1.8

8.2K 397 130
                                    

Ateş Demir

" Kanka hızlı düşün. " diyerek elindeki basketbol topunu İlker'e atan Orkun hayatında ki en ölümcül şakayı gerçekleştirmişti. Çünkü top İlker'in göğsüne değil pipisine gelmişti. " Ulan Orkun bizden sonra gelecek nesilin senin gibi bir atası olmaması için hadım edeceğim seni. " Orkun gözlerini kocaman açıp koşmaya başlarken bir yandan da bağırıyordu. " İmdat, ırzıma geçiyorlar. " İlker küfür ederek onun peşinden koşarken biz Abdullah hocanın bahsettiği rehberin gelmesini ve bize oyunlar hakkında bilgi vermesini bekliyorduk.

" Ya ben burada beklemek zorunda mıyım? " diyerek yüzüne beşinci kat güneş kremini sürdü Ege. Antalya sıcağını özel klan şey nemdi. Normal şartlar altında bir yerde ne kadar nem bulunması gerek bilmiyordum ama burada nem %500 civarıydı.

" Durmak zorunda değilsin Egeciğim. İstersen git antiklostrofobisi olanlarla mutfak temizle. " geziyi.duyduğundan bedi aynı heyecanını koruyan Karan aktiviteler için de aynı performansı gösteriyordu. " Antiklostrofobi ne lan? " Kutay da bana katıldı ve kelime hazinemizi geliştirmek amacıyla ona baktık. " Ya işte kapalı alanlarda duramayanlar. Tabi böyle bir şey var mı tartışılır. Şu an uydurmuşta olabilirim. " ben kafamı iki yana sallayıp gülerken Kutay kuzeninin salaklığını sorguluyordu. " Tam şu an guruba yeni bir kan geldi belki normaldir temalı umudumu yok ettin. " Burak acı acı Karan'a bakıp omzunu sıktı.

" Evet çocuklar lütfen dikkatlerinizi bana verin. Sağ tarafta düzenlenen voleybol, basketbol gibi aktivitelere katılabilirsiniz. Ya da burada kalıp su sporları ile benzer şekilde yapacağımız yarışlara katılabilirsiniz...." bla bla bla gerisini dinlemedim çünkü basketbol oynamak istiyordum. Kolumda hissettiğim elle kaşlarımı çatıp sahibine baktım. " Şey, basketbol oynayacaksın demi Ateş. Seninle aynı takımda olabilir miyim? " cidden bu kızın sorunu neydi? Dört yıldır peşimde olan istikrarda çağ açmış Melis'e bir alkış. Kıza gay olduğumu söylememe rağmen kurtulamamıştım.

Önümden geçen Karan'ı tutup kendime çektim. " ben sevgilimle beraber yarışlara katılacağım Melis. Doruk'larla oynayabilirsin. " pratik çözüm denince neden klişe tarafım ortaya çıkmıştı ki? " N-ne? İnanmıyorum Ateş ya. Ben cidden senin bir erkekle çıkmana inanamıyorum. " ay Allah'ım çarpacağım şimdi elimin tersiyle ağzının üstüne. " kızım gayim dedim sana ne bekliyordun acaba? Ayrıca gay olmasam bile şu sesine katlanmamak için Karan'la çıkarım daha iyi. "

" Ay resmen gay birini öpmek istemişim. Kendine gel Melis. " ve sevgisine saygım burada ölür arkadaşlar. " Kızım haberin olsun diyorum. Kaçak kat çıktığın fondötenin, balon gibi şişirdiğin dudaklarınla güzel değilsin. Karan'ın bokunu ye be sen. " Melis ufak bir sinir kriziyle giderken sırıttım. Bir beladan daha kurtulmuştuk çok şükür. Tabi sırıtmam yanımda bir bana bir de kenetlediğim ellerimize bakan şaşkın Karan'ı görene kadar sürmüştü.

" Aman yarabbim unicornlar, büyücüler, elfler, deniz kızları ve var olmayan diğer doğaüstü güçler adına Karan'ın elinin Ateş'te ne işi var? "

*

Kutay

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Kutay

Ölmedim. Jdjdndmkdkd

Ya neden sürekli kitaplarımda bu klişe gerçekleşiyor ben böyle planlamadım amk.

Neyse istediğim tek şey var yorum yapıp, oy verin. İki şey oldu jdnnddmkdkd olsun siz yinede yapın kdkdkdkd

SEE U LATER~

For You...{BxB}Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin