𝕮𝖆𝖕𝖎𝖙𝖔𝖑𝖚𝖑 1

1K 86 23
                                    

2008.11.30

Era sfarsitul lui noiembrie. Inainte de incheierea anului,scoala generala nr 2 a decis sa viziteze fabrica domnului Kim,care, in acelasi timp, era si tatal lui Yeonwoo.Copiilor le-a fost prezentata o simpla zi de lucru.

Vizita decurgea bine,la ora 12 toti plecand la pauza de masa.Pornind spre cantina,Yeonwoo si-a amintit ca a lasat pastilele pe care trebuia sa le ia inainte de pranz in biroul tatalui ei,asa ca, de una singura, s-a reintors in fabrica.

Doi elevi,Hwang Hyunjin si Chou Taeyoon, facandu-se ca merg la baie, au mers in spatele fabricii ca sa arate ce pot.

-Hyunjin, zilele astea am invatat sa aprind focul cu chibritele,a spus colegul.

-Abia acum?Eu de cand stiu..! Ia da sa-ti arat, a zis Hyunjin luand chibritele din mana colegului si voind sa le aprinda.

-Fii atent, Hyunjin,fii atent sa nu scapi chibritele,a spus speriat colegul.

La nici doi metri de ei, se aflau buteliile pline cu gaz ale fabricii, iar pe jos se prelingea lichidul exploziv.

-Nu iti fie frica,sunt grijuliu..scotand sase chibrite...uite!vezi?dar...in momentul acela din cauza ca erau prea multe,un chibrit cazuse in benzina ce se prelingea pe jos,stardind un incendiu.

Focul se ducea intr-o linie dreapta spre fabrica ajungand la usi unde erau buteliile de gaz si totul a sarit in aer fix in momentul cand fata a luat pastilele.

Domnul Kim alergand plangand spre fabrica ,toti erau speriati.Nimeni nu a mai aflat ca Hyunjin si acel coleg au facut asta,de atunci Hyunjin mereu s-a simtit vinovat si nu a mai zambit niciodata,chiar daca nimeni nu stia ca a fost vina lui ,el stia ca a fost o prostie facuta de el .

In momentul cand toata fabrica a ajuns in ruine si doar un pic de foc era pe jos,a inceput a cadea primii fulgi de zapada.

"Se astepta o iarna grea.."

𝑳𝒐𝒗𝒆 𝒐𝒓 𝑯𝒂𝒕𝒆 𝒎𝒆?//HHJDonde viven las historias. Descúbrelo ahora