2.8

7.5K 385 38
                                    

Ateş Demir

Sahaya giren Kutay'a baktım. Daha doğrusu arkasında Karan'ı aradım. Yine yoktu. Dün öğlen çıkıp gitmişti ve akşam parkta yaptığımız çekirdek partisine bile katılmamıştı. Ki Karan çekirdek partilerinde en çok eğlenen kişiydi. Oflayarak yanımda ki Burak'ın dizine attım kendimi. " Ateş korktum amk. Ne yapıyorsun? 1.88'lik çocuktun ani hareket yapma bana. " Ya bir tane akıllı insan istiyorum çevrem de. Beni teselli edebilecek birini istiyorum ya. Tutu nerdeydi ya?

" Tuana nerede ulan? O anlar bir tek beni. " Orkun sırıttığında yine sataşacağını anladım. " Niye kanka regli mi oldun? " İlker'le  Orkun beşlik çakıp gülerken göz devirdim. Kalkıp onu dövmeye bile halim yoktu şuan. Ayrıca itiraf ediyorum son zamanlarda Orkun'un ağzından çıkan tek kaliteli espri buydu. Eğlenmek ve zekasını yükseltmek onun da hakkıydı.

" Kanka benim iq'um 149 emin ol bende anlarım. " Ege'nin Allah'tan zekası var amk. Yoksa bir taş kadar işlevi olacak şu  dünya da. " Ya hani şu bilinmeyen vardı ya. Biz konuşuyorduk ben bulmaya çalışıyordum bunu biliyorsunuz." hepsi kafasını salladı. Kutay'dan dolayı bu biraz zordu ama söylemem gerekti. " evet kanka en son milletin dudağını kesiyordun. " İlker'e ters ters bakıp devam ettim konuşmaya. " ben onu buldum. Ayrıca dudaklar da işe yaradı yani. " hepsi merakla bana bakarken Orkun bana biraz daha yaklaştı. " E kimmiş? Tanıyor muyuz? Bizim okulda mı? Yakışıklı bari? " Orkun yeterince beterken bir de içindeki mahalle karısı uyanmıştı iyi mi? " evet tanıyorsunuz. Hemde fazlasıyla yakından. O kişi galiba Karan abicim ya. " hepsi ağzı beş karış açık bakarken Burak beni hızla dizinden itti ve birde yüzüme bakarak ciddiyetini ölçtü. En çok tepkisini merak ettiğim insana yani Kutay'a baktım.

" Bir şey diyeceğim ama çok vurmayın. Ben bunu sizden önce öğrendim. " kaşlarımı kaldırıp ona baktım. " Nasıl ya? " Kutay gülerek bağdaş yaptığı dizlerini sahaya uzattı. " Ya bu baktım geçenlerde eski telefonunu çıkartmış yine. Bende dedim ne alaka. Sonra baktım mesaj geldi bende bakayım dedim bir baktım Ateş. Sonra ben dedim söyle falan. Kendi bulsun istiyorum dedi. İkinizde kardeşim olduğunuz için en iyisinin karışmamak olduğunu düşündüm. Kızmadın demi? " kafamı iki yana sallayıp omzuna vurdum hafifçe. " yok kardeşim en iyisini yapmışsın. Ama Karan beyin bana verecek bir hesabı var. Yeter ya kaçıp duruyor. " Orkun sırıtarak bana doğru yaklaştı. " Kanka şimdi siz Karan'la şey mi olcanız. " 32 dış sırıtan Orkun'a bakıp kaşlarımı çattım. " Şey ne lan? " daha çok sırıttı ve kaşlarını indirip kaldırdı. " Ya kanka hani şey. " oflayarak alnına vurdum. " söylesene gerizekalı ne? " elini alnına koydu ve bağırdı. " Fuckbody. " o hunharca gülerken İlker'den ensesine bir tokat yemişti. Aferin İlker ben üşeniyorum vurmaya iyi ki sen vurdun. " düzgün konuş lan eniştemiz hakkında. " oflayarak onlara baktım. Ulan çocuk benden kaçıyor bunlar enişte diyor. " Kanka sen yinede kuzenimi gözümün önünde götürme litre  yani. Hani abilik güdülerim kalkarsa kaos olmasın. " hafifçe güldüm. Sen de mi be Kutay? Ege öğürme sesi çıkarttı. " Yok kanka bende kaldıramam daha onu. Alışmam lazım. " Burak fırsattan istifade Ege'nin omzuna elini koydu. " Egeciğim alışmak istersen beraber pratik  yapabiliriz. " Ege Burak'ın elini itip ondan biraz uzaklaştı. " Azdı bu aralar bu ya. " gülerek yerden kalktım ve üstümde ki tozları sirkeledim. " beyler ben kaçar. Gidip bir Karan efendinin evini basayım. " hepsi arkamda imalı cümleler kurup, bakışlar atmıştı ama umursamadan sahadan çıkmıştım. Çocuklar bile bildiğine göre artık yüzleşmemiz gerekti. Karan beyin kaçacağı yerin sonuna gelmiştik.

*

Karan

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Karan

Bu saatte bölüm yazdırdı bana kaçık karı... fenerrap06

Neyse jdkdkdkdkdkdk saçma oldu ama iyi oldu herkes her şeyi biliyor artık jdkdkdkdkd bir daha ki bölüm Karan'ın ağzından. Yorum yapın bol bol plisss

SEE U LATER~

For You...{BxB}Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin