Sezon Finali: Geri Dönüş

34 10 61
                                    

Lütfen yorumlarınızı ve eleştirilerinizi yazmayı unutmayın. Ayrıca bölümü oylamayı da unutmayın.

Merle B.

James'in hayatta kalmasını istiyordum. Eğer ölürse kendimi onun hayata dönmesi için feda etmesine hazırdım.

Dick sinirle " Tamam." dedi. Dick eşyalarımızı istedi. Ona verdik. Bilgisayar ve 8 Ball. Dick cebinden bir zeka küpü çıkardı. Andrew şaşırarak " Sen hala Gizem Avcısı mısın?" diye sordu.

Dick derin bir nefes alıp " Gizem Avcıları 6 kişiden, 6 nesneden ve 6 ölümden oluşur. 666. Kasabadaki her ev 6 odadan oluşuyor. Lucifer büyü kitabı hala sende biliyorum. Ayin için lazım."

Lucifer sinirle " İnsan ne olduğunu değiştiremiyor." dedi ve çantasından büyü kitabını çıkardı ve ona attı. 4 eşya oldu.

Katerina Jane'e " Jane abla, Barbara'nın zarı o da eşyalardandı." dedi.

Jane şaşırarak " Siz iyice delirmişsiniz. " dedi.

Sinirle " Ver artık şu zarı. James'in kurtulmasını istiyoruz." dedim.

" Bana herşeyi anlatmak zorundasınız."

Dick sakince " Tamam, sana herşeyi anlatacağız ama önce dediklerimizi yapmalısın. O kadar zor olmasa gerek, değil mi? " diye sordu.

Zarı aldı ve Dick'e verdi. Silahı tutan elini indirdi. Dick çantasından antik kahve fincanı çıkardı.

" Bu henüz sahipsiz ama sıkıntı değil. 6 kişi yeterli."

Lucifer James'i çözdü ve onlara attı. Ama silahını bize döndürdü. Dick'in talimatlarını izledik. James Lucifer'a sövdü. Lucifer sinirle " Kes sesini!" dedi.

El ele tutuştuk. Lucifer gülümseyerek " Şimdi sırada Selena'yı çağırmak var. " dedi.

" Denepo saw etag hte. Kcab s'A. Dediced saw htaed. Dehsdoolb."

Parlamaya başladık. Ortamızda dönen siyah bir geçit oluştu. İçinden oha, babam!!! Çıktı. Peşinden ahtapot gibi ama simsiyah bir yaratık çıktı. Babamın elimde keskin bir kılıç vardı.

Ellerimizi ayırdık. Lucifer canavara bakarak " Sonunda, sonunda geldin. Dünya'yı işgal başlasın." dedi. Canavar o kadar büyüktü ki ev çöktü. James bana koştu ama canavara yakalandı. Babam canavarın saldıran kollarına vuruyor, yıkıp geçiyordu.

Lucifer kendine gelip " Hayır, o asla ölmez." dedi.

Haklıydı da. Yaraları o saniye iyileşiyordu. Diğerleri kaçmaya çalışırken yakalandı. Jane korkuyla silahını sıkarak geriye doğru gidiyordu ama o da yakalandı.

James'i ağzına getirdi. Sinirlendim. O sırada ne dediğimi bende tam bilmiyorum.

" Hayır, sevdiğim oğlanı yemene izin vermeyeceğim." dedim ve içimdeki sinirle canavarı tutup ikiye ayırmaya çalıştım.

Bende nasıl bir güç oluştuysa işe yarıyordu. Acıyla bağırıyordu. Diğerlerini bıraktı. Yere düştüler. James şaşkınlıkla bana bakıyordu. Lucifer korkuyla " Hayır, unutmuşum. Karanlık Boyutun canavarların yenebilecek güç ancak ölümden dönemlerde olur." dedi.

Beni durdurmak için koştu ama James onu bacağından tutarak yere düştü. Hepsi Lucifer'a saldırdı. Her birine yumruk atıyordu. James'in, Andrew'in ve Katerina'nın yüzüne yumruk attı.

Ama altta kalanın canı çıksın oldu. Bende canavarı ikiye böldüm. Babamda korkuyla canavarın ölümünü izliyordu. Canavarı ikiye bölünce bacaklarım boşaldı ve yere düştüm.

URBS İNTERFECİT: ÖLÜM YERİ(Farklılar Serisi 3-Askıda)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin