10. I need your love

474 32 2
                                    


I need your love | Madilyn Bailey ft. Jake Coco: http://youtu.be/ba75tGOTO_w

I need your love,
I need your time,
When everything's wrong, you make it right.

I feel so high,
I'm come alive,
I need to be free, with you tonight.
I need your love.

O greșeală. Două greșeli. Trei.. patru..

Biiiiiiiiiiine,da,normal. Am greșit, greșesc și o să mai greșesc pentru că sunt o idioata psihopata, posesivă și încăpățânată. Da, m-am certat DIN NOU cu Lola.. Si da, e vina mea. Dar e asa complicat..e.. ciudat, îmi vine să mor. Am impresia că nu îi pasă cu adevărat de mine si de ce vreau eu, desi..stiu ca ii pasă. Doar că eu fac pe naiba în patru când ea spune că e tristă,că se simte rău si asa.. Si chiar daca si eu mă simt rău, încerc să fac ceva ca EA sa se simtă mai bine.

Stiu.. stiu ca si ea ar face-O, doar că..Nu are timp. Niciodată nu are.  Din cauza scolii. Urăsc scoala.

Îmi pare atât de rău că am zis ce am zis, si.. regret că sunt atât de.. enervantă si..stiu ca e singura persoană care mai sta cu mine. Uneori pot să îmi imaginez cat de greu e să mă suporte cineva,pentru că sunt foarte complicată.

Mai nou, visul ei de a vorbi cu scriitoarea cartii Year 2079 (pe care o ador), s-a împlinit. Nu stiu de ce,dar simt ca LiveNiceTimes o sa ma înlocuiască.. Bine, nu in totalitate, dar..Lola o adoră, si mi-e frică, că o să devină foarte bune prietene..

Ultimul mesaj pe care mi l-a trimis a fost:

" Si asta înseamnă ca nu te iubesc,nu?Sa nu indraznesti sa mai vorbesti cu mine!"

Îmi pare rău, îmi pare foarte foarte foarte rău. De cand cu cearta asta.. nu am mai primit niciun mesaj, doar de la mama. Si de fiecare data cand telefonul meu vibra, speram ca e ea.

Dar nu era..

Si chiar acum stau in ora de română, in ultima bancă, scriind. Am facut ochii mari si mi-Am ridicat din greșală genunchiul, lovind tare banca, făcându-i pe colegii mei sa se întoarcă spre mine, CAND am primit un mesaj de la Lola..

Sunt pe cale să mă dau cu capul de bancă până mi se sparge si mi se împrăștie creierul pe ea. Lola e in spital.. siiii..probabil că cei care o cunosc si o stiu, o să întrebe si chestii.. Dar tot ce mi-a zis a fost ca e in spital din cauza unor dureri abdominale.

FAKE Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang