Nepříjemná překvapení

3.8K 119 2
                                    

Ach ano, druhý den jsem Jakea na tréninku opravdu potkala, on ví jak mi zkazit ráno. Prošla jsem kolem něho do šaten a ani se na něj nepodívala. Dobrý to bych měla, pomyslela jsem si, když už jsem ho měla z dohledu.
Trénink byl dneska obzvlášť krutý, blížily se závody a trenér byl totálně posedlý vítězstvím, takže nás dřel jako koně.

„Zvedej ty nohy ale! Johnsová co to je?! Makej makej." Pokřikoval po nás ,(nebo spíš po mě), když jsme dobíhaly poslední kolečko, už jsem mlela z posledního a těšila jsem se na zaslouženou sprchu, ale když jsme doběhly tak mě trenér zastavil.

„Hele dneska nic moc, za trest posbíráš překážky na dráze." Řekl mi a rukou mávl, k překážkám.
„Děláte si ze mě srandu? Já se potřebuju stihnout před školou vysprchovat." Rozčílila jsem se, ale on nade mnou jen mávl rukou a poslal mě k překážkám.
Debil jeden sexistickej, nadávala jsem v duchu, když jsem uklízela dráhu. Hned jak jsem měla hotovo, sprintovala jsem do sprch, které byly TOTÁLNĚ NARVANÉ! Nasraně jsem vyběhla ven a s rukama v bok jsem si to naklusala přímo k trenérovi.

„Asi mi budete muset napsat omluvenku k pozdnímu příchodu, protože než se dostanu na řadu do sprch, bude tak půl deváté." Obořila jsem se na trenéra, který se na mě sadisticky usmál.

„Kluci už určitě na bazéně skončili, můžeš jít do jejich sprch." Užíval si moji absolutní vytočenost a pořád se hnusně usmíval.

„No to snad ne! Přece nepůjdu do pánských sprch!"

„Hele princezno, buď pánské sprchy, nebo pozdní příchod, který ti určitě neomluvím." Tentokrát se usmíval od ucha k uchu a já ho chtěla praštit přímo mezi oči.

Nasupeně jsem odcházela do pánských sprch, tohle trenér fakt posral. Zkontrolovala jsem prostor, nikde nikdo, tak snad to tak i zůstane. Rychle jsem na sebe pustila proud vody a užívala si stékající teplo.

Byla jsem už po sprše a oblíkala si podprsenku, když v ten moment do šatny vtrhl celý plavecký tým.

„Hoši dneska tady máme překvapení!" Zakřičel jeden z kluků, když mě viděl jen v kalhotkách a podprsence jak se zoufale snažím posbírat věci a zakrýt se při tom do ručníku. Ostatní kluci začali hvízdat a tleskat, když se ve dveřích objevil Noah.

„Sam?! Co tady sakra děláš?" Zeptal se mě pobaveně, když viděl můj vyděšený výraz. Hned v jeho závěsu se objevil Jake, kterému div nespadla brada.

„Co tak koukáš, uletěly ti snad včely?" Zeptal se mě a zasmál se přitom svému trapnému pokusu o vtip. Mohla jsem prostě jen mlčet, ale to nějak nešlo...

„No ne víš, přišla jsem sem kluky potěšit, ale když jsem tě uviděla, přešla mě chuť." Zlomyslně jsem se na něj usmála a ostatní kluci začali uznale pobrukovat a pokřikovat, zatímco Jake očividně neměl slov.

" Zlomyslně jsem se na něj usmála a ostatní kluci začali uznale pobrukovat a pokřikovat, zatímco Jake očividně neměl slov

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nasadila jsem vítězoslavný úsměv, když jsem odcházela ze sprch, ale dvě věci jsem nedokázala přehlédnout. Jakeovu rozbitou pěst a to, co měl schované pod plavkama.

Nezdržovala jsem se make-upem a rychle vyběhla ven, kde už nervózně přešlapovala Emma.

„Už jsem myslela, že si tě tady dneska trenér nechá." Vydechla úlevou a vyrazily jsme ke škole.

„Jo to já taky, ale neuvěříš, co se mi teď stalo."
Šibalsky jsem se na ni usmála.

„Co? Povídej!" Vykřikla nadšeně a já ji řekla o svém sprchovém incidentu. Hrozně se mi líbily její reakce, mohla by být z placu herečka,  kdyby chtěla, fakt že jo.

Dorazily jsme až před hlavní vchod, když mě zarazil pohled na Damiena, který zrovna vystupoval z auta a jehož tvář nasvědčovala tomu, že nejspíš zažil pořádnou rvačku.

Dorazily jsme až před hlavní vchod, když mě zarazil pohled na Damiena, který zrovna vystupoval z auta a jehož tvář nasvědčovala tomu, že nejspíš zažil pořádnou rvačku

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nebyla jsem to jen já, kdo na něj šokovaně zíral, jenže já viděla před chvílí Jakeovu rozbitou pěst a dala si věci dohromady.
„Panebože....", vyjelo ze mě a Emma se na mě překvapeně otočila.

„Děje se něco?

„Pojď." Řekla jsem a zatáhla jí do školy. Nechtěla jsem jí to říkat, sama jsem nevěděla jestli to spolu nějak souvisí, ale nějaká část mě věděla, že ano.

Když jsem došla do třídy doufala jsem, že už budu řešit jen věci jako je pravopis nebo logaritmus, ale místo toho jsem narazila na brečící Chloe a Jess, která jí utěšovala.
„Ježíši co se stalo?" Zeptala jsem se starostlivě a Emma se ke mně hned přidala.
„Fi- Finn mě as- asi podvedl." Zavzlykala Chloe a sklopila hlavu na lavici.
„V pátek máme dámskou jízdu, je to jasné?" Oznámila nám otázkou Jess a my poslušně přikývly.

#SPICYNEWSWhere stories live. Discover now