3.8

5.7K 271 32
                                    

Miraç Karan Orbay

" Karan. Güzelim uyansan mı artık? " yüzüm de hissettiğim ellerle gülümsedim. Allah'ım en azından rüya görmeme izin verdiğin için teşekkürler. Saçımda ki ellerle huzurla sağ tarafıma döndüm. " Ulan çok öpülesi duruyorsun ama sana iddia kaybedemem. " bir dakika ya, iddia mı? Bu rüya değil mi be? Gözlerimi açtığım da dibimde uzanan Ateş'i gördüm. Bunun burada ne işi vardı? Panikle yatakta doğruldum. " Ateş? " diyerek kaşlarımı kaldırdığım da gülerek bana baktı ve o da kalktı uzandığı yerden. " efendim Karancığım? " hafifçe öksürüp ona bakmaya devam ettim. Sakin ol Karan. Dağılmış saçları ve ayılamamış gözleriyle aşırı tatlı görünüyor olabilir ama sen hormonlarına sahip çıkabilecek yaştasın. " Senin benim evimde ve yatağım da ne işin var ya? " sırıttı ve yatakta bana doğru geldi. " Dün geceyi hatırlamadığını söyleme bana. " dudaklarım ve ağzım aynı anda büyümüş ona şaşkınca bakmıştım. Cidden bu olmuş muydu? Bu kadar klişe bir şey başıma gelmiş miydi?

" N-ne olmuş d-dün gece? " güldü ve bana biraz daha yaklaşıp nefesini dudaklarıma üfledi. " Maalesef ki istediğim şey yani senin düşündüğün şey olmadı bebeğim. Seni bardan evine bıraktıktan sonra bende evime gittim. Annen kahvaltıya çağırdı diye geldik buraya. " derin bir nefes verdim. Yani olsaydı tabiki de ırzıma geçtin namussuz evlencez falan demezdim ya da senden benden faydalandın triplerine girmezdim ama ilkim olacaksa ve bu Ateş'le olacaksa hatırlamam gerekti. Bir saniye ya.

" ANNEM SİZİ KAHVALTIYA MI ÇAĞIRDI?! " Ateş eliyle ağzımı kapatıp kaşlarını çattı. " evette niye bağırıyorsun? Kadına tuvalete gidiyorum dedim. Oğluna dayamaya geldiğimi anlarsa hoş olmaz bence. " Ateş'in elini itip ona kötü kötü baktım. " Ne dayaması be? " sırıtarak elini belime koydu. " Gösterirdim de biliyorsun iddiamız var. İddiayı kaybettiğin de hatırlat da uygulamalı göstereyim dayamak ne demekmiş. " oflayarak elini belimden ittim ve göz devirip ayağa kalktım. " lütfen annemle konuşmadığını söyle. " umut dolu gözlerimle ona baktıktan sonra yerden tişörtümü alıp üzerime geçirdim. " Neden sordun ki? Konuştum aslında. " harika. Umarım annem müstakbel damat adayım falan dememiştir Ateş'e. " hiç. Biraz çılgındır da. Bir şey dediyse aldırma diye dedim. " dolaptan bulduğum ilk pantolonu aldım ve eşofmanımı çıkartıp pantalonu geçirmeye çalıştım. Ama sadece çalıştım çünkü Ateş pantolonumu almıştı. " Ne yapıyorsun? " ayrıca o buraya nasıl bu kadar hızlı gelmişti be? " Önümde giyinecek kadar rahat olmanı neye borçluyuz? İddiaya mı? " aslında tamamen doğaçlama gelişmişti ve şimdi yaptığım şeyi fark edince yüzüm yanmaya başlamıştı bile. " Ne var? Giyinemez miyim? Gayet normal bir şey bu. " Allah'ım lütfen şuan belamı verde daha fazla konuşmayayım. " Tabi normal bebeğim de eminim ki seninle sevişmek istemeyen biri için normaldir. Benim için normal falan değil ulan. " gözleriyle vücudumu süzmeye başladığında arkamı döndüm hızla. Tabi omzumda hissettiğim kafayla ve arkamda ki bedeniyle daha da saçma bir şey yaptığımı anlamıştım. " Karan ya biz malız biliyor musun? " dediğin de kaşlarımı çattım. " biz demesen mi acaba? Burada ki tek mal sensin bence de. " omzumda ki sızıyla gözlerimi kocaman açtım. " Isırdın mı sen beni? " kaşlarını aşağı yukarı oynatıp sırıttı. Göz devirerek onu kendimden uzaklaştırdım ve pantolonumu elinden aldım.  " yürü gidelim de annem şüphelenmesin. "

Aşağı indiğimiz de herkes kahvaltı masasındaydı. " Ay oğluşum uyandın ? Bende seni uyandırmaya gelecektim. " bir titredim yemin ederim. Annem odaya geliyor ve Ateş'le beni aynı yatakta buluyor. Direk nikah dairesine götürür be. " Günaydın anneciğim de keşke söyleseydin arkadaşlarımı çağıracağını erken uyanırdım. " Ateş'le beraber Ege'nin yanında ki boş sandalyelere oturduk. " Günaydın kanka. Eviniz de oyun için ayrı devasa bir televizyon olduğunu önceden söyleseydin keşke de Ateş'ten önce ben sana verirdim. " Ulan Ege 200 IQ'un var ama kullandığın sadece 2 tane. Bakışlarım dehşetle anneme döndüğünde  yüzüne o meşhur sırıtışını almıştı bile. " Ay biliyordum ben Ateş oğlum olduğunu Karan uzun boylu sever. " elimi anlıma vurup kafamı yere eğdim. Şimdi sıçmıştım işte.

*

Karan

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Karan

Helöö👋

Geldim kddkddkkdck

Şimdi bir daha ki bölüm biraz daha uzun olacak inş ve hepi end olmasına da az kaldı inş

Ayrıca İlker ve Ege-Burak çiftinin hikayesi bu hafta geliyoooorrr YEEEYYY

Bol bol yorum yapmayı unutmayın pliss💕💕

Löv yu gays♡

SEE U LATER~

For You...{BxB}Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin