2..

0 0 0
                                    

Lumina de afară m-a facut sa ma trezesc . Am deschis usor ochii ,însă camera in care ma aflam nu imi era deloc cunoscută.Erau niste pereti albastri, peretii mei erau negri.. Imi era foarte cald, nu puteam sa mi dau seama de unde vine această caldură, pana cand am incercat sa ma ridic.. Însă nu am reușit.. Ceva parca ma tinea..Aveam 2 maini ce ma țineau strâns..Dar ale cui erau oare? Hmm , m-am intors si am zărit un chip de băiat..Părea un băiat de vreo 23-24 ani, dormea asa dus, însă eu nu puteam sa mi dau seama cum am ajuns cu el in pat..
- Stiu ca te intrebi ce caut langa tine, imi spune baiatul din fata mea, care acum are ochii deschiși. Eu cred ca tocmai ce m-am îndrăgostit de ochii lui. Voi ati mai pomenit baiat brunet cu ochii verzi? E combinația fatală.
- De ce nu mai spui nimic? Tot el intreaba cu o voce răgușită, se vedea ca abia s a trezit. Eu in schimb, zici ca eram hipnotizata, nu ma puteam misca din brațele lui. Nu cred ca l mai văzusem niciodată..
-Ămm..Scuze si da..Habar nu am ce caut aici.. ii raspund eu dupa ce mi revin putin, însă tot in bratele lui stateam..Ma strangea destul de tare, poate ca nu si dadea seama..
-Te-am văzut cand te ai dus la bar si ti ai luat sucul, si la câteva minute distanță te am vazut lesinata sau adormita pe canapea..Am observat ca la masa ta nu era nimeni, asa ca te am luat la mine.
-AA ..Ups, cred ca am leșinat ca n-am mâncat. .
-Vorba de mâncat, hai sa mâncăm. Si ma trage din pat , de parca eram copil mic. Coboram scările si in momentul ala am realizat ca sta la curte cel mai probabil. Odată ajunși la parter, la masă era o fetiță mica de vreo 10 ani, care deja mânca. In momentul in care ne-a vazut, s-a oprit si a ramas cu gura căscată.
-Dadi, fata asta asa frumoasa e iubita ta? Prima dată când am auzit asta mă gândeam că e copilul lui, apoi tarziu am realizat ce a spus:'iubita ta'..Aceste 2 cuvinte mi au răsunat toata ziua in minte..
- Nu  Alice, nu e iubita mea, tu papă acolo, ca altfel nu mai ajungi la școală. Sparge el gheața.
- Nu ma mai minti! Daca nu e iubita ta , de ce ai imbracat-o în hainele tale?  Spunând asta, isi lasa farfuria in chiuvetă, il pupa pe el pe obraz si o vad urcând scările. Dacă nu spunea ea ca eram in hainele lui, eu nu conștientizam.
- Scuze, sparge el gheața pentru a doua oară. Era surioara mea. Asa mai face ea. Si spune-mi esti anul 1?
-Nu, sunt anul 2.ii raspund eu, în timp ce ma întind spre castronul cu cereale pus de el. 
-Și pana acum de ce nu te am văzut?  Eu sunt in anul 1 la master. Vorba de master, prietena mea si al ei iubit cred ca si fac griji ( ambii fiind studenti la master)..
-Telefonul meu l-ai văzut ? Cred ca Lori si ..
- Am vorbit cu Eduard. Imi raspunde el sec. Si telefonul tau e la încărcat in cameră.
Terminam de mâncat, apoi ma pune sa îmbrac niste haine de fată, am aflat într-un final ca sunt ale celeilalte surori . . Hainele purtate in urma cu o seară le- am lăsat la el si am plecat la cursuri..M-a urcat in mașină, un VW Polo albastru matt , iar odată ajunși în curtea facultății toate privirile s-au întors spre noi. La fix am coborât caci in fata facultății se aflau Lori si Edi care erau șocați.. De ce oare? Ce se intampla de se uita toti asa la noi .. Odată ce am coborât, baiatul care a avut grijă de mine a venit în spatele meu, ok, e ciudat ca inca n am facut cunostinta.. 
- Davis, multumim ca ai avut grijă de ea, o ziua buna sa ai! Sparge Edi gheața într-un mod răstit.. Cred ca sunt certați sau habar nu am..
- Stai putin, ca nu vorbeam cu tine! Ii raspunde Davis, apoi ma intoarce cu fata in spre el si mi spune : Chris, mi-am notat numărul in telefonul tau si ma poti suna oricand vei vrea sa ti iei lucrurile de la mine. Ma pupa pe obraji si pleaca.
-Te rog frumos sa nu stai pe langa el, incepe morala prietena mea. Ma asteptam la ceva de genul asta..Dar nu o sa inteleg niciodata de ce..
Nu insist pe subiectul asta si imi vad de treaba mea tot restul zilei.Bineinteles ca intr-un fel sau altul il caut cu privirea pe EL prin facultate..Nu cred ca e ceva intenționat.. Inca nu pot sa mi dau seama..Vorba de lup si il vad. Cu 2 fete , radea la masă, la cantină. Ma duc repede,Imi cumpăr o apă și ma fac nevăzută, sau așa speram ,căci într-o secundă o mână ma prinde si ma intoarce , iar brusc ma izbesc puternic de un piept. Deschis ochii usor amețită si il zăresc pe el, nici n aveam cum sa l evit ca eram la el in brate ..
-Bună! Nu mănânci? Ma întreabă el usor socat..
-Hei, am mâncat! Il mint eu.
- Ce? Cereale cu lapte de dimineata? Ma întreabă el ironic. Stiu ca n-ai mâncat, dar..
Si n-apuca sa continue caci sunt trasă puternic din brațele lui de către Eduard.  Ok..E dubios tare ce se intampla intre ei.
- Ce parte din 'nu vreau sa stai pe langa el' nu ai inteles? Ma întreabă prietena mea pe un ton răstit, apoi ma trage in directia opusă lui .. Si abia atunci am observat ca tot holul a asistat la aceste certuri ..
Am incercat sa o fac pe Lori sa inteleaga ca nu se petrece nimic intre mine si Davis si ca nu are rost sa reacționeze asa, însă ea tot insista sa stau departe de el.
Bineinteles ca s-au auzit tot felul de discuții în ziua aia.. Noroc ca am terminat cursurile si am plecat la muncă. Lucram la o bibliotecă modernizată cu laptop -uri si aveam un salariu destul de decent, cat sa ma întrețin. 
O dată cu ultimul clopoțel, care anunță că a ieșit ultimul clopoțel, se termina si ziua mea de munca, bineinteles ca eram sleita de puteri, singurul lucru pe care l mancasem in ziua aia era bolul de cereale la el acasă. Cum am pășit pe strada si am dat de aerul rece, am simțit cum mi s-au inmuiat picioarele si brusc mi s-a tăiat memoria.

Iubirea vieții mele, sau...?Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum