Capítol 3: El Plà

12 2 0
                                    

Aquells dies a les classes jo no estava com sempre, i els professors se'n començàven a adonar. Participava molt poc i portava els deures mal fets.
Als exàmens, aprovava molt just. Estava molt nerviós.
La tarda del dia següent va arribar i vam fer el plà. Els nostres amics habcans van estar investigant on tenien la central terrestre els qui volien envair la Terra, i ens van donar un plànol. Doncs vam decidir que els deixaríem una nota posant-nos dins el dissabte al matí. En Xavi, que és el més petit, es posaria en unes canonades i entraria a través d'elles. I mentre els habcans aliats es farien passar pels altres i distraurien els guàrdies de seguretat. En Xavi deixaria la nota a la taula del líder.
Van passar els llargs dies de classes fins que va arribar el divendres.
-Demà he quedat amb els meus amics -vaig dir-li a ma mare-, a les nou del matí.
-I què fareu tant d'hora?
-Anirem... -ai, què li podia dir- Jugarem a un joc de la nova videoconsola que té en Jordi.
Buff, sort que se'm va ocórrer aquesta excusa ràpid, perquè ma mare em descobreix fàcilment quan li amago alguna cosa. Però per sort aquesta vegada ho he sabut amagar bé.
Normalment els divendres miro alguna pel·lícula, però aquell divendres tenia moltíssima son i vaig anar-me a dormir d'hora amb l'excusa de que aquella setmana havia tingut molts de deures. El dissabte em vaig despertar a dos quarts de vuit per preparar-me i a tres quarts de nou ja era al búnquer esperant a tota la colla.

Els HabcansWhere stories live. Discover now