5-6 Story's Flashback?!

243 33 15
                                    

Αρτεα Μουσάϊ
Flashback

H Aρτεα από μικρή είχε ένα όνειρο, να πάει να μείνει στην Κορέα και να γίνει τραγουδίστρια κάτι που δυστυχώς! Δεν έγινε μέχρι στιγμής στην ιστορία μας και δεν ξέρουμε και αν γίνει.

Ένα εμπόδιο όμως σε αυτό το όνειρο -οπως μας ξανά έχει αναφέρει και η ιδια- είναι πως οι γονείς της δεν την στήριζαν για αυτό που ήθελε να κανει, ήθελαν η κόρη τους να πάρει την θέση τους στο φούρνο διότι δεν ήθελαν να την χάσουν από δίπλα τους, είναι η μοναχοκόρη τους, το μοναδικό τους παιδί και ήθελαν να τους φύγει και αυτό.

Μονο που τα σχεδια της ίδιας ήταν αλλά και δεν θα τις τα χαλούσε κανένας και τίποτα για αυτό κάποιος θα έλεγε ότι δούλεψε με σχέδιο, τι εννοώ;

Θυμόμαστε το σχέδιο της Κατερίνας για την επιστροφή στην Ελλάδα έτσι;

Δεν ξεχνιέται και εύκολα άλλωστε.

Αλλά για να το θυμηθούμε ας το εξηγήσουμε ξανά.

Λοιπον, η Κατερίνα είπε στα κορίτσια να κάνουν ότι τους ζητήσουν τα αγόρια -αφου έπιασαν όλες δουλειά ως "Sex Slaves" στην εταιρεία- αφού είχαν συμφωνήσει ότι θα πληρώνονταν. Είχε πει επίσης στα κορίτσια πως ότι λεφτά μάζευαν θα της τα έδιναν και εκείνη θα τα φύλαγε για εκείνη την ημέρα που θα έβρισκαν ελεύθερο πεδίο για να φύγουν από την εταιρεία και να πάνε στο αεροδρόμιο, να πάρουνε την πρώτη πτήση για Ελλάδα και να φύγουν.

Έτσι και έγινε, όλοι το θυμόμαστε άλλωστε αυτό, για αυτό είναι έτσι και τα πράγματα τώρα και θα γίνουν πολλές διαμάχες στην συνέχεια της ιστορίας μας, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας τώρα.

Η Αρτεα λοιπόν δέχτηκε να δουλέψει για ένα χρονικό διάστημα -χωρις να το ξέρουν οι γονείς της- μέχρι να μαζέψει τα κατάλληλα χρήματα για το ταξίδι και αφού το έκανε έφυγε για Κορέα, μέχρι που ξανά γύρισε ΧΩΡΙΣ την θέληση της στην Ελλάδα και άρχισε να ξανά δουλεύει στον φούρνο που τώρα πια ήταν δικό της.

Αυτά για την Αρτεα

Αααααα παραλίγο να το ξεχάσω! Το πιο σημαντικό από όλα.

Επειδή η Αρτεα δεν τα έβγαζε πέρα μόνο με μια δουλειά -γιατι ήθελε να πάρει και δικό της σπίτι- αποφάσισε να κάνει άλλη μια.

Πήγε λοιπόν και έψαξε παντού, σε αγγελίες, ρώτησε διάφορα μαγαζιά, καφετέριες, εστιατόρια, μαγαζιά με ρούχα, καλλυντικά, πολύ καταστήματα, τα πάντα.

Μέχρι που βρήκε δουλειά σε ένα κλαμπ ως bar woman και μπορούμε να πούμε ότι ήταν η κατάλληλη δουλεια, την κατάλληλη στιγμή.

Γιατί;

Τι το καλύτερο από μια νυχτερινή δουλειά -αφου το πρωί δουλεύει στον φουρνο- με 1000€ τον μήνα + 230€ που έβγαζε από τον φούρνο + τον ελεύθερο χρόνο που είχε το απόγευμα για να ξεκουραστεί ή να τακτοποιήσει το σπίτι της;

Το μόνο που της έλειπε ήταν εκείνος.

Και τώρα που τον βρήκε δεν θα ήθελε με τίποτα να τον ξανά χάσει.

Τι θα γίνει όμως αν κάποιος άλλος -κοντινος ανθρωπος με την Αρτεα- έχει άλλα σχέδια για αυτή την σχέση που ακόμα δεν έχει αρχίσει να δίνει δικαιώματα για αυτά; Και άραγε ποιος να είναι αυτός ο τυπος;

Επίσης αυτός δεν έκανε καμία κίνηση όταν ο Yoongi δεν είχε έρθει Ελλάδα άραγε όταν τους δει μαζί θα κάνει;

Min Yoongi
Flashback

O Yoongi θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το πιο "φυσιολογικό" παιδί σε αυτή την ιστορία.

Οι γονείς του από πολύ πιο πριν ήταν πολύ πλούσιοι και είχε ότι ήθελε, για αυτό έχει πάρει την ονομασία και ως το "κακομαθημένο" αυτής της ιστορίας

Για αυτό αν θυμάστε όταν ο Τατα είχε αγκαλιασει την Αρτεα του είπε να μην αγγίζει ότι του ανήκει.

Αν κάποιος του επαιρνε ή έστω και άγγιζε ότι ήταν δικό του τον πλάκωνε στο ξύλο από πολύ μικρός.

Με τους γονείς του μια χαρά τα πήγαινε θα λέγαμε ΑΡΚΕΙ να του έκαναν τα χατίρια αλλιώς τους έκανε την ζωή κόλαση.

Άραγε

Πώς θα αντιδράσει ο Yoongi μας αν δει κάποιον άλλον να την πέφτει στην κοπέλα του;

Μέχρι που μπορεί να φτάσει;

Αυτά και για τους σημερινούς μας χαρακτήρες θα τα πούμε την επόμενη εβδομάδα με δύο "νέους" χαρακτήρες και το παρελθόν τους.

Jungkook+Ειρήνη

Άραγε πιο είναι το παρελθόν αυτών των δύο παιδιών;

Έχουν περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια;

Θα τα μάθουμε όλα μαζί στα επόμενα κεφάλαια που έρχονται για την ώρα φιλάκια, καλά να περνάτε😘❤️

Sex Slaves 2: Army or Exol Where stories live. Discover now