NERDEN ABİSİ OLUYOR ?

958 195 1.1K
                                    

Sonra yatağına gidip yattı.Ertesi sabah altı buçuğa doğru kalktı giyindi.Evi iki katlıydı.  Yatak odası banyo tuvalet  küçük bir mutfak tarafında ise büyük bir balkon vardı .

Aşağıya indiğinde kahvaltı sofrasını hazır buldu .

Alp dolapta ne bulduysa güzel bir sofra hazırlamıştı.Ama kendi ortada yoktu.Sonra masada duran bir not gördü .

Açtı okumaya başladı .Okudukça gözleri fal taşı gibi açıldı.

Beni evine aldığın için teşekkür ederim. Sana daha fazla yük olmak istemedim .Ayrıca bir kaç gün de olsa bana yardımcı olup evine aldığın için de sağol benim gitmem gerek artık odanda yaptığın incelemeleri de gördüm .

Çok meşgulsün bu kadar işinin için de bana zaman ayırman mutlu etti.Şunu söylemek isterim ki ben o öldürülen kızın abisiyim

Sana görevinde başarılar dilerim .Aradığını bulursun umarım. Ne kadar çabaladığını görmek beni mutlu etti .Sana kolay gelsin

                ALP

Öylece kala kalan Mert bir süre boş boş etrafına bakındı.Ne olduğunu anlayamayan Mert bir şey de yiyemedi. Bunun bir şaka olduğunu düşündü.

Alp'i bir kaç kez çağırdı ama hiç ses gelmedi.

Mert dışarı çıktı .Etrafına şöyle bir bakındı.Evin her yerine baktı yok .Sonra merkeze gitmek için yola çıktı .

Kafası karma karışıktı .O karışıklık la işine odaklanabilecek miydi ? Onu bilmiyordu. Düşünceler kafasında dönüp duruyordu .Bir çaresini  bulacaktı.

Bu arada öldürülen kızla ilgili yeni dosyalar gelmişti .Dosyaları karıştırırken çok ilginçtir ki  kızın sadece bir kız kardeşi olduğunu gördü .

Bu öldürülen kızın abisiyim dediği evinde misafir ettiği kişi nerden abisi oluyordu?


CİNAYET ARŞİVİ (Polisiye macera )Where stories live. Discover now