Kapitola 3

80 6 2
                                    

,,Jsi super holka, která si zaslouží super kluka.“ Šeptal mi do ucha. Najednou na verandu vtrhnul George s mým mobilem ruce. Rychle jsme se pustili. „Kamo, volá ti táta. Chce abys už šla domů.“ Řekl. „OK, tak ahoj.“ Vylezla jsem z bazénu a Geoge mi podal osušku.

Doma táta seděl v pracovně a něco dělal. Potichu jsem se proplížila okolo a šla do koupelny. Napustila jsem si teplou vanu a ještě si dolů do kuchyně skočila pro nějaké to jídlo a pití.

Po koupeli jsem se jenom zabalila do ručníku, šla do pokoje a opravdu jsem se tam potřebovala zamknout. V šatníku jsem si vzala růžové pižamo a šla si lehnout. Celou noc jsem přemýšlela nad tím co se stalo v bazénu. JJ mi chtěl něco říct a mě připadalo jako kdybychom se znali celou dobu.

Ráno jsem zaspala. Táta musel jít do práce dřív a já zaspala a nestíhám autobus. Popadla jsem krémové šaty a rychle jsem si je oblékla. Vzala jsem si tašku s učením a popadla jsem svojí oblíbenou koženou bundu. Běžela jsem na zastávku a ten blbej autobus mi prostě před nosem ujel. „Sakra!“ řekla jsem si pro sebe a vydala se na podzemku.

Cestou u mě zastavilo něčí auto a z okýnka na mě vykoukla JJova hlava. „Nechceš svést do školy?“ . Ani vteřinu jsem neváhala a hned si přisedla.

Před školou jsme se ještě rozloučili a s JJem jsem se domluvila že se pro mě po škole staví.

V naší třídě jsem si zase sedla dopřední lavice. Vytáhla jsem matiku, skicáky a začala si kreslit. Na téhle škole nemám žádné kamarády, takže mě je úplně jedno jestli celou přestávku prosedím v lavici nebo budu někde v kantýně. Do třídy přišla učitelka s přesností na setiny. Hned  udělala docházku a začali jsme se učit. Celou hodinu jsme opakovali z geometrie a nějaké rovnice ke konci.

Další hodina byl Dějepis. ,,Tak třeba Kama nám může povědět něco o české historii.“ Pronesla taková stará učitelka po dokončení docházky. Jako co chce slyšet? Pomyslela jsem si.

,,Ehm a co mám třeba říkat?“ zeptala jsem se. ,,Studenti ti budou pokládat otázky a ty na ně budeš třeba odpovídat.“ Prohlásila a hned mě poslala k tabuli. Peklo by bylo oproti tomuhle okamžiku nic. Ale zase pozitivní bylo že ti ‚studenti‘ byli úplně vymaštění.

Po dějepisu byl tělocvik. V šatně se pořád ty pipiny bavili o tom že chodit ven sportovat a nutit nás abychom dělali kliky je proti nějaké ústavě. Hodně jsem se držela abych nevybouchla smíchy.

,,Co by jste chtěli dělat?“ zeptal se nás tělocvikář po rozcvičce. ,,Co hrát basketbal?“ navrhla jsem hned. Myslím že jsem ale měla být zticha, protože mě ty holky hned začali propalovat pohledy. ,,Super nápad.“ Pochválil mě tělocvikář a došel pro míč.

,,Hele, jestli si myslíš že když jseš tady nová že si to tady budeš šéfovat tak zapomeň!“ Vyjela na mě ta holka se kterou jsem měla problém už včera. ,,Ale on se ptal a já mu jen odpověděla.“ Začala jsem se bránit a rozhodla jsem se jí nepoddat. ,,Udělám ti tenhle školní rok peklo a ty budeš ještě prosit tatíčka aby jste se vrátili.“ V tu chvíli se díky Bohu vrátil tělocvikář s míčem. Zavelel a vyšli jsme k hřišti na basketbal. Najednou jsem na svém rameni ucítila něčí rameno. Byly to jedna z těch holek co se motají okolo té hnusné holky. ,,Nech kluky z Union J bejt!“ zašeptala mi do ucha. ,,A co je s nimi?“ Začala jsem dělat jakože o ničem nevím a přidala jsem do kroku.

Za celou dobu hraní jsem byla jediná aktivní hráčka a tak se tělocvikář nedivil že ‚moje‘ družstvo vyhrálo. V šatně po těláku si mě ta holka vzala a začla: „Nedělej že o ničem nevíš! Včera večer jsem vás viděla jak jste si tam hráli. Celou dobu jsi balila JJe a Joshe!“ Podívala se na mě tak hnusně a podrazácky. Jako fakt Joshe a JJe? OK, přiznávám že to mezi mnou a JJem trošku zajiskřilo, ale nic se nestalo pomyslela jsem si. Chtěla jsem se bránit, ale ta holka ještě nepřestala. ,,Zítra čekej v novinách tvojí fotku!“ Strčila do mě a já se trošku bouchla o zeď šatny. Rychle jsem si vzala oblečení a šla si věci na tělocvik uklidit do skříňky. Pospíchala jsem na výtvarku a cestou jsem si chtěla ještě něco koupit.

Na výtvarku máme takového pohodáře. První hodinu jsme se bavili o různých druzích umění. Já tam jen poslouchala a on mi dovolil si kreslit. Nakreslila jsem za  minut JJe a začala jsem dělat Jaymího. Chci jim dát ten obrázek, jako poděkování za ten večer.

Výtvarka byla hnedka zamnou a já šla na Biologii. Na chodbě jsem se ještě stihla srazit s nějakým blodáčkem. ,,Promiň, já nechtěla!“ pomohla jsem mu na nohy a podala mu věci. ,,V poho. Každýmu se stane.“ Tak roztomile se usmál a podal mi ruku. ,,Jsem Ed a ty?“ ,,Kama, moc mě těší.“. Znovu jsem se začala červenat ale nebylo to tolik jako včera před JJem. ,,Nechodíš ty náhodou doprváku?“ zeptal se mě. ,,Jo, jsou tam takový hrozný holky a už se těším až bude víkend.“ Najednou začalo zvonit a já musela do třídy. Přišla jsem na hodinu asi 5 vteřin po zvonění. ,,Vaše první hodina biologie a hned pozdě slečno Probsová?!“ Ta učitelka mě hned začala propalovat zrakem. Sedla jsem si a vytáhla učení. Tahle hodina byla oproti předchozí opravdová nuda.

Po biologii zbývala ještě anglina. Ze třídy na biologii jsem vyletěla rychle abych si mohla zabrat místo vzadu. Ve třídě jsem byla první a hned jsem šla dozadu.

Po angličtině jsem zavolala JJovi a domluvili jsme se že se sejdeme na Trafalgarském náměstí. Cestou jsem si zašla do obchodu pro zeleninu a bagetu a ještě jsem se stavila na Bublelogy čaji. Moje oblíbená příchuť je jahoda a jahodové kuličky.

JJ čekal na náměstí pod sochou takového obrovského modrého kohouta. Pozdravili jsme se a on mě obejmul.

,,Tak jak bylo ve škole?“ zeptal se mě a společně jsme vyrazili k jeho autu. ,,Šlo to.“ Odpověděla jsem jednoduše…

Loving you isn't easyKde žijí příběhy. Začni objevovat