale začal mluvit, že jdete na večeři s jeho rodičim. Proto sis vzal kraťasy. A jeho černé tílko s nápisem Nirvana.
,,Moc ti to sluší, určitě si to nech" řekl.

Brook: On tě vyzvedl na nádraží a odvezl k nim. V kuchyni jsi se pozdravila s jeho kamarádmi, Andym a Ryem. Začali jste si povídat a Rye na tebe omylem vylil sklenici vody. Omluvila ses a šla se převléct vzala sis černé legíny a vzala jeho oranžové, potrhané tričko a šla za nimi.

Jack: ,,Jacku, sem tady" zavolala si na něj. Byli zrovna ve středu Londýna a ty jsi měla týden volna ve škole, tak jsi se rozhodla jít za ním na koncert. Měla jsi černé jeansi, bílé tílko a modré boty. A jeho černo bílou košili. Po koncertě jste šli na večeři a on ti košili nechal.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Hallo lidi!!!
Líbila se vám Preferences?
Napište jaké Preferences chce příště?

Omlouvám se za chyby v textu.
Napište názor.

Doufám že se uvidíme u další kapitoli.

I love you, my angels!!!
.
.
.
A zatim čau čau!!!❤💜💙💛💚😘🐼

RoadTrip Preferences CZWo Geschichten leben. Entdecke jetzt