Kinga szemszöge

1.7K 36 6
                                    

Nem rég szabadultam ki Olivérék fogságába, de már most örülök, hogy kiszabadultam és el sem tudom hinni, hogy hogyan sikerült ennyi ideig fogságba ejteni engem. Pedig mindig van nálam paprikaspray, de szerintem ez volt a buktatóm is, hogy Olivér tudta, hogy van, de ezek a féleszűje elfelejtették elvenni tőlem a táskám és csak belökték az ágy alá. De több szót nem is fecsérlek erre a hülyeségre, mert megkapták a magukét, most évekig a börtönben rohadnak. Annyira szánalmasak néha az emberek. Olivér miért nem bírta túl tenni magát és Vass Angéla is túl tehette volna magát, mivel már rég kilétem a versenyzésből és rengeteg versenyt megnyerhetett.
De legalább Dave nagyon boldog volt, amikor írtam neki. De, hogy ezután mi történt? Ez így rajtunk kívül mindenkinek homályos. De ide, azért leírom. Gödöllőn ültem egy internet kávézóban, hogy Dave ideérjen és haza vigyen. Amint belépett a kávézóban és tőlem nem megszokott mondom odafutottam hozzá és a nyakába ugrottam. Dave az egyetlen, akinek teljesen kinyíltam eddig az életemben és nem röhög és nem jegyzi meg (már), ha sírok vagy akármit kimondok, amit érzek. Ezért ugrottam a nyakába és igen, sírtam is. Ő nyugtatott a vállán. Szerencsére senki nem nézett ránk, mert mindenki bele volt bújva a laptopjába, telefonjába, ez egyrészt szomorú, hogy ilyen lett a társadalom, de most nem érdekelt.
-Nagyon megijedtem-szipogtam a nyakába.
-Én nagyon aggódtam érted-szipogta az én nyakamba.
Úgy látszik mindkettőnket megviselt ez a kb egy hét.
Hazafelé indultunk és közben folyton beszéltünk. Otthon Dave felhozta, hogy elmehetnénk egy nyaralás, ezt az egészet kiheverni. Ezt jó ötletnek tartottam, hogy nyaraljunk egy keveset. Már nagyon rég voltunk vakáción. De ezt nem vártam! Dave Hawaiira akar menni. Hiszen az nagyon drága! De azt mondta, hogy a legjobbat érdemeljük, ezért elmentünk.
Nagyon élveztem a nyaralást és folyamatosan fotóztunk. Mindent lefotóztunk a múzeumokban. Dave megkért néhány embert, hogy fotózzon le minket, nagyon aranyos képek lettek. Ezeket egyesével töltöttük fel. Nagyjából mindennap egyet én, egyet ő. De nem ilyen sebességgel haladtak a dolgok, ezért már szinte mindennap meg volt, de Dave azt mondta nagyjából a nyaralás felénél, hogy az egyik este öltözzek csinosan, mert van egy meglepetése. Meglepődtem, hogy mi lehet és kezdtem kíváncsi lenni, de nem jöttem rá.
Aztán eljött az este és ő vezetett a parton és egy igen csinos helyen megálltunk ő velem szembefordult. Ekkor ugrott be, hogy mi lesz. Letérdelt elém és elkezdte mondani:
-Kinga amikor megláttalak kilencedikben a gólyatáborban már, akkor tetszettél, de túl bátortalan voltam megkérdezni téged, meg túl fiatalnak is éreztem magam. Aztán jött Olivér, akinek a nevét már kiejteni is utálok. Utána Zsolti és pont, amikor Zsoltival összejötték jöttem rá, hogy az, amit érzek már nem csak sima crusholás, hanem annál sokkal több. Alig bírtam nézni, ahogy együtt vagytok Zsoltival, de mivel ő a legjobb haverom és azt akartam, hogy neked a legjobb legyen, ezért hagytam. De amikor szakítottatok Zsoltival véglegesen gyorsan Zsoltiékhoz siettem, hogy elmondjam neki, hogy nagyon gáz-e amit érzek és ő mit gondol. De szerencsére jól fogadta. És nagyon jó fej módon összehozott minket. És én, mintha a fellegekben jártam volna, annyira boldog voltam és nem hittem el, hogy együtt vagyunk. De egy fekete kishang mindig szólt bennem, hogy elveszítheted, de én próbáltam kizárni magamból. De amikor megláttam Olivér Instáján a képet egy világtört össze bennem, hogy képes voltál megcsalni. De rájöttem, hogy te nem lehetsz ennyire aljas, vagyis csak reméltem, ezért mindent megtettem, hogy megtaláljalak és sikerült is. És soha, de soha nem fogom elfelejteni, amikor találkoztunk ez a nehéz hét után. Én akkor jöttem rá még erősebben, hogy a világ egymásnak teremtett és soha nem fogjuk elhagyni egymást. Ezért úgy döntöttem, hogy ezt a lépést megteszem, vagyis...
Szatmáry Kinga hozzám jössz feleségül?
Alig bírtam megszólalni, annyira meghatott Dave beszédje. Látszik rajta, hogy próbálta elkerülni, hogy úgy beszéljen rólam, mint egy tárgyról és mintha az övé lennék. Ezt is nagyon becsülöm Davebe, hogy figyel a feminizmusra. Nem hanyagolja el. De végül sikerült kimondanom a választ, mert Dave már nagyon aggódó fejjel nézett rám.
-Igen.-válaszoltam.


Sziasztok!
Ez lenne az eljegyzések leírásának az első része! Igen bénán sikerült úgy érzem. Tudom, hogy lehetne tovább írni. Például, ahogy Instán növelik a feszültséget, de úgy érzem, hogy ennek itt kell vége szakadnia.

Szjg instagramWhere stories live. Discover now