TEHDİT MEKTUPLARI

668 133 186
                                    

Telefon da ki arkadaşı Özgeydi. Yeni bir gelisme olduğundan bahsediyordu. Galiba yeni bir ipucu bulunmuştu.Dosyaları düzene koyup çabucak hazırlandı.Olayın olduğu eve gitmek için yola koyuldu.

Bir yandan giderken de düşünüyordu.Neden kıza bunca eziyet etmişlerdi ,kim bu kadar canice bir ruhla öldürmüş olabilirdi?

O gün ne olmuştu? En iyisi ordaki kameralardan oraya kimin gelip gittiği ni görmekti. Bir yandan da üzülüyordum. Katil ya da katiller nasıl bir hırsla gözü dönüpte kızı tanınmayacak hale getirmişti .?

Olay yerine gelmişti .Eve girerken ne kadar ürperse de bu olayı aydınlatmak için her şeyi yapacaktı .

Özge olay yerine çoktan gelmişti .Mert'i kapıda karşıladı. Özge durumu kısaca Mert'e anlattı.

Bu kızı öldürmelerinin bir nedeni olmalıydı .Bir şey mi gördü ,bir şey mi biliyordu belli değildi .

Mert hayretler içinde Özge ' yi dinledi .O sırada eve bakıyordu .Ev o günkü gibi bırakılmıştı.Ama biraz düzenleme yapılmıştı.Kanlı çarşaf yerinde duruyordu .Mert ürktü biraz..

Özge ' nin anlattıklarını  dinleyen Mert tahmin yürüttü.

Cinayetin olduğu zaman yine evde yalnızmış .Günlük işlerini yaptıktan sonra yemeğini falan yemiş .Nerden bilecek son kez yediğini

O gün kimler geldi evine bir tartışma mı yaşandı bilinmiyor.

Bağırdıysa da sesini duyuramadı mı ?Yeni ipucu kaybolan sayfada mıydı?

Özge' ye sordu.Özge bulunan ipucu nun dolabının gizli bölmesinde ki tehdit mektupları ayrıca bir adet 7'65 lik tabancanın da olay yerinde bulunduğunu da söyledi.

Kız mı almıştı acaba tabancayı?

Ne zamandır bu tabanca vardı yoksa babasına mı aitti ?

Uzun zamandır mı burdaydı bilinmiyordu.Mert bunları bir bir not ediyordu.Tehdit mektupları ya kapıya ya da çalıştığı iş yerine bırakılıyordu. Her hangi bir adreste yoktu .Bütün mektuplar tek tek incelenecekti. 

O mektubun birini eline alan Mert ,açıp okuduğun da şunlar yazıyordu.

"Seni bir daha uyarmayacağım.Dediklerimi yapmazsan gerisini sen düşün .Bu kaçıncı yazmam .Hiç bir şeye cevapta vermiyorsun.Erkek arkadaşının olmadığını da biliyorum.Sana bir şeyler hissediyorum. Çok tuhaf bir kızsın.Hiç tepki de yok."

Garip ve ilginç bir tehdit dedi Mert

On onbeş tane daha vardı.Tek tek okuyacak elle tutulur gözle görülür bir sonuca ulaşacaktı.

Evi gözden geçiren Mert her yeri inceliyordu. Mutlaka onlardan biri ya da birileri bir şey düşürmüş olmalıydılar.Tam öyle düşünürken Özge elinde bir ipucu yla geldi .

Mert 'in hiç beklemediği  bir şeydi .Öyle kaldı .

CİNAYET ARŞİVİ (Polisiye macera )Where stories live. Discover now