3..

0 0 0
                                    

<< Din perspectiva lui Davis >>
Am cautat-o prin facultate cu privirea toata ziua. Si fix cand ma gândeam la ea,o vad la casă, plătind o sticlă de apă. O las sa plece, ca sa nu ma vada Bia, căci urma sa aiba discutii, ma scuz si ies pe hol, ii prind mana fetei si o trag spre mine. M-am abținut din greu sa nu-i spun mai multe in momentul in care mi-a spus că a mâncat, căci eram convins că n-a facut o. După momentul în care mi-a tras-o prietena ei din brate am tot cautat-o cu privirea ,însă n-am vazut-o. Cand am plecat spre casă, Am fost nevoit sa o las si pe Bia acasa,cat si pe prietena ei, Larisa. Între mine și Bia nu e nimic special..Ea este cea care tot trage de mine ,însă mie nu mi place personalitatea ei de nicio culoare..
Trecând prin fata bibliotecii , asteptand la semafor observ un capat mic ieșind din ea. Nici n-au ca întorc privirea, ca observ acea persoana prabusindu-se la pământ..  Las masina pe avarii, traversez si ma duc acolo, ma uit la persoana care tocmai ce a lesinat si realizez ca acea persoana a Christine.. Nu i stiam numele, dar am auzit-o pe prietena ei spunandu-i pe nume si l-am aflat. O iau pe sus si primul gand care imi vine in minte e sa o urc in masina si sa o duc la mine. Imediat ce am ajuns acasa, nu le am bagat in seama pe mama si pe sora mea si am urcat in cameră. Am asezat-o pe pat si m-am dus repede sa aduc spirt si sa incep sa o trezesc..
Cu fata usor speriată, deschide ochii si intreaba :
-Unde sunt?
-Esti la mine si esti bine, ma duc imediat sa ti aduc ceva sa manânci, ii zic eu, apoi cobor in grabă scările si iau din frigider cate ceva de mancare să i le încălzesc, sa i le aduc.

<<Din perspectiva Christinnei >>
Deschis usor ochii speriată si incerc sa mi dau seama unde ma aflu. Parca mai văzusem locul , dar tot nu eram sigura unde sunt, asa ca mă decid să intreb.
-Esti la mine si esti bine, ma duc imediat sa ti aduc ceva sa manânci. Parca mi-a citit gandurile baiatul asta, chiar mi-era foame.. In timp ce l am asteptat cu mâncarea, ii urmăream camera, avea două dulapuri mari ,aflate în lateral de pat, o noptieră langa birou, Si una langa pat, si un televizor imens. Pe birou erau 2 poze : o poza in care se afla el langa un alt bărbat care-i semăna foarte mult, probabil era tatăl lui, ma gândeam eu; si una in care era cu o femeie si cu surioara lui, deci probabil in a doua poza aparea mama lui.
Imediat ce a ajuns cu mâncarea a inceput sa ma îndoape, imi dadea ca la copiii aia mici sa mănânc. După ce am terminat de mâncat, mi-a spus că stie ca n-am mâncat si ca o sa aiba el grijă să o fac. Imi venea sa i zic ca nu e problema lui daca mănânc sau nu,căci pana la urma nu ma cunoaste decat de 1 zi..Dar n-am mai facut nimic. L-am lăsat sa comenteze si i-am zis ca vreau sa plec acasă si mi-a zis :
-Nici sa nu te gandesti! Imi replică el imediat. Nu pleci nicăieri. In seara asta dormi aici, si sa-ti astea pe tine, se duce la el in dulap si scoate un tricou albastru pe care mi-l aruncă n brate.
- Ha. Si tu daca crezi ca eu ma voi schimba de față cu tine, te înșeli.
- Stai linistită, spunandu-mi asta se întoarce cu spatele si totodata ma apuc sa ma îmbrac cu tricoul lui , care mi venea ca o rochie. Ma bag ușor în pat, iar el incepe sa ma inveleasca si isi ia hainele dispare vreo 5 minute, apoi revine imbracat, mai bine spus dezbrăcat ,căci are doar pantaloni scurți, lasandu-si la iveală abdomenul bine lucrat. Cand aproape am adormit , simt 2 maini mari ce ma înconjoară si ce ma trag aproape de el. Sunt curioasă oare de ce ma ia baiatul asta in brate.. Ii e oare frica sa nu plec ? In seara aceea am adormit foarte greu..Nici n am vrut sa ma gandesc la reacția pe care o va avea a mea prietenă, cand ma va vedea iar cu el..Si totodata imi dau o palma mintală, căci nu pot sa ma impun niciodata in fata lui.
M-am trezit a doua zi, în urma unor bătăi in ușă, am incercat sa mă deslipesc de baiatul care ma tinea strâns, iar cand am deschis ușa, am vazut-o pe sora lui in ușă.
-Bună! Voiam să i zic fratelui meu ca a zis mama sa-mi faca el micul dejun,ca ea a plecat la muncă.. Nu ma asteptam sa dau de tine aici, scuze. Spunandu-mi asta, da sa se întoarcă, sa plece.
- Stai, o opresc eu. Te ajut eu,căci fratele tau doarme. Si o iau de mână, si coboram in bucătărie.
Imi arata de unde sa iau ce sa iau si ii pregatesc cereale cu lapte, trei boluri : două pentru mine si ea si unul pentru Davis. Înainte sa ne așezăm la masă, am avut grijă să îi impachetez si niste sandwich-uri.
Imediat ce ne am așezat, am început să mâncăm, o voce ne a intrerupt:
-Bine ca ai tu grija sa o hranesti Ali, ca ea e cap sec si nu mănâncă. Era Davis , care se duce, o pupa pe sora lui pe cap,isi trage scaunul langa mine si se apuca si el sa mănânce. După ce a văzut că am terminat,mi a spus că se ocupă el de sora lui si sa ma duc sa mi fac un dus , sa ma îmbrac...Ceea ce am si facut. .

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Oct 28, 2019 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Iubirea vieții mele, sau...?Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum