27. Sometimes It Ends

189 14 1
                                    

Ben: I was fucking pissed off,man. Because the guy is my best friend and he just kinda turned his back on me and fucking bailed. Denis actually sat down and he was like "You don't want this album to be about Danny. Danny's in the past, you need to move on, you need to... look forward to your future" I was like "You're right, you're right..."
And uhm..
I sat down and I re-wrote most of the record
Uhm..
Lyrically anyway, with Denis."

So here we fucking go.

Uneori, se termină.
Uneori e mai bine să renunți şi să încerci să treci peste.
Uneori trebuie să scoți persoanele "toxice" din viața ta şi să te concentrezi pe ceea ce te face fericit.

Şi dacă nu eşti fericit.. atunci ai pierdut. Dar oricum pierdeai. Pentru că uneori se termină.

Habar nu am ce s-a întâmplat săptămâna asta. A fost oribilă. Dar nu chiar atât de oribilă. Doar foarte dureroasă şi ciudată pentru mine. Pentru că toate lucrurile rele de întâmplă în același timp,ca să îți distrugă moralul cu putere maximă :)

M. Băiatul pe care îl plac, sau mai bine zis ador, a pus o poză pe Insta cu mâinile lui şi ale iubitei lui, amândoi având pe degetele inelare cate o verighetă. Sau mă rog,un inel. Dar era simplu şi drăguț şi arăta ca o verighetă.. A pus tag-ul #shesaidno dar era o fucking glumă. Cine ar putea să-l refuze? Eu nu aş putea să îl refuz nici peste 1000 de ani. Pentru că de fiecare dată când îl văd inima îmi bate de 10 ori mai repede, nu simt fluturi, nu înțeleg care-i faza cu fluturii ăstia. Nu fluturii demonstrează că eşti îndrăgostit. Momentul când îți cad ochii pe persoana aia specială la care te-ai gândit toată noaptea, şi simți fiori prin tot corpul şi parcă nu realizezi că te uiți insistent la el, şi pe moment nu îți pasă că te văd oamenii. Iar apoi când privirea lui o întâlnește pe a ta te uiți rapid în altă parte iar când pleacă te simți ca în al nouălea cer şi parcă nimic nu te mai poate supăra. Parcă toate grijile şi nimicurile care te deranjau au dispărut. Pentru mine asta înseamnă să fi îndrăgostit.

Dar ce contează?

Nimănui nu-i pasă. Adică lui nu. El are iubită. Şi mi se frânge inima din nou şi din nou când mă gândesc că acum e cu ea.

Din moment ce i-a pus un inel pe deget, un inel identic cu al lui, înseamnă că s-a terminat.

Ştiam că nu am nici o şansă la el. Dar nu pot să nu sufăr. Nu puteam nici să mă opresc din a-l mai place. Nu e atât s uşor. Nu pot alege niciodată calea uşoară. Şi la final, se termină. Dar se termină brusc. Nici măcar nu eram pregătită.. Adică întru si eu pe Instagram şi ce văd? Crush-ul meu i-a pus un inel pe deget iubitei lui.

Dar cine sunt eu să mă bag?

Oricum după ce pleacă plec.

Şi nu se putea mai bine ca ea să mă blocheze pentru simplul fapt că eram în ora de biologie şi dădeam test. Tot ce era între noi s-a dus încet-încet şi nu a fost doar vina mea, ea s-a schimbat. Dar s-a schimbat radical şi a luat decizii pe care a trebuit să le accept. Normal că nu am avut de ales. Şi oricum ea s-a săturat de mine.. Pentru că e genul de persoană care,dacă te cunoaște de mai mult de un an de zile, trebuie să plece din viața ta. Despre fata asta aş putea scrie 10.000 de cuvinte dar stiti ce? Nu contează. Şi nu merită. Nu am suferit din cauza nimănui atât cât am suferit din cauza ei. Ah şi ce urăsc foarte tare? Ăia care tot menționează că sunt bi/lesbi şi se simt "speciali". În secunda asta îmi crapă inima. Mă simt mizerabil. Îi scrie romane de dragoste uneia cu care este de o zi. Când era cu mine şi îi scriam ceva "siropos" făcea ca toate alea că sa nu e genul.

Genul ăsta de persoană îți poate consuma nervii,sufletul şi sentimentele în câteva secunde. Şi dacă eşti ca mine o să tot insişti şi o să speri. Dar nimănui nu o să îi pese, pentru că oamenii sunt nişte curve şi nu le pasă.

Poate că s-a terminat.

M-a blocat (a o suta oară) doar pentru că nu am răspuns. Adică i-am trimis o poză cu ce am pictat azi,şi ea a zis "drăguț" iar eu nu am zis nimic pentru ca eram în oră iar ea m-a blocat.

Sunt la pământ, dar nu ca de obicei. Simt.. o altfel de durere. E o nepăsare profundă şi o oboseală ce mă face să mă întreb "De ce o las să mă joace pe degete? De ce continui să fiu preşul ei, când defapt cea care merită să stea la picioarele mele e ea?" Aş plânge dacă mi-ar spune măcar un "iartă-mă". Pentru că eu am spus-o de prea multe ori, şi de fiecare dată când o spuneam mă simțeam ca ultimul om de pe pământ.

S-a terminat.

Şi ce urăsc e că, deşi e o persoană atât de toxică pentru mine, în momentul ăsta îi simt lipsa.

Şi o să îmi lipsească mult timp de acum,ştiu. Adevărul e că o iubesc şi mereu am iubit-o.

Am atâtea cărți nepublicate despre ea, despre M, şi despre Senpai. Nimeni nu o să stie niciodată ce simt cu adevărat. E oribil să iubești 3 persoane de-odată. Când ştii că nici măcar una din ele nu o să te placă vreodată, deja e prostie. Iar eu sunt plină.

Dar uneori se termină..
Şi e mai bine aşa. Poate că nu simt asta acum,dar e mai bine aşa.

Ben: Every now and again there might be something about Danny, obviously.. Because being a musician and an artist, I write about what's fueling me and how I'm feeling at the time. But a lot of how I'm feeling is excitement , I am happy and I'm extremely grateful to still be going so I just had to concentrate more on that for writing the new record than use my energy in a negative way, which I completely would have been..

Ascultați ASKING ALEXANDRIA
Azi au scos un nou album, The Black, şi a absolut genial.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 28, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

FAKE Where stories live. Discover now