♥ 1.Kapitola ♥

882 43 4
                                    

-Jeniffer POV-

Už za pár dní jde do kin Mockingjay 1. část. Už se těším, ale zároveň je tohle dost těžké období. A to nejen kvůli tomu že musím propagovat Mockingjay na každém kroku, ještě tu byla ta aféra s fotkama a tím pádem se posední dobou foťáky papparazziů nezastaví. Myslím že se to zlepší. Doufám. Jako by to nestačilo, rozešel se se mnou můj přítel. Média z toho udělaly rozchod kvůli fotkám, ale bylo za tím něco jiného. Co? Nevím. Jediné co mě drží nad vodou jsou fanouščci a Josh, se kterým se mám za dvacet minut setkat v kavárně. Pročísla jsem si své krátké vlasy, nikdy nezapomenu Joshův výraz, když je viděl poprvé. Podívala jsem se na sebe do zradla a rozhodla se, že dneska nemám chuť na moc make upu, proto jsem si nanesla jen korektor a růžový balzám na rty. Teď už jen najít šaty. Tohle by mohl být poslední den v roce kdy je teplo, a já toho chci využít.

Po pěti minutách vybírání šatů jsem narazila na žluté šaty, které jsem měla na jedné ze závěrečných scén prvního dílu Hunger games. Doufám že je Josh pozná. Už mi začínají chybět ty letní procházky po pláži s Joshem, ne že bychom se už nevídaly, ale pláž je pro mě mnohem lepší místo než kavárna. Už bych měla pomalu vyrážet.

"Ahoj Jen!" přivítal mě Josh, když jsem přišla do "naší" kavárny. Byla to malá kavárna na kraji centra, kterou vlatsnily jeho rodiče. Milovala jsem to tu. Hlavně Joshův byt přímo nad kavárnou, hned vedle bytu jeho rodičů. Je celkem ironie, že hrál Peetu, jehož rodiče vlastnily pekárnu, když jeho rodiče vlastní kavárnu.

"Haló! Posloucháš mě vůbec?" zeptal se mě Josh. Asi jsem se zase zabrala do vlastních myšlenek. "Promiň, mohl bys to zopakovat, neposlouchala jsem." "Ptal jsem se tě, jestli chceš ke mně nahoru." "Jo, jasně." odpověděla jsem a násedovala ho do jeho bytu.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tak guys, jak se vám tato část líbila? Chcete další? PS: May the odds be ever in their favor :3

Real or not?Kde žijí příběhy. Začni objevovat