Jak jste se poznali?

264 16 14
                                    

Bylo odhlasováno Preferences.
Je mi líto, vás co chtěli jednodílovky, ale snad se vám to bude alespoň trochu líbit.
Kdo to první nepochopil, tak to snad pochopí teď. Jinak jestli byste chtěli i další postavy(př: Alex, Robbie, Harvey) tak mi to napište.

Užijte si to.

Y\N=Your name(tvoje jméno)
.
.
.
.
.

Brook: Šla jsi do knihovny, protože ses musela učit. Na stůl sis dala hodně knížek a začala si je po jedné číst. Najedou ti dvě z vrchu spadli. Chtěla jsi je zvednout, ale něčí ruka byla rychlejší. Neznámí ti je dal na stůl. A koukl se na tebe zelenými oči.
,,Děkuju, ti" řekla jsi.
,,Není za co. Jak se jmenuješ, krásná dívko,nikdy jsem tě zde neviděl"zeptá se a kouzelně se usmál.
,,Y\N" řekla jsi.
,,Já Brooklyn Wyatt-Gibson" představil se. Sedl si k tobě a začal ti pomáhat a povídat si s tebou.
______________________________________
Rye: Musela jsi zůstat fit, tak jsi šla do místní tělocvičny. Vzala sis činky, pustila hudbu do sluchátek a začala cvičit. Pak jsi šla do jiné arény a začali jsi skákat salta a přemety. Vyskočila jsi na trampolíně, ale špatně ses odrazila. Mohla sis hodně ublížit, kdyby tě nechytili svalnaté paže. Koukla ses na svého zachránce a usmála jsi se.
,,Jsi v pořádku?" zeptal se starostlivě.
,,No, bolí mě kotník" odpověděla jsi. Měla jsi ho podvrknutý. Nebyla jsi zde autem, tak se nabídl že tě odveze do nemocnice.
,,Počkej," řekla jsi než zavřel dveře ,,kdo jsi?".
,,Jsem Ryan Beumont, ale pro všechny Rye"
,,A ty jsi taky neřekla své jméno, krásko"
,,Jsem Y\N" odpověděla jsi a on nastartoval. V nemocnici ti dělali vyšetření a zůstala jsi tam přes noc.
Rye tam byl celou dobu také.
______________________________________
Jack: Šla jsi do školy, kde jsi to nesnášela. Angličtinu, dějepis a zeměpis jsi přežila. Dokonce i biologii. Pak jsi šla na tělocvik, který jsi měla i s klukama. Naneštěstí tam byl i tvůj ex přítel. Po tělocviku, přišel do holčičí šatny, kde jsi byla sama. Začal tě osahávat, tak jsi mu dala loktem do tváře. Chtěla jsi utéct, ale on tě hodin na zeď a zlomil ti nos. Přišla tvoje kamarádka, tak hned odešel. Přiběhla k tobě a zavedla tě na ošetřovnu. Musela to jít nahlásit, tak jsi tam musela sama. Sedla sis na gauč a čekala. Pak přišel mladý kluk s modrýma očima v červené košili.
,,Ahoj, ty musíš být Y\N, já jsem Jack Duff" řekl mile.
,,Ahoj, no ty jsi ošetřovatel?" zeptala jsi se ho.
,,Já tady pomáhám, a mám pár duležitých věcí na starost. Takže ti s tim pomůžu" odpověděl. Dal ti studený obklad, který má zabránit otoku. Sedl si, aby byl před tebou. Řekl ať ho chytíš za ruku, tak jsi to udělala. On ti začal narovnávat nos a ty jsi mu mačkala ruku. Pak jsi mohla odejít, předtím ses s ním rozloučila.
______________________________________
Andy: Byla jsi ve škole a čekala než zazvoní. Když zazvonilo, chtěla jsi jít domů. Pak sis uvědomila, že máš jestě doučovaní, na které tě poslala tvoje mamka. Šla jsi tedy do třídy biologie, kterou ses musela učit. Sedla sis do lavice a čekala. Někdo si za tebe sedl, tak ses otočila. Byl to kluk s blonďatou patkou a modrýma očima. Roztomile se na tebe usmál a ty na něj. Když ses otočila zpět, červenala ses. Po doučování si šla ven kde jsi čekala na rodiče, až tě odvezou. Přišel k tobě ten kluk. Podle toho co učitelka říkala, jmenoval se Andy.
,,Ahoj" řekla jsi mu.
,,Ahoj, jmenuješ se Y\N, že?" přikývneš a začnete si povídat. Když pro tebe přijeli rodiče, dal ti svoje číslo a šel druhým směrem.
______________________________________

Mikey: Probudila jsi se a musela vztát a jít do školy, naštěstí byl pátek. Po škole ses vydala domů, kde jsi byla na notebooku. Pak sis vzala své oblíbené modré šaty těsně nad kolena a černé kotníčkové boty na podpadku. Šla jsi do jednoho klubu, kde ses měla setkat se svím přítelem. Sedli jste si ke stolu. Milí číštník vám přinesl vaše jídlo a šel pryč, měl volno. Po jídle, ti ale řekl zprávu. Že se s tebou rozchází, kvůli tvé kamarádce, která seděla na baru. Nechtěla jsi tam být, vzala sis svou kabelku a šla rychle pryč ke svému autu. Nevšimla sis však jedoucího auta. Přejelo by tě, nebýt chlapce který tě přitáhl k sobě. Byl to ten číštník.
,,Jsi v pořádku?" zeptal se opatrně.
,,Ne, nejsem" odpověděla si a začala plakat. On tě obejmul a ty jsi mu vše řekla.
,,Jak se jmenuješ?" zeptala ses.
,,Mikey Cobban, a ty?".
,,Jsem Y\N". Zeptal se jestli ti není zima, řekla si že ano a dal ti svou bundu. Když jsi odížděla, dala jsi mu adresu, aby si pro bundu, pak přijel.
______________________________________

Čauky lidi!!! Je to sice jen ,,bonus,, ale aby to bylo vždy pravidelné, kapitoli budou každou neděli.

Mám předepsanou kapitolu ,,První rande" ale jestli byste měli nápad nebo přání na další tak to napište.

Doufám že se uvidíme u další kapitoli.

I love you, readers!!!

A zatim čau čau!!!❤💙💛💜💚😘🐼

RoadTrip Preferences CZWhere stories live. Discover now