43.

1.2K 103 11
                                    

Jungkook počas 3 rokov

Jungkook sa presťahoval preč od Taehyunga. Sadol si na gauč v novom apartmáne mysliac na Taehyunga.

Bože, bol tak unavený z myslenia na mladšieho chlapca. Chcel ho len dostať z mysle. Preto veľakrát chodil do Wangs Place. Bol to bar, ktorý našiel a vážne sa tešil. Plus, vlastník Jackson bol pekný.

Po vypití siedmich pohárikoch najsilnejšieho, čo mali, sa Jungkook dostal na tanečný parket. Zistil, že nechal mladšie dievča, pravdepodobne 20-ročné, aby sa oňho trela. Jej vlasy boli rúžovkasté ako Taehyungove.

Ona bola menšia než Taehyung a nie krásna ako Taehyung. Preto ju vzal ku sebe domov. Ošukal ju a ďalej s ňou neprehovoril. V bare bol triezvy, ale potom už nie. Ale vždy priniesol niekoho iného domov. Po chvíli si však uvedomil, čo robil.

Každého šukal podobnému Taehyungovi. Jungkook potreboval prestať s tým, čo robil a dať sa do poriadku.

Stále myslel na Taehyungovú krásu. Chýbala mu každá chlapcova vec. Jeho chichotanie, keď sa červenal. O päť mesiacov sa presťahoval naspäť. Dúfal, že možno po troch rokoch stretne Taehyunga znovu.

Aj po tom, čo urobil.

Čo robil Taehyung.

Taehyung plakal. Dúfal, že Jungkook bude čakať pokiaľ vyrastie, aby mohli byť spolu. Dúfal, že ho starší miluje, ale ukázalo sa to ako nesprávne.

Nakoniec sa cez to Taehyung dostal po dvoch rokov a s Hoseokovou pomocou. Neskôr začali randiť a Taehyung robil všetko, čo mohol, keď bol s ním.

Hoseok sa zmenil na lepšiu osobu než bol Jimin. Taehyung ho mal rád a hoci, keď bude mať niekedy možnosť, že opäť uvidí Jungkooka, využil by ju a pokúsil by sa ho získať späť.

©Daddy-Tae
All rights reserved.

AHOJKYYYYYY!!!!!!! 💗💗💗

Áno, viem, trvalo to dlho :(( Dúfam, že mi to ospravedlníte❤️❤️❤️❤️

Ako u vás prebieha škola?

Innocent boy [Taegguk, TR]✓Where stories live. Discover now