𝕮𝖆𝖕𝖎𝖙𝖔𝖑𝖚𝖑 3

711 79 6
                                    

~In sfarsit,20 de ani,Yeonwoo revine in Seoul pentru a munci ca traducatorul personal al lui domnul Hwang,deținatorul celui mai mare aeroport din Asia.El a fost atat de dragut sa ii ofere fetei propria casa vizavi de a lui,dar in acelasi timp Yeonwoo va studia si la "Facultate de arte plastice din Seoul".


Cum a ajuns fata a plecat la biroul directorului,lovind politicos de 3 ori in usa si intrand,dar nu era nimeni.Asa ca repede a intrat sa lase actul ei de identitate,dar prin surpridere a intrat un baiat era...Hyunjin.El o privea serios si nedumerit.Facand contact vizual secunde in sir.Frumisetea orbitoare a fetei,lumina din ochii ei o faceau sa para un inger ratacit pe Pamant.

-Îmi pare rau ca am intrat asa,am lasat actul de identitate pe masa si atat,te rog sa ma iartati,a spus Yeonwoo inchinandu-se politicos apoi a parasit camera.

Baiatul nu scoase o vorba doar o privea cu o spranceana arcuita in timp ce fata parasi incaperea.Se apropie de birou si zareste "Kim Yeonwoo".Pentru cateva secunde Hyunjin isi incrunta fruntea,acest nume...este ceva familiar.

Se intoarse brusc parasind si el incaperea,incercand sa o urmeze pe Yeonwoo.O zareste imediat discutand cu secretara Lee.

-E in ordine!rasuna vocea plapanda a lui Yeonwoo.

-Imi cer iertare din nou!raspunde secretara ridicand un pic tonul pentru ca Yeonwoo deja urca in lift.

Hyunjin nu se da batut,si mai vrea sa ii vada un pic cat de cat chipul fetei.In urmatoarele momente bratul sau a intrerupt reuniunea usilor.Fata tresari usor speriata,dar cand isi da seama ce a fost rasufla usurata.

Acum...uite aici ambii in lift cu o liniste izbitoare.Ambii erau ca doua statui,ca doua corpuri inghetate.Pentru cateva clipe Yeonwoo inghite in sec din cauza atmosferei de aici,iar tot ce primeste e o aruncatura de ochi.

-Ăm...imi pare rau!Trebuie sa cobor aici.Puteti va rog sa opriti liftul?intreba cu o tonalitate scazuta fata.

Baiatul facu cum spuse fata.Dar si de data aceasta nu o lasa singura,ci o urmareste din nou.Yeonwoo incepe a se panica cand fete ca Hyunjin o urmareste.Nu il cunoaste,ce poate sa vrea de la ea?Macar vorbeste?Aceste doua intrebari se invart in jurul capului ca niste stele ce isi fac prezenta dupa o lovitura zdravana la cap.

Yeonwoo tuşi un pic sperand ca baiatul sa observe si sa o mai lase un pic.Dar s-a inselat,brusc grabi pasul incercand sa scape de el dar totul pe degeaba.Pentru a se salva decide sa ia prima usa la dreapta.

Inchise usa din urma ei si resipira usurata,dar nu pentru mult timp.Cand priveste incaperea poate observa cu ochiul liber ca e toaleta barbatilor,iar tocmai acum doua persoane de gen masculin o priveau cu ochii cat cepele si gura pana in podea.

-Ah...a...opps...ăm....

Aceste interjectii rasunau in clipele urmatoare de la fata.Parasi incaperea facand,aplecanduse politicos pentru a-si cere iertare iar spre norocul ei Hyunjin nu mai era prin preajma.

𝑳𝒐𝒗𝒆 𝒐𝒓 𝑯𝒂𝒕𝒆 𝒎𝒆?//HHJWhere stories live. Discover now