𝕮𝖆𝖕𝖎𝖙𝖔𝖑𝖚𝖑 4

624 79 10
                                    

~Zavorul usii se descuiase,usa se deschise,Yeonwoo a trecut pracul intrand in casa cu valiza in mana dreapta si cu telefonul in mana stanga

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

~Zavorul usii se descuiase,usa se deschise,Yeonwoo a trecut pracul intrand in casa cu valiza in mana dreapta si cu telefonul in mana stanga.Privea atenr casa...ochii miscandu-se de la dreapta la stanga,era o casa frumoasa.Deodata linistea a fost intreruota de niste batai in usa,era Dahyun,sora mai mica a lui Hyunjin.

-Buna!Sunt mezina familiei Hwang!Am adus un cadou de bun venit,a spus ea zambind dragut,la care Yeonwoo inchinandu-se a zambit inapoi.

-Intra..Sa bem un ceai!Afirma Yeonwoo fericita.

Fetele au luat loc la o masă de langa un geam mare de sus pana in jos.Dahyun ii prezenta mai multe poze cu familia ei,la care a dat de o poza cu Hyunjin si crush-ul ei.Yeonwoo a facut ochii mari vazand poza.

-Cine sunt ?Imi par cunoscuti?

-Oohh,la dreapta e fratele meu mereu serios,iar la stanca e crush-ul meu din scoala generala.Yeonwoo,tu ai avut vreun ceush in scoala generala? A intrebat Dahyun punand ambele maini pe masa si zambind.

-Nu stiu daca am fost in scoala generala,a spus Yeonwoo intorcand capul spre geam apoi a continuat.Nu stiu nimic despre copilaria mea,traiesc abia de 4 ani.Parintii au spus ca am suferit un accident de motocicleta ,in urma caruia mi-am pierdut memoria.Iar tot ce a fost inainte ,ascund de mine.Uneori imi apar unele lucruri ca viziuni,si foarte des un baiat dragut de scoala generala,pictandu-i porterul mama a zis ca imi placea de el.Toata viata mea e un secret care nici eu nu il stiu.Sper ca in continuare se va schimba ceva,a spus Yeonwoo inecata in lacrimi.

Dupa care lui Dahyun ii lacrimau ochii...era in stare de soc.

-Yeonwoo...viata ta...ma doare pe mine doar auzind.Imi pare rau ca am intrebat.

Yeonwoo a zambit si isi sterse lacrimile.

-Nu e nimic,sa ne calmam!Iar tu inca nu mi-ai aratat toate pozele.

Ambele au zambit...
-------------------------------------------------

𝑳𝒐𝒗𝒆 𝒐𝒓 𝑯𝒂𝒕𝒆 𝒎𝒆?//HHJWhere stories live. Discover now