1..

0 0 0
                                    

Stii momentul ala cand vrei doar sa fii singur si sa asculti muzică, să meditezi asupra vieții? Eu însă nu pot să-l am, căci prietena mea cea mai bună s-a gândit să nu ma lase in pace in aceasta seara de duminică..  Așadar, fata are chef de zbenguiala si de dans și s-a gandit că poate si eu am.Total gresit, m- a prins într-o pasă proastă. Sunt obosită si nu am chef nici macar sa ma ridic din casă.Cu părinții n-am mai vorbit de vreo 3 zile. Si sunt asa trista. Motivul inca nu l stiu. Pur si simplu am obosit; in fiecare saptamana am pe cap doua mari lucruri: muncă și facultate.
- Nu te mai suport! Tie ti se pare normal ca eu sa vorbesc cu tine si tu sa ma ignori ? Si da, ea este, minunata mea prietenă Lori, de vreo jumatate de ora se roagă de mine sa ies cu ea si cu iubitul ei in club.
- Nu te ignor. Ti am explicat foarte clar că sunt obosită si nu am chef.
Si da, asta sunt eu, ca de obicei obosita moartă, fără chef.
-Mereu spui asta , însă în seara asta vei veni pentru că nu se poate să nu participi la balul bobocilor.
- Nu mai sunt boboaca, ii raspund eu.
- Nu contează, spune ea. Ia asta pe tine. Revin in 5 minute sa ti fac machiajul si dispare.
Imi iau rochița înmânată de ea, o rochie vișinie, scurta, având niste pietricele în jurul pieptului, căreia i-am mai adăugat o curea neagră si niste cizme lungi.
Parul mi l-am lăsat pe spate, căci e ondulat si nu era necesar sa i fac ceva deosebit. După ceva timp a apărut si prietena mea , care mi-a facut cate o codița in coltul ochiului, m-a dat cu fond de ten, blush,highlighter si un ruj roșu. Niciodata nu voi înțelege care e pasiunea ei cu tunul rosu. Mie-mi pare ca nu ma va prinde niciodata bine culoarea aia.
Oră 22:45..Am plecat din minunatul nostru mini-apartament impreuna cu al ei iubit, Edi. El era îmbrăcat destul de simplu , avea blugi pe el si spre deosebire de alte seri era mai tacut, poate prea tacut.. Părea o tensiune între ei, nici prietena mea nu prea vorbea, eu nici atat. Priveam drumul in liniste.
In momentul in care am ajuns, inca din mașină se auzea basul boxei aflat la intrarea în club. Nu mi placea sa merg in club, Cum nu mi mi placea nici mirosul de țigară, băutura etc.. Am coborât din mașină, norocul meu că cizmele mele nu aveau toc, si am intrat in club.. Traiam cu impresia ca am gresit locul, parca eram prea elegantă pentru un club..Toate era îmbrăcate asa ,nu stiu, în fuste, rochiță mini, însă a mea era doar pana la genunchi.
Prima parte a serii a trecut extrem se repede , spre mirarea mea. Prietena mea a tot incercat sa mi arate băieți 'frumoși ' cum ii numea ea. Eu sunt de parere ca in nu mai contează atat de mult aspectul fizic..Pentru mine este importanta înțelegerea dintre două persoane.. 
Si vorba de persoane..Prietena mea si al ei iubit tocmai ce au dispărut.. Si pe mine m au lasat singura aici..Nu suport sa fiu singură , mai ales în astfel de locuri..  M-am dus in grabă sa mi iau un suc rapid sa beau,căci mi se făcuse sete..Însă, la scurt timp de la acel suc brusc m-a luat cu ameteala si aia am fost, cred ca am leșinat.. Poate ca era de la faptul că nu mancasem nimic.

Iubirea vieții mele, sau...?Where stories live. Discover now