35.

1.4K 111 54
                                    

Taehyung mal ešte dva dni zo svojej cesty. Jungkook netušil, čo mal so sebou robiť. Preto sa obliekol a šiel do klubu. Veľa spotených tiel ho nútilo cítiť sa zle. Napriek tomu sa pridal ku dievčaťu s krátkymi šatami, ktorá sa oňho trela.

Nemohol si pomôcť, ale predstavoval si, že je to Taehyung. Dievča mu niečo pošepkalo do ucha. To bolo predtým, než obaja opustili klub.

Taehyung bol vo svojej izbe. Skákal šťastím. Chcel prekvapiť svojho daddyho.

Vrátil sa skôr, pretože jeho mama si musela urobiť ďalší výlet. Taehyungova mama spochybňovala malý modrý obojok okolo jeho krku, ktorý si nechcel dať dole, len keď sa sprchoval alebo hral v bazéne.

Taehyung jej povedal, že to preňho znamená veľa. Zdvihol náramok, ktorý priniesol Jungkookovi ako darček. Bolo to jednoduché, ale roztomilé. Náramok obsahoval malú kovovú platňu, na ktorej boli dva držiace sa malíčky.

Spomenul si na Jungkooka, keď to uvidel a kúpil to. Prišiel ku Jungkookovi. Šlohol kľúč z kvetináča pri dverách. Jungkook mu povedal, že má použiť kľúč.

Taehyung ticho odomkol a zamkol za sebou dvere. Prešiel chodbou do Jungkookovej miestnosti. Počul čudné zvuky, ale nevenoval im žiadnu pozornosť. Prišiel pri Jungkookovú spálňu.

Otvoril dvere a zlomilo sa mu srdce. Jungkook sa pohyboval nad dievčaťom. Obaja boli bez oblečenia. 

,,Kookie...."

Jungkook sa otočil a uvidel Taehyunga. Slzy mu padali z očí. Rýchlo si ich však zotrel.

,,P-prepáč..."

Taehyung vybehol dverami, ktoré sa za ním hlasno zatvorili.

,,To je v poriadku, je to len dieťa, zlatko."

Povedalo dievča.

,,Vypadni!"

Dievča bolo šokované, ale urobilo to, čo jej bolo povedané a odišlo. Jungkook sa obliekol a šiel zamknúť dvere. Ako išiel urobiť niečo, v chodbe ho upútala jedna vec. Zdvihol to a všimol si, že to bol malý náramok. Zalapal po dychu, keď uvidel, čo bolo ku kovu nalepené. 

Dve ruky sľúbiace jeden druhému. Malíčky boli stočené okolo seba. Pozornosť si získala poznámka pripojená k náramku. 

Kookie, sľubujem ti, že milujem len teba!

~Tae♥

Jungkook sa usmial, aký bol mladší rozkošný. Slzy mu padali, pretože si uvedomil, že to pokazil.

Nie ako málo, to je v poriadku, odpúšťam tvoju chybu. Nie viac, ako som zlomil tvoje krehké maličké srdiečko na drobné črepiny, odpustíš mi?

Jungkook držal náramok blízko svojho srdca.

Práve vtedy si uvedomil...

                           On miloval Taehyunga...

© Daddy-Tae
All rights reserved.

Aké sú vaše pocity?

Innocent boy [Taegguk, TR]✓Where stories live. Discover now