Představil tě fanouškům

90 17 4
                                    

Y\N»your name»tvoje jméno

Mikey: ,,Zlato, jak dlouho už jsme spolu, tři měsíce?" zeptal se tě. Seděli jste v obýváku v jeho bytě. Ležela jsi na gauči, měla hlavu v jeho klíně a četla sis na mobilu. On tě hladil ve tvých vlasech a pil čaj.
,,Jo, za pět dní vlastně už čtyři měsíce, proč?" zeptala ses ty.
,,Chci tě představit fanouškům, pokud ti to nevadí".
,,To je úžasný, budu moc ráda" řekneš a políbíš ho.
Zapnete kameru a Mikey do ní začne mluvit.
"...no a chci vám představit svou úžasnou přítelkyni, Y\N" řekne a ty přijedeš na otáčivé židli. Pak ještě dál povídáte a vzniklo z toho 8 minutové video. Fanoušci tě ale zbožňují.

Andy: ,,Ahoj, zlato, co děláš?" zeptáš se Andyho, když vejdeš do obýváku a on tam sedí s mobilem. Přijde k tobě a dá ti pusu.
,,Chci udělat stream na TikToku, chceš s mnou?" zeptá se tě. Řekneš, že ne, není ti moc dobře, tak si jdeš lehnout. On začne streamovat, má tam už okolo 8 tisíc lidí co se koukají. Ty vejdeš do kuchyně a nahlas se ho zeptáš.
,,Andy, kde jsou prášky na hlavu?".
,,V dolní skříňce" odpoví a ty zas odejdeš. Přes noc se ti udělalo lépe, ale taky se toho dost napsalo. Kdo byl ten dívčí hlas co volal na Andyho. Někdo si myslel, že to byl jeden z kluků, co si dělal srandu. Někdo zase že to třeba jeho sestra nebo někdo jiný. Ale pár lidí doopravdy myslelo na přítelkyni. Proto s tebou Andy udělal to samé odpoledne livestream na TikToku a tam jim všechno o tobě řekl. Byli rádi, že někoho má, ale někteří bohužel i nebyli.

Jack: ,,Ahoj, zlato" pozdraví tě Jack v kavárně, kde sedíš. Silně tě obejme a dá ti pusu. Sedne si, koupí a vezmi si čaj a začnete si zas povídat. Najednou k vám přijdou tři holky, asi 15leté a žádají ho o fotku. Tak se s nimi hned vyfotí. Holky se, ale ne tebe celou dobu koukali, tak se jedna zeptala: ,,Jacku, to je tvá přítelkyně?".
,,Popravdě? Ano, je a mám ji rád, promiňte, holky" řekne a obejme je. Další den to bylo všude, že je Jack zadaný. Byli jste rádi, že se to ví.

Rye: ,,Y\N, nešla bys se mnou ven, jen se projít" řekne a obejme tě ze zadu. Je roztomilý.
,,Dobře, hezký nápad, jen si vezmu kabát" řekneš, vezmeš ho a jdete. Chodíte po parku a držíte se za ruce. Padá už listí, tak je to tak krásné. Dala jsi Ryeovi svůj mobil, aby tě natočil jak se točíš v padajícím listí. Natočil, bylo to krásné a šli jste dál. Když jste se drželi za ruce a šli, vytáhnul mobil a začal točit vaše ruce. Dal si to na Instastory a přidal: I am so happy with you!
Hned se začalo dohadovat mezi fanoušky, že asi má přítelkyni. Druhý den na Instastory se natočil, mluvil o tobě a ukázal tě i fanouškům. Jste podle nic naprosto sladcí.

Sonny: Včera ti řekl, že chce abys ho doprovázela na turné. Hned jsi souhlasila. Dnes jste vyrazili. Měli kostými hrdinů. Byla to zábava. První vystoupení měli v Liverpoolu. Vešli na pódiu a začali zpívat Take This Home. Byla jsi z nich nadšená. Když písnička zkončila, Sonny začal mluvit do mikrofonu.
,,Chtěl bych vám představit svou hrdinku. Mám ji moc rád, tak doufám, že budete i vy" řekne, vezme tě za ruku a přivede. Všichni začnou tleskat a on tě políbí.

Brook: Přijel pro tebe, když jsi přijela autobusem do Londýna. Došli jste si do Starbucks. Koupil ti tvé oblíbené kafe, ikdyž sis ho chtěla zaplatit. On si koupil také. U nich doma jste šli do pokoje. Lehla sis do postele, byla jsi unavená a on si lehl k tobě. Pak jsi slyšela zvuk jeho foťáku na mobilu. Fotil tě na Instagram. Přidal ještě další fotky kde jste spolu. Nakonec pod příspěvek napsal: Tohle je moje přítelkyně, Y\N. Opravdu spolu chodíme a to celkem dlouho. Proto jsem vám ji chtěl představit. Doufám, že ji budete milovat stejně, jako ji miluju já. Faninky tě vážně mají rády.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Hallo lidi!!!
Co říkáte na nové Preferences? Líbí?

Kdybyste měli nápady na další klidně napište, budu ráda. Ale už má i další dvě vymyšlený.

Omlouvám se za chyby v textu
Napište koment.

Doufám že se uvidíme u další kapitoli.

I love you, my angels!!!
.
.
.
.
.
A zatim čau čau!!!❤💛💙💜💚😘🐼

RoadTrip Preferences CZWhere stories live. Discover now