8.

149 6 0
                                    

Theo tam vletěl. Chytl mě pevně za ruku a řekl,, Co to vyvádíš?!" Nevinně jsem řekla ,, Bavím se" Ryan pak řekl za mnou,, Dej si pohov Theo. " Hudba skončila. Theo do něho žduchl. Sakra něco mi říká, že to blbě dopadne a Ryan mu dal pěstí. Tiffany mě chytla do náručí, protože mě oba odstrčily. Začaly se bít. Thea nějácí kluci chytly a Ryana jsem uklidňovala já.,, Ryane! Podívej se na mě!! " On se na mě podíval a stále naštvaně funěl.,, Nech to být!" Pak, ale Theo zařval,, Bojíš se nakládačky co? " Ryan byl jako vyměněný. Jeho oči lehce z orandžověly. Hodil mě na bok až se roztrhly stehy na ruce z toho Voldemorta. Oni se zase dostaly do rvačky do které se zapojil celý nebelvír. Tiffany hned řekla,, Půjdeme na ošetřovnu." Já jsem popadla hadr a snažila se ruku tím na chvíli zastavit a pak jsem zařvala z plných plic.,, DOST!!!" Nejspíš to šlo slyšet i k Hermióně domů. Všichni se zastavily.,, Kvůli čeho se vlastně perete, že jsme s Ryanem dobří přátelé a tančily jsme. Chováte se jako děti. Obzvláště od vás dvou jsem čekala víc než jsem myslela. Jsem z vás všech zklamaná a je mi z vás na zvracení. " S tím jsem odešla.

Všichni se omluvily a už šly na svoje koleje. Já popadla s Tiffany Dan a Liss nám pomohla. Nějak jsme jí dostaly do postele. Pak jsem já, Ryan, Theo a nějací dva kluci šly na ošetřovnu. Seděla jsem na kapačkách. Hlavně já. Zatímco Ryan měl monokl a Theo měl zlomené zápěstí. Theo celou dobu seděl u mě. Hned začal,, Omlouvám se za všechno, ale jak můžeš být s tím idiotem" Ryan na něho zavrčel,, Klidek Theodore jsem protektor můžu zařídit aby jsi m... " Já jim do toho skočila,, Klídek oba... Bude lepší když nebudu mít nic s ani jedním z vás. Chtěla jsem s Ryanem udělat, aby jsi žárlil což se povedlo a teď mi došlo, že někoho takového nechci. Takže." Ryan se opřel o lůžko,, Takže mám u tebe šanci" Já se uchechtla,, Ne, protože mě chceš jen do postele." Vidím mu až do žaludku. Theo se zeptal,, Proč jsi mi to neřekla?" Já jsem nemohla zdrhnout. .,, Protože jsem se styděla a jsem ráda, že jsem udělala co jsem udělala. Aspoň jsem poznala tvojí pravou tvář a zjistila, že mezi váma dvěma není zas takový rozdíl." Oba se uraženě podívaly na sebe. Theo chtěl něco říct, ale v tom tam přišla ošetřovatelka.,, Měly by jste odejít a nechat Sofii nachvíli v klidu." Oni odešly a já jsem řekla ošetřovatelce,, Děkuji" Ona se usmála,, Nemáš za co? " Po jednoduché operaci. Jsem si vydupala, že chci na naší kolej.

Bylo něco kolem dvou ráno a chtělo se mi neskutečně spát. Sestřička mi to nakonec povolila. Vešla jsem k nám, kde už všichni spaly, ale něco mě volalo. Něco z krbu. Byl tam nějaký obličej. Nevím komu patřil, ale byl to hodně starý muž. Starší než Hermióna. Byl složený z uhlíků v kamnech.,, Kdo zabil Potterovy a Weaslyovy? Co je fénixův řád? Ptej se a zjisti.." Já vyjekla,, Počkej. Kdo jsi?" On řekl,, Nikdo z tvé rodiny, ale znám tvého otce i matku pravé. " Tvář zmizla v plamenech. Fénixův řád? Jak vlastně zemřely? Kdo to sakra byl? Nevím, kde začít. Šla jsem na chodbu bradavic. Musela jsem přemýšlet. Něco najít cokoliv.

Za rohem jsem uslyšela.,, Nechceš jí snad zabít?" Slyšela jsem moc dobře Ryanův hlas, který zněl naštvaně. Já pevně držela v ruce hůlku. Jsem připravena kdykoliv zasáhnout. Oni mě chtějí zabít? Ryan pokračoval,, Bude to znamenat vyloučení z Fénixova řádu. Osobně tě zabiju víš toho moc." Zase ten fénixův řád. Ten druhý řekl,, Tím mi nevyhrožuj. Nechci ji zabít jen schovat do bezpečí. Tím, že jí omráčíme. My čtyři jsme v podstatě prokletí a tady." Ryan vyjekl,, Albus Brumbál vždy tvrdil, že jsme novými ochránci. " Ten druhý řekl,, Znal si Harryho s Hermiónou víš kolik bylo problémů a jejich děti taky. Já vím moc dobře, že ona je dítě smrti. A ty to taky víš. " Ryan řekl naštvaně,, Nesmíme nikomu ublížit. " Ten druhý se uchechtl a ironicky pronesl,, Zrovna od tebe to sedí. Zmlátil si málem Theodora a Sofii jsi roztrhl stehy. Mohla vykrvácet. " Ryan neměl slov. On pokračoval,, Kámo.. Ryane neříkej, že jsi se zamiloval? "

Ryan zařval,, Já se budu starat o nebelvír a ty se starej o svůj zmijozel. Jasné. Nebo si to můžeme venku rozdat." Rozešly se nejspíše ven. Takže jestli jsem správně pochopila. Ryan je do mě zamilovaný. Znal nějakým způsobem moje oba rodiče, jdou se poprat kvůli mě a patří do jakéhosi Fénixova řádu. Málem se mi zamotala hlava. Vyrazila jsem nenápadně za nimy. Šla jsem tmavými chodbami bradavic. Šly na famfrpálové hřiště. Najednou se oba proměnily v draky. Jeden zelený a druhý větší s ostny do ruda. Začaly po sobě chrlit oheň. Kousaly se a škrábaly. Já stála pod tribunami nebelvíru. Oni jsou draci? Co se tu sakra děje? Jako ne, že by kouzelnicky svět nebyl divný, ale tohle není normální. Schovala jsem se za plachtu. Měla jsem nutkání něco udělat. V tu chvíli tam přišly další dva draci žlutý s ohnivým lemem kolem krku a modrý, který měl šupiny lehce rybí. Oba zařvaly silně. Až jsem se divila, že je neslyšely uvnitř. Všichni čtyři se proměnily zpět do svých podob. Červený s ostny byl Ryan a Ten zbytek. Nevím kdo byly. Pečlivě jsem se snažila zapamatovat jejich tváře. Holka, která byla modrá zařvala,, Děláte si srandu!! Někdo vás mohl zahlédnout! Jsme poslední svého druhu. Víte jaká je to zodpovědnost?" Ryan řekl dotčeně,, Chce omráčit Potterovou a zakopat jí někde uprostřed lesa a Fénixův řád nám to jasně nepovolil." Ta holka řekla,, Řád může udělat i podmínky. Pojďme tedy hlasovat. Kdo souhlasí aby byla zakopána někde daleko.?" Jedinný Zelenáč zvedl ruku se slovy,, ale noták nikdo?? " Ryan řekl,, Kdo s tím nesouhlasí?" Ruku zvedl zbytek. Ten žlutý řekl,, Víš přece, že díky Potterovým vůbec žijeme." On zvýraznil příjmení,, Díky slavné trojci ne jen kvůli nim. Vděčíme hlavně Weaslyovým a pokud vím není Weaslyová." Ryan řekl,, Slíbil jsem Harrymu, že za ní dám i život. Skus na ní sáhnout a uvidíš. Co udělám s tím tvým. " Rudě mu zazářily oči hněvu.

Sofie PotterHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin