Kapitola 4

69 6 1
                                    

,,Co spolužáci?“ zeptal se mě JJ v autě. ,,Jo, v poho. Myslíš že nás někdo vyděl včera?“ JJ se na mě nechápavě podíval. ,,Jak to myslíš?“ Otočil klíčky v zapalování a rozjeli jsme se. Bylo něco okolo půl druhé teprve a mě napadlo jestli by mi to tady JJ trošku neukázal.

,,JJi, já to tady ještě moc neznám. Neprovedeš mě tady trochu?“

,,Ok, nejdřív najdu v centru místo na zaparkování, pak tě trošku provedu a nakonec potřebuju něco koupit v Tescu. Nevadí?“ Podíval se na mě těma svýma dokonalýma očima. Znovu, dneska už podruhé, jsem se začala červenat. Hrozně se mi jeho oči líbí a vlastně on celý.

Po půl hodině jízdy JJ našel místo hned pod London’s eye. Vyběhli jsme a postavili jsme se do fronty na let. ,,Počkej tady, pro něco musím skočit.“ Šeptl mi do ucha, podlezl pásku a někam šel. Sama jsem tam stála celkem dost dlouho. Nakonec JJ přišel a v ruce měl Fish and Chips. ,,Ochutnej, tohle je jako taková droga.“ A měl pravdu. Jen jsem se poprvé zakousla už jsem nemohla přestat. Jídlo bylo hnedka snězené a ve frontě jsme čekali ještě půl hodiny. Pak se na nás konečně dostalo.

Celý ten let byl úžasný. Viděla jsem celý Londýn. ,,Počkej, postav se tady a dej takhle ruku.“ Moje ruka byla v pozici jako kdyby držela talíř zespoda. JJ mě vyfotil a fotku mi pak ukázal. Vypadala jako kdybych měla Londýn na dlani.

Po skončení letu jsme šli do podzemky a vyrazili směr Buckinghamský palác. Bylo tam narváno a JJ si hlídal tašku kvůli krádeži. ,,Někdy sem musíme jít o víkendu. Královna bývá ve svém jiném sídle a jsou tady prohlídky.“ Řekl JJ. Sedli jsme si na lavičku co byla v tom parku a JJ vytáhl Colu. Nejdřív se napil on a pak já. Celou dobu na mě koukal. ,,Proč na mě koukáš?“ Usmála jsem a on na mě taky. Najednou vytáhl mobil a vyfotil si mě. ,,Hej, proč mě fotíš?!“ JJ se jenom usmál , poposednul si ke mně blíž  a pronesl: ,,Jen rád fotím hezké věci.“ Já se zasmála a on taky.

Po chvilce jsme vstali a šli dál. Zašli jsme ještě na Oxford street na zmrzlinu a on mi tam koupil tričko s Union J, jak jinak, a s One Direction. V jednou obchodě jsme tak trošku zablbli. Já jsem tam málem zbourala stojan s kondomy s takovými vtipnými popisky a JJ narazil do mikyn. Pak jsme šli na podzemku a jeli jsme na Greenwitch. Když jsme vylezli z podzemky byl už západ slunce. Rychle jsme vyběhli nahoru a posadili jsme se na lavičku. On mě objal a já se k němu přitulila. Myslím že jsem potkala toho správného. Společně jsme koukali na západ slunce. 

JJ se na mě najednou podíval s ustaraným výrazem. ,,Co se stalo?“  zeptala jsem se. ,,Víš já jsem se zamiloval do jedné holky, ale nevím jestli mě bude chtít.“ Znovu ty jeho oči, nikdy se jich nemůžu nabažit. ,,Tak se jí zeptej.“ Odpověděla jsem mu.

,,Kam, chodila by jsi semnou? Otevřela jsem pusu do kořán že by do ní mohla vlétnout moucha. ,,J-já, to je fakt nečekala! Ale ano!“ Znovu jsem ho objala a on mě políbil. Cestou domů jsme si pořád museli povídat. Občas mě i políbil a já si připadala úplně úžasně.

Šla jsem ještě na chvíli ke klukům. Nikdo nebyl překvapivě doma. I JJe to překvapilo. Šli jsme do jeho pokoje. Pokoj byl vymalovaný na bílo a uprostřed byla obrovská manželská postel. Bylo tady snad všechno bílé. Skříňky, police, povlečení postele a i záclony. Rychle jsem hodila bundu na židli od pracovního stolu a skočila na postel. JJ skočil hned zamnou. Chytil mě za boky a přitáhl si mě k sobě. Dívali jsme si do očí.

Najednou mě políbil a začal mě líbat. Lehla jsem si a on na mě. Bylo to krásný. Jen jsme se líbali. Najednou se mi v kabelce rozezvonil mobil. Volal táta. ,,Ahoj tati, já jsem u kluků hned vedle.“ Z mobilu se ozvalo: ,,Mohla by jsi už přijít prosím? Už je přece jen pozdě a zítra jdeš do školy.“ ,,Dobře.“ Odpověděla jsem a zavěsila.

JJ se na mě tak krásně díval. ,,Už musím, tak ahoj.“ Vzala jsem si věci a šla jsem dolů. JJ zamnou přiběhl dolů . Na rozloučenou mi dal krásný sladký polibek.

Doma jsem měla už přichystanou večeři. Táta udělal pravý český guláš. ,,Mohla jsi toho kluka pozvat na večeři.“ Táta se na mě podíval a začal mi nandávat guláš .,,Tak můžu mu zavolat?“ zeptala jsem se a vytáhla jsem mobil. ,,Jo, je toho dost pro nás všechny.“ Usmál se a já vytočila JJovo číslo.

,,Co se děje zlato?“  ozval se JJ v telefonu. ,,Tátu napadlo jestli bys nepřišel na večeři. Příjdeš?“ odpovědi jsem se dočkala hnedka. ,,Jo!“ Zavěsil a hned tu byl…

Loving you isn't easyWhere stories live. Discover now