♥ 4. kapitola ♥

548 34 4
  • Dédié à Sim Malcová
                                    

- Josh POV-

Jen se šla osprchovat. Pořád tomu nemůžu uvěřit... Tak dlouho jsem na ní čekal. Tedy, ne že bych s nikým nechodil, ale nikdy to moc dlouho nevydrželo. Chvíli mi trvalo než jsem přišel na to, že jediná se kterou chci být je Jen. Ale strašlivě dlouho mi trvalo než jsem si uvědomil, že Jen ke mě jen tak nepřijde s tím že ví co cítím.  Párkrát už jsem jí to chtěl říct, ale vždycky do toho něco přišlo. Dobře, přiznávám že to občas byla moje stydlivost. Většinou. Vždy. Akorát nevím jak bude reagovat, až jí ukážu to překvapení. Každopádně už není cesty zpět. 

"Tak, jdeme spát?" zeptala se mě Jen, když vyšla z koupelny, v kraťasech a tílku. Teď nebo nikdy.

"Víš, mám pro tebe překvapení," řekl jsem a i když jsem se snažil znít sebejistě, byla v mém hlase slyšet nejistota.

"Další?" podivila se Jen.

"Pojď se mnou,"chytil jsem jí za ruku a vedl ke dvojitým dveřím, které každé vedli do jiného pokoje. Jen už automaticky vyrazila v levo, ale já jsem jí zastavil. Vrhla na mě zmatený pohled.

"Pamatuješ na tu místnost plnou harampádí?" přikývla. "Tak moji rodiče se rozhodli že je čas to všechno darovat, nebo vyhodit. Z mého pokoje je pracovna a z tohohle," ukázal jsem na dveře," je ložnice," dořekl jsem a otevřel jsem dveře.

-Jen POV-

Za dveřmi byla velká místnost nabarvená na béžovo. Většinu místa zabírala velká bílá postel s nebesy. Na stěně vysela velká LCD televize a hned pod ní byl konferenční stolek, na kterém ležela herní konzole a dvd přehrávač. Ne celé zadní stěně bylo zrcadlo, které , jak jsem usoudila podle madel, sloužilo také jako šatník.

"Páni," vyhrkla jsem. Byla to nádhera.

"Nevadí ti, že budeme spát ve stejné posteli?" zeptal se ustaraně Josh. Obrátila jsem oči v sloup a sedla si na levou stranu postele. Vím totiž, že Josh má radši pravou. Lehl si a oba nás přikryl. Když jsem mu ale chěla dát hlavu na rameno, uslyšela jsem jak mi zvoní mobil v obýváku.

"Hned jsem zpět," vyhrkla jsem a tryskem vyrazila do obýváku. Když jsem našla mobil na obrazovce se objevilo Dr. Salivenová. 

"Haló?"

"Dobrý den, promiňte že volám tak  pozdě, ale právě mi přišli výsledky testů. Jste těhotná."

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ahojte, dneska další část se zvratem na konci :) Čí si mysíte že to bude dítě? Ta postel v mediích je ta z Joshova bytu :D PS.: May the odds be ever in their favor (hlavně teď) :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3  :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3

Real or not?Où les histoires vivent. Découvrez maintenant