3.7

5.8K 282 57
                                    

Ateş Demir

Kutay zorla bizimkilerin oturduğu masaya götürmüştü beni ve ben masanın diğer ucunda konuşan Çağlar ve Karan'ı izlemek zorunda kalıyordum. Çağlar gülerek elini Karan'ın boynuna atınca sinirle dudağımın içini ısırdım. Ben bu veledi sikip atacağım sonunda. Gözlerimi kısıp Karan'ın boynuna baktığım da boynunda ki dövmeyle gözlerim şaşkınlıkla büyüdü. Boynuna dövme mi yapmıştı o? Romen rakamlarıyla tarih gibi bir şey yazıyordu ama ben dilciydim amına koyayım romen rakamlarını geçtim normal rakamlarla bile aram iyi değildi.

" Lan Karan boynuna dövme mi yaptırmış? " diyerek yanımda ki İlker'e fısıldadığım da şaşkınlıkla Karan'a baktı o da. " Aa nasıl ya? " göz devirdim. Ulan söz de iki gündür bunlar bakıyor Karan'a. Kimlere emanet ettiysek. Oflayarak önümde ki birayı diktim kafama. " Hadi ama Karan sesin çok güzel. Benimle şarkı söyle. " Karan'ın elinden tutmuş çekiştiren Çağlar ile histerik bir şekilde güldüm. Ulan sanane Karan'ın sesi güzelse? " Yok Çağlar ya cidden yapamam. Zaten sesim kısık şuan. " hafifçe gülümsediğinde. Kaşlarımı çattım. Neden sesi kısıktı ki? Grip falan mı olmuştu acaba?

Cidden canım sıkılmıştı bu durumdan. Yanına gidip dudaklarına yapışmak istiyordum ama korkuyordum. Bir ilişkiye başlarsak sonunun ne olacağını bilmiyordum ve Karan'ı kaybetmek istemiyordum. Üstelik bu Kutay ile olan arkadaşlığımı da etkilerdi. Sadece her şeyin alt üst olmasından korkuyordum. Yoksa Karan'ın dudaklarına yapışıp onu sevdiğimi söylememem için başka neden olamazdı. " Ay Ateş naber ya? " Kaşlarımı çatıp bir anda beliren cırtlak sesiyle zaten sikim gibi olan gecemi daha da siken Melis'e baktım. Bu nereden çıktı amına koyayım?

Bakışlarım Karan'a kaydığında göz  devirdiğini gördüm. " Sanane. " deyip bakışlarımı başka yöne çevirdiğim de güldü. " Ay ama sen böyle daha seksi oldun ya. " Ulan bu kız nasıl bir şey? Gey olduğumu söyledim. Kurtulmak için Karan'la sevgiliyiz dedim. Gözünün önün  de sevişmemizi falan mı istiyordu acaba? " Neyse ya. Sen niye sevgilinle bu kadar uzaksın? Ayrıldınız mı yoksa? " Kahkaha attığında ağzına yumruk atma isteğimi cidden son anda bastırmıştım. " Tekrar söylüyorum Melis. Sa-na-ne. " gülerek bu sefer bakışlarını Karan'a yönlendirdi. " Ben Ateş sana bakmaz demiştim şekerim. Hevesini attı ve bittin gördün mü? " Sinirle ona bakıp bileğini tuttum. " Ne istiyorsun kızım sen? " Kahkaha atarak elimi ittirip bileğini kurtardı. " Ne isteyeceğim canım bu mutlu ve örnek çiftin romantik bir dansını görmek istiyorum. " Gözlerimi kapatıp derin bir nefes aldım ve açtığım da bakışlarımı bu gece ilk defa Karan'a diktim. " Ne o? Yoksa cidden hevesin kaçtı ve bu tipsizden ayrıldın mı? " ona bizi rahat bırakmasını söylemek için ağzımı açmıştım ki Karan ayağa kalkınca ona baktım. " Sen dedin diye sevgilimle bir şey yapacak değilim aslında ama cırtlak sesine daha fazla tahammül edemeyeceğim. " yanıma gelip elimden tuttu ve beni masalardan uzaklaştırıp dans pistine sürükledi. Ellerini omzuma koyduğunda bende sırtına sardım ellerimi. " Sakın bir şey düşünme. Götünü kurtarmak alışkanlık olduğu için dediğini yaptım Melis'in. " güldüm ve ona baktım. " Çok kibarsınız Karan bey. Ben ve götüm minnettarız. " bana dönüp yapmacık bir gülümseme attı ve pisti izlemeye devam etti. Boynunda ki dövme bakış acıma girince okumaya çalıştım ama tabiki de başarısız oldum. 2 vardı ama gerisi yoktu.

" Boynuna dövme yaptırmışsın. Anlamı ne? " kafasını tekrar bana çevirip gözlerime baktı. " zamanı gelince öğrenirsin. " demek ki öğrenmem gereken bir zaman olacaktı. " peki zamanı geldiğin de orada olamazsam ne olacak? " gülerek dudağını dişledi. " o zaman sonsuza kadar öğrenemezsin. " Gözlerimi ısırdığı dudaklarına diktim. " dudağını ısırmayı bıraksana. " hafifçe kızardığını görüp gülümsedim. " Sanane be. Isırırım. " diyerek dudaklarını daha çok dişlemeye başladığında sırıtarak ona doğru bir anda yaklaştım. " Devam edersen sonunun hayırlı bir yol olmadığını söylemek istiyorum Karancığım. "

Kaşlarını çatıp o da bana yaklaştı. " Bahse varım ki ben senden daha dayanıklıyımdır Ateş bey. Bana karşı koyamadığının farkında mısın? " sırıtmam daha da genişledi. Demek öyle Karan Bey. " öyle mi dersin yavrum? O zaman var mısın iddiasına? " kaşlarını kaldırıp bana baktı. " Ne iddiası? " gülerek elimi sırtından kaydırıp beline koydum. " Diğerine önce yakınlaşmaya çalışan kaybeder ve karşı tarafın istediğini yapar. " kaşlarımı kaldırıp düşünen yüzüne baktım. " var mısın? "

*

Ateş

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ateş

Hi Gays!

Benim bunlara huzur veresim yok ya
dkdkdmdmdmxmxk

İlker, Ege-Burak hikayesi hazır neredeyse atarım haftasonu yeni karakterimiz var ve ben çok sevdim;) HEYECAN VAR MI? BEKLENTİNİZ VAR MI BU GELECEK HİKAYEDEN?

Şimdilik kaçtım sizi seviyom♡

SEE U LATER~

For You...{BxB}Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin